Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu idm nin süresi bitti benim ve para verip üyelik almak istemiyorum. Şimdi bu idm gibi programlar var mı? varsa özellikleri nedir ve nerden bulabilrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.orbitdownloader.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bi de bu orbit'i kullanan varmı? ben screenshot'larına baktım flashget paneline çok benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 saol gergecim :D şu internet artışına bi düzgünce bişiler indirip bakayım diyorum ama idm nin de süresi bitmiş şansıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kullanıyorum ben. iyi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ee bu ne şimdi? normalde 100 küsürken bu hızlandırılmış haliyle 50lerde geziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bende 200lerde geziyor - başka bişey indirmeyi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 flashget iyidir firefox eklentisiyle cok şeker. flashgot [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:19 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahahahah ya bi dakka bi bitti download aynı anda firefoxun indirme şeyside download complete dedi ve iki dosya var şuan :D lan bu orbitle indirmeye çalışırken firefoxda indirmiş galiba :S 50mb girdi boşa :D bi ayarlama yapamıyormuyuz ya her download dediğimde salak firefoxun şeyi çıkıyor onun yerine direk orbit downloada başlasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: flashget iyidir firefox eklentisiyle cok şeker. flashgot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 opera ile kullanıyorum ben, ama flashgot eklentisinin orbit desteği var - o halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sadece flashgot indiriyorum o zaman birde flashget lazım mı yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok, lazım değil. Flashgot yüklenince sana hangi dl managerı kullandığını soracak. oradan orbit'i şeçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 downthemAll var, firefox eklentisi, o managerların yaptığı her şeyi yapıyo. kullanın, kullandırın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Download Studio'yu bir deneyin. Normal downloadın yanısıra siteleri komple indirebiliyorsunuz. İsterseniz video/ses capture edebiliyorsunuz sitelerden. Ya da flash çekebiliyorsunuz. Daha bir çok özelliği olan güzel bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 www.freedownloadmanager.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bende flashget kullanıorm fekat operayla birlikte olamıyor nası olacak bu?Opera kendi Download Manager yla inidiveriyor halletmenin yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 herkes flashget kullanıyor da, bir tek ben sevmiyorum herhalde. eskiden kalan bir tiksintilik var bende. getright kullanıyorum, eskiden baya popülerdi o. flashget sanırım flashgot eklentisi yüzünden bu kadar önplanda tutuluyor. eğer aynı anda birden çok parça indirmeyi sevenlerdenseniz (getright'ta o özelliği açmam, çünkü bazı serverlar anında ban atıyor), mass downloader kullanın. elinizdeki bağlantıyı sonuna kadar sömürür. özellikle üniversite interneti kullanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oGet - Opera'ya download manager desteği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 operaya entegre olan manager mis =p hiç sorun çıkarmadı kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 idm in hastasiyim, tek gecerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya idm indirip kurdum bugun. arkadas bi site linki verdi. direk karsıma cıktı bu indirmek istiyomusun diye. verdiği sayfada download edilecek bi video vardı ama direk download linki değildi yani. video ile ilgili yorumlar vs de vardı. bu her seferinde indirmek istemedigim ama gene de bakmak istedigim sayfalarda da cıkacaksa isimiz avr demektir. var mı çözümü olan. sorunun ne olduğunu bilen. sewdim idm yi baya hızlı indirebiliosn ama bu sorun canımı sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Down Them All. Firefox eklentisi, komple DL yöneticisi yanına başka bi program falan kurmuyosunzu. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201 [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:05 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yanlış yazmışım http://www.freedownloadmanager.org/ adres..youtube vblernden dl yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 free download manager rapidshare premiumla sorun çıkarıyo ama. 20-30 link ekleyince ilk birkaç taneyi indirip gerisini 5kb html dosyası olarak indiriyo. orbit kullanıyorum bu aralar, hem bu sorun yok hem de gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar