Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.İstanbul-Fenerbahçe

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Normaldir hiçbir takım lige doğru düzgün hazırlanmadı ki 3 büyüklerde. GS karman çorman kadroyla abuk subuk hazırlık maçlarına çıktı. 2. lig takımı istanbulsporu yenemedi, karşıyakayı da zar zor yendi. FB rüya alemine daldı, BJK bi ciddiye aldı biraz o da ön elemesi var diye. O da sheriffin ilk maçında zorlandı bayağı, 2. maçta da rakip 10 kişi kalmasa nolurdu Allah bilir...

Bugün fener böyle tıkanıyo da yarın öbürgün biz de bjk da çok rahat tıkanabiliriz böyle bi 3-4 hafta lig oturana takımlar alışana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar çatır çatır yendi bizi. Helal olsun demekten başka bişey diyen olursa ayıp eder.

Yalnız şöyle bişey var, FB'nin yenilmesi BJK ve GS ye başlangıç için iyi moral olur öne geçerler ligin başından.

İBBS de iyi vallahi umarım FB'yi böyle harcadıktan sonra yarın öbürgün nefesleri çabuk kesilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne diyeyim , Feneri Lorant döneminden beri bu kadar kötü görmemiştim. Rakibi hafife mi aldilar ne oldu anlamadim. Can Arat denilen mahlukat umarım son macını oynamistir Fenerde. Carlos her pozisyonda cildirdi. Ama kesinlikle muthis oynadi. Ugur Boral iyi dedik , adam 2 gunde havaya girmis butun sol kanadi Carlosa yikti ilerdede sicip batirmadik top birakmadi. Tümer yine ufak maclarda oldugu gibi konsantrasyon yoksunu . Deivid e bise solemek gerekirse macin Fener adina en iyisiydi. Böle oynamaya devam edicekse kalsin kesinlikle. Adam iki tane kada topu indirdi penalti noktasina vurucak kimse yoktu.

Abdullah Avciyi tebrik ediyorum. Eger GS Kalli yerine Avciyi alsaydi yanmistik kesinlikle oda Allahtan. Neyse umarim Lugano - Alex bir an once takima dönerler ve Ugur Boral in kulagi cekilir bizde rahat ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun ibb ye fener rezalet oynadı bence 1-2 oyuncu dışında can arat a şans verildi ama iyi değerlendiremedi eminim bir daha şans bulamaz takımda carlos koştu çabaladı ama takımda tek bir tane birşey yapmak isteyen oyuncu yokki birde ibb nin siyahi oyuncuları cok güzel oyuncular sanırım ibb bu senenin süpriz takımı olcak

@doruk bu gün fenerbahce.com a girilmiyordu şimdi giriliyor gerçi ama ben gs amblemi felan görmedim

edit

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:07 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O da sheriffin ilk maçında zorlandı bayağı, 2. maçta da rakip 10 kişi kalmasa nolurdu Allah bilir...

10 kişi kalmasalardı da değişen bişey olmazdı bizim açımızdan da.

şu ana kadar en ciddi sezon haızrlığını kesinlikle beşiktaş yaptı. bu akşam alınacak galibiyetle sezona hızlı giricez kısmetse.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun devamı olmaz inşallah en azından andrelecht maçında bu oyunu tekrarlamayız umarım
bide bugün bir gazetenin başlığı beni benden aldı sadece üst kısmını gördüm ama ciddi çok güldüm
"Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz,
İstanbul Büyükşehir Belediyesi"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...