Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hadi geçmiş olsun size tamirat tamammış suyu bırakmışlar yoldaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Tüm Ankara Cenabet!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yakında ankara'ya göktaşı düşerse Björk'ün sözünü hatırlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eauhe.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hocam izliyomusunuz tgrt yi kafayı yicem ya hala hiç bi suçum yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: yakında ankara'ya göktaşı düşerse Björk'ün sözünü hatırlayacağım "Belediye size göktaşı getirdi! Uzaya çıktık! Ankara artık Uzay kenti!" - İ. Melih Gökçek [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:17 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Acayip iş başınız sağolsunuz ankara halkı =/ Siz bir çıkın tatil yapın bence siniriniz yatışsın =) ahh vurmayın bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi banyo yapçam su akmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: hocam izliyomusunuz tgrt yi kafayı yicem ya hala hiç bi suçum yok diyo o adam zaten masumdur. suç bizimdir. çok fazla su kullanıyoruz. o kadar kullanıyoruz ki bakın boruları bile patlattık. ayıp bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bence gökçek tüm Ankarayı ruhen arındırmak istiyor.. Su olmayınca Ankaralı gençler çavuşu tokatlayamacak ve böylece içlerindeki şeytani duyguları bastırıp tam anlamıyla gerçek birer müslüman olacaklar [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:45 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 "rabbinize inanın su akıtsın, bizim hiç bir suçumuz yok" diyor lan herif. kafir lan bu! asın! allah'ın hikmetine karşı çıkıyor. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 an itibari ile i.melih tgrt tvde sırıtıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hay sokayım ben böyle programa nesnellik 0, bu konuların uzmanı olmayan melih gökçeğin her dediğini doğru kabul edicekse insanımız sorgulamadan tabiki tekrar seçilir bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adam kızılırmak suyunda şu oranlarda var şu şu var diyor. sağlıklıdır diye belgeler gösteriyor. ertesi gün gazetede KIZILIRMAK DEĞİL SANKİ ZEHİR yazıyor. kim yalan söylüyor anlamadımki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ulan susuzluktan pislik içinde kaldık ya hay ben böyle belediye başkanının am seçim olsun yine bunu seçer bizim halkımız hemde daha çok oyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hayır credibility diye bi olay var yani, gazeteler biraz abartıp carpıtıyor doğru ama o açıklamanında geldiği yer bi biyolog veya o alanla alakalı bi şahıstan geliyor. melih gökçek ise(benim gördüğüm kadarıyla) seneler önce yapılmış bi araştırmayı kaynak gösteriyor. ha ben şöyle şöyle araştırttım şu sertifikalı kurumdan temiz belgesini aldım desin eyvallah diyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu ayın level'ını aldım, lombak'ını aldım musluğun başında nöbet tutuyorum. çok pis al bundy liyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Neler anlatıyo merak ettim, hayır çıktığı kanalda bi acayip çekmioki bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tam anlamıyla rezalet ya bu herifi seçen zihniyeti kınıyorum o su boruları nasıl patladı anlamadım ama sabotaj felanmı yaptılar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 su gelsede rahat rahat tuvalete girsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şşt Melih'in evinde suları kesmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 öle belediye başkanı mı olur yaa yıllar önce ünlü araştırma merkezi ank.da su kuraklığı yaşancak diip meilh gökçek i uyardığında gülüp gçmişti ama esk. belediye başka bizzat kndi önmseyp baraj fln yaptrdığında akp kızıodu para harcıcak yer arıon die şimdi herkes imrenerek bakıo esk.e.belediye başkanı dediin böle olur. hürriyette bi yzı vardı "ağustos böceği ile karınca die ağustos böceğinin üstünde melih gökçek,karıncanın üstündede yılmaz büyükerşen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adamın umrunda olmaz tabi evinde sular var hergün iki kere duşunu alıyo ankara koksa ne yazar.nasıl olsa ülkeyi satana oy veren başkenti kokuya ve susuzluğa boğan banada oy verir diyor ve gayet rahat takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 birileri sağlam yalan söylüyor ama kim. ya Melih yada muhalifleri. adam çıktı ayarı verdi kendince. belgeleri gösteriyor. kime inanıcam şaşırdım. Emin Çölaşan'a verdi veriştirdi yine. yakında bir Melih vs Emin olucak gibi tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bugün arkadaşımla msn de tartışıyodum msn de bu konuyu."1 kilo nohuta oy verdiler ıslatıp pişircek suları yok" dedi.e malum iyiymiş deyip güldüm fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar