Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok güzel günlerdi ya lise yılları, böyle hiçbirşey yapmadan bir gün boş boş işlerle uğraşabiliyorduk falan tey tey 16 saat swg oynadığım zamanlar falan vardı. şimdi bir tane film izlemek istiyorum, zaman yok diyip kenara koyuyorum tatilde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu hızla giderse 9 hafta sonra izleyebilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 nerden indirmeye çalışıyosun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 demonoid neyse bone invite atıcak bi yerden ordan bakıcam bide 0.7 hala 3gb upload etmişim 500 mb inmiş anca sfsd.hyr demonoidde genelde baya hızlı gelirdi.bunda da birsürü seeder var ama kısmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 demonoid'i sadece bişeyi bulamadığım da ya da belirli müzik film çizgi roman ebookta falan aradığımda kullanıyorum yoksa forever zamunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben tanesi 25gb lik versiyonlarını indirdim. rar'ı açmak indirmekten uzun sürdü... rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: 77 gb'lısını indirdim ben. sen gidip riplenmemiş diski indirmişsin herhalde. her bir disk 50gb olsa, 3 film birden 150 gb. gerçi geri kalan 50gb nerden geldi onu bilmiyorum heh. abi bunlar genelde tek dil olmuyor. içinde 6-7 dil oluyor. ses dosyaları da ciddi yer kaplıyor. hemen hemen aynı kalite ama aralarında 10 gb'a yakın fark oluyor. Sırf birinde 6 dil seslendirme var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 200gb'lik olanlar direk ham blu-ray oluyor. elinde blu-ray disk ve recorder varsa kaydediyorsun, elinde yedek disk gibi saklıyorsun. ripler o kadar yer tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_sWZu6422vuc/TUyZ-3C3O-I/AAAAAAAAACk/OGL8iDW_XrM/s1600/CaptainObvious.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bone said: 200gb'lik olanlar direk ham blu-ray oluyor. elinde blu-ray disk ve recorder varsa kaydediyorsun, elinde yedek disk gibi saklıyorsun. ripler o kadar yer tutmuyor. evet ondan da indirdim alien içinde, gerek yok deyip sildim sonra. 150 gb filandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sizin izlediğiniz şey filmden öte sanal gerçeklik falan herhalde. o boyutlar ne? üç extended toplam 5 gb bende, görüntüsü de çok güzel. mkv dosyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 üç extended toplam 5gb = çamur gibi görüntü güzel falan değil. he 800*600 monitörde izliyorsan bi anlamı yok tabi 1080p indirmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aslında çamur gibi de değil yani, monitörden kastın ne bilmiyorum ama bilgisayarda izliyorum normal. http://ressim.net/s/upload/dc3f8cd8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bone sagolsun 1.1 ile temiz geliyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://pic.phyrefile.com/r/ra/rabomil/2011/06/19/30042_encode.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 extanded blueray cıktımı yaw bende normal versiyonu war BR 123 gb. temmuz 2011 diyordu blue-ray extended için cıksada izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bir önceki sayfanın son mesajına bak olorin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Şimdi ilk filmi bi daha seyrediyordumda Frodo her yüzüğü taktığında Sauron "I see you!!" diye görünüyo buna. Nerde olduğunu biliyor fln. Peki Başta Bilbo taktığı zaman oda görmedi mi Sauron'u? Bir Frodo'da mı işe yarıyor yüzük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 progamer said: Şimdi ilk filmi bi daha seyrediyordumda Frodo her yüzüğü taktığında Sauron "I see you!!" diye görünüyo buna. Nerde olduğunu biliyor fln. Peki Başta Bilbo taktığı zaman oda görmedi mi Sauron'u? Bir Frodo'da mı işe yarıyor yüzük :) bilmiyorum ama bilbo yüzüğü ilk aldığında sauron zaten güçsüz ve hayalet formundaydı. o partide taktığında falan gördü mü görmedi mi meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 moriadan cıkarken ok atan goblinler bildiğin insan ahahha şimdi ilzerken dikkat ettimde.bildiğin bacakları açık keko gibi gozukuyorlar karı bile olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 seraphiel said: progamer said: Şimdi ilk filmi bi daha seyrediyordumda Frodo her yüzüğü taktığında Sauron "I see you!!" diye görünüyo buna. Nerde olduğunu biliyor fln. Peki Başta Bilbo taktığı zaman oda görmedi mi Sauron'u? Bir Frodo'da mı işe yarıyor yüzük :) bilmiyorum ama bilbo yüzüğü ilk aldığında sauron zaten güçsüz ve hayalet formundaydı. o partide taktığında falan gördü mü görmedi mi meçhul. ya birde yıllar oldu okuyalı ama hatırladığım kadarıyla o parti sahnesi, gandalfın araştırmaya gitmesi vs. ile gandalf'ın dönüşüyle yola çıkmaları arasında çok uzun bir süre var. O süre içinde zaten bir ton olay gelişiyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 . özel mesaj attım sandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Red said: moriadan cıkarken ok atan goblinler bildiğin insan ahahha şimdi ilzerken dikkat ettimde.bildiğin bacakları açık keko gibi gozukuyorlar karı bile olabilirler Asıl ikinci filmde, worglarla kapısma bitikten soran clean up sahnelerine bi bakın. bosa kılıc sallıyan atlılar var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bide. sauren her yüzük takıldığıdna görmüyo, her yüzük takıldığında ananı yüzük taktılar!!! diye panik oluyo, muhtemelende ne kadar uzak yakın olduğunu hissediyo. o yüzden mount doom'un içinde taktığında froda, yusuf yusuf atıyo fıldır fıldır oluyo göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 1080p izlememistim henuz dun bitmisti de bugun izliyorum. Tam lotr gunu yaptigim gunde bu topic up'lanmis cok garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar