Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the rings extended

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

77 gb'lısını indirdim ben.
sen gidip riplenmemiş diski indirmişsin herhalde.
her bir disk 50gb olsa, 3 film birden 150 gb. gerçi geri kalan 50gb nerden geldi onu bilmiyorum heh.

abi bunlar genelde tek dil olmuyor. içinde 6-7 dil oluyor. ses dosyaları da ciddi yer kaplıyor. hemen hemen aynı kalite ama aralarında 10 gb'a yakın fark oluyor. Sırf birinde 6 dil seslendirme var diye.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Şimdi ilk filmi bi daha seyrediyordumda Frodo her yüzüğü taktığında Sauron "I see you!!" diye görünüyo buna. Nerde olduğunu biliyor fln. Peki Başta Bilbo taktığı zaman oda görmedi mi Sauron'u? Bir Frodo'da mı işe yarıyor yüzük :)

bilmiyorum ama bilbo yüzüğü ilk aldığında sauron zaten güçsüz ve hayalet formundaydı. o partide taktığında falan gördü mü görmedi mi meçhul.
Sosyal ağlarda paylaş

seraphiel said:

progamer said:

Şimdi ilk filmi bi daha seyrediyordumda Frodo her yüzüğü taktığında Sauron "I see you!!" diye görünüyo buna. Nerde olduğunu biliyor fln. Peki Başta Bilbo taktığı zaman oda görmedi mi Sauron'u? Bir Frodo'da mı işe yarıyor yüzük :)

bilmiyorum ama bilbo yüzüğü ilk aldığında sauron zaten güçsüz ve hayalet formundaydı. o partide taktığında falan gördü mü görmedi mi meçhul.

ya birde yıllar oldu okuyalı ama hatırladığım kadarıyla o parti sahnesi, gandalfın araştırmaya gitmesi vs. ile gandalf'ın dönüşüyle yola çıkmaları arasında çok uzun bir süre var.

O süre içinde zaten bir ton olay gelişiyordu,
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Red said:

moriadan cıkarken ok atan goblinler bildiğin insan ahahha

şimdi ilzerken dikkat ettimde.bildiğin bacakları açık keko gibi gozukuyorlar

karı bile olabilirler

Asıl ikinci filmde, worglarla kapısma bitikten soran clean up sahnelerine bi bakın. bosa kılıc sallıyan atlılar var orda.
Sosyal ağlarda paylaş

bide. sauren her yüzük takıldığıdna görmüyo, her yüzük takıldığında ananı yüzük taktılar!!! diye panik oluyo, muhtemelende ne kadar uzak yakın olduğunu hissediyo. o yüzden mount doom'un içinde taktığında froda, yusuf yusuf atıyo fıldır fıldır oluyo göz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...