Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Simdi efenim is arayan varmi is arayan var ise eger ben buraya sartlari yaziyorum bana bi sekilde ulassinlar... Efenim Ankarada^ki teknosalarda VESTEL ve JVC marka urunlerin satisina destek amacli bi proce dahilinde... Tekonosalarda satis asistani olaraktan gorev alma isisi. *Haftada 6 gun saat 11:00-21:00 saatlari arasinda. *Haftaici bir gun izin imkani. *Gun icerisinde 1 adet 1 saat 2 adet 15er dakkalik izinler. *Sattiginiz her urun icin 3$ sattiginiz 10uncu urunden sonra urun basina 5$ prim sansi. *900YTL net maas+SSK+Prim Gibi genel hatlariyla belirttim efenim. Bole is bulma kurumu gibin kullandim bi an forumu ama varsa istiyen baskasina gitmesin is dedim. Herneyse Kontakt icin Numerolar ve meyil adresim sudur. [spo]Emeyil:[email protected] Numero: 0 533 388 87 14[/spo] Bole bi bolummu acilsin ne :D.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hımm fena deil. arkadaşıma yollicam hemen ykaın oturuyor oraya ve iş arıyo. yeni lise mezunu seneye tekrar kasıcak boğaziçi için. öm atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 insan yazilimci alir, gelir calisirdik : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Gayette güzel işmiş. Bakalım talih kuşu kimin kafasına konacak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Su mu yok ama atlayıp Ankara ya mı gelsem naapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ah yaa, şunu 2 gün önce yazsan çok süper eleman yollicaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 baya güzelmiş, işim gücüm de yok da yeri uymuyor :( eskişehirde olsa da günün 6 saati bi işe yarasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 iyi de iş 9 saatlik. 1 saat molayı çıkart 8 ediyo. (matematik^^) bide yolu olucak yarımsaatten en iyi ihtimallede 1 saat desen 8 artı 1 = 9 ediyo. 6 deil. bide e=mc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: zydar üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:38 [ özel msj ] ... (matematik^^) 8.5 saatlik. 11.00-21.00 arası 10 saat. gün içinde 1 kere 1 saat 2 kere 15dk izin.toplam 1.30dk. çıkar onu 10 dan 8.5saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sonra da iş yok dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @fistan: matematiğim berabat LoL ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 esas seninki berbat sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 toggie'nin de Türkçe kötü herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 seninki süpermiş "herhal" ne demek :) neyse dagılmasın konu. iş arayan için süper bence teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o aralık içinde herhangi bi 6 saattir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Fena iş değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eh haftada 45 saat desek aşağı yukarı normal sayılır ücret. İyi bile denebilir. Aynı süre çalışan yeni mezun mühendisler işe 1500 ytl falan gibi bir ortalama ücretle başlıyor zaten. Primiyle falan bu da 1000 olsa, üniv mezunu olmamış biri için hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 İskenderun'da teknosa var o dediğiniz burası için de olsa katılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Fena iş değil Zerokull da, eylül'de kıbrıs'a geri döneceğim için pek uymaz. umarım ilgilenen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kıbrısa açsanıza teknosa bayii çalışırım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: kıbrısa açsanıza teknosa bayii çalışırım ben :P :P [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:04 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ankaradaki hangi teknosa Direk başlıyım boş Oturmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 teknosalarda sabit bir yer yok bildiğim kadarıyla değişiyorsun sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 işte ondan sordum heryerde teknosa var Hangisi yakın bi yerse hemen başvuruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 değiştiğinde napacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar