Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Vallahi ben bu denklemi çözemiyorum. İnsanlar perişan halde,evlerini,işyerlerini su borusu patladığı için su bastı. İkinci kez oluyor bu. Gene milyonlarca YTL zarar var. Dünya'nın bilinçli bir ülkesinde (bir de demokratik olacak gerçi bizde de var şeyini şey ettiğimin demokrasisi ama) eğer bir başkentin belediye başkasını kendi vatandaşlarına "tatile çıkın,su kullanımı azalsın" dese, kendi suçunu DSİ ye atıp aklanmaya çalışırsa bir de bunun üzerine kendi şehri bir damla suya ihtiyaç iken su borularının iki kez patlamasına izin verirse ne olur acaba? O ülkenin gelişmişliği mi kalır? Biz gene bir sonraki belediye seçimlerinde İ. Melih'i seçeceğiz. Çünkü biz uslanmıyoruz,uslanmayacağız. Fakir demokrasisiyle yaşamaya devam edeceğiz. Sonra da elimizde kovalar,süpürgeler evimizdeki çamuru temizlemeye çalışacağız... Öyle hissiz... Öyle bıkkın... Öyle sessiz... Ben çözemiyorum kaçıncı dünya ülkesi olduğumuzu... Bu olay bile normal karşılanacak neredeyse... Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yazın sıcağında gelen 3 torba kömür 2 torba yemeğe gitti vatandaş. belediye seçimleride aynı olay devam edicek her yılki. adam boğazına sıcaklığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Her millet layıkıyla yönetilir. Hak ediyoruz demek bir yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 A nation of sheep will beget a government of wolves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Seçimlere kadar 3. dünya diyordum, şimdi 4, 4.5 vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Eh hadi gö.ümüz aydın. Yok mu bizi öpen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Güzel günler göreceğiz çocuklar, Motorları kızılaya süreceğiz, Güzel günler göreceğiz çocuklar, Çamurların içinde yüzeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 melih for president! ulusal gelirimiz cok dusuk asgari ucretle isci gecinemiyor baska ulkeye goc etsinler ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 çok ilginç bir ülkeyiz. hem gerekmeyen şeylere para ödüyecek kadar zenginiz, hem de berbat bir yaşantıya sahip olacak kadar fakiriz. "açız, parasızız, fakiriz" diye bağıran halk gider yine oyunu aynı hükümete verir. said: A nation of sheep will beget a government of wolves. gerçi avrupa'daki salgın hastalıklar yüzünden kurtlara "big bad wolf" imajı yapıştırıldığı için böyle birşey denmiş olsa da, katılmıyorum ben. çünkü wolf hiç olmasa onurludur, gururludur. bunların yaptığı çakal olmak, tilki olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Uluslararası İlişkiler okuyanlar bilir; Türkiye aslında terim anlamı olarak Birinci Dünya ülkesidir. Ama iktisadi gelişmişlik açısından bakarsan Orta-Alt Gelir düzeyindedir. O bağlamda Üçüncü Dünya olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dunyanin en guclu ekonomilerinden birine sahip bu ulke ama vatandasa ekonomi desen bombok der zaten olay burda kitleniyor nereye gidiyor bu kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1. dünya ülkesiyiz; çünkü bir tane Dünya var. "Kalkınmakta olan ülke" tabirini tercih ederim. Dont call me lazy, i prefer to be called "motivationaly challenged" sözü geldi aklıma; bir nevi, aynen öyleyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim bildiğim litaratürde 2 çeşit ülke var 1- Gelişmiş 2- kalkınmakta olan. kalkınacaz abıcım kalkınacaz sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Geçmişte Gelişmekte olan ülkeler kategorisinde bulunup ta şimdi gelişmiş ülke olan ülke yoktur. Hep gelişmekteyiz düzen bunu gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 "Kalkınmakta olan ülke"? Bence şöyle sıralayalım: 1. Gelişmiş ülkeler 2. Kalkınmakta olan ülkeler 3. Gerileyen ülkeler Biz 3.'cüdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2.5tan 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 geliserek degismeyelimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hayır oda yanlış 1-Gelişmiş ülkeler 2-kalkınmakta olan ülkeler 3-yerinde sayan ülkeler bu 3 ü var.biz bu 3 ünde yokuz.türünün tek örneği olarak oraya bi 4 açıp 4-gerileyen ve halkı 2 kilo kömüre oy vericek kadar mantıksız ve cahil ülkeler. kategorisine giriyoruz. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2. dünya sovyetler birliği için kullanılan bir tabirdi, artık hiçbir ülke için söz konusu değil. Türkiye için rahatlıkla 3. dünya ülkesi denebilir. Gelişmekte olmak vs. laflarla süslenebilir tabi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar