Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom şımartma bizi ya , olmuyo böyle!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah kalktım ve 256 K olan sınırsız bağlantımın 1024 K olduğunu gördüm.Telekom'a küfrede küfrede böyle bir jest beklemiyordum , gerçi tüm bağlantılar üst bağlantıya yükseltilecek deniliyordu ama şehir efsanesi sanıyordum bu sabaha dek :)

Tabii olayın bir de bu boyutu var : Ay sonunda gelecek fatura hangi ücrete göre kesilecek? Umarım şark kurnazlığı yapıp yükselttikleri bağlantının ücretini istemezler.Yoksa Telekom adını gözümde hiç temizleyemeyecektir.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 09:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dün akşam yatmadan önce 256 K idi.Haberini 1 hafta evvel duydum ama bana urban legend gibi gelmişti.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 09:38 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vardır bir bit yeniği.Yeni yönetim karşılıksız hiçbir şekilde böyle yapmazlar.Şuanki yönetimin amacı yeni gelen tüm üyeleri kotalı olarak kayıt ettirmek.O şekilde daha çok para kazanıyorlar.

Mutlak vardır bir bit yeniği şimdiden çok sevinmeyin.
Mesaj tarihi:
bence önceden elinde olan tekeli kaybetmeme calışmaları bunlar. bi başka deyişle müşteri kaybetmeme. tekelin kalkmasının faydası bu yani sanmıyorum bi bit yeniği olduğunu
Mesaj tarihi:
telefondan da döşüolar biraz :)
bizde msl 6mbit flat internet arti tum turkiye ve avrupaya (turkiye dahil) sabit hatlara sinirsiz telefon var.
3kişiyiz evde ,adam basi 24 euro.
almanya mekan.
  • Yeni Oluştur...