Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara su içinde! Bravo İ.Melih Gökçek 7-8-2007

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Bence gökçek tüm Ankarayı ruhen arındırmak istiyor.. Su olmayınca Ankaralı gençler çavuşu tokatlayamacak ve böylece içlerindeki şeytani duyguları bastırıp tam anlamıyla gerçek birer müslüman olacaklar

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:45 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır credibility diye bi olay var yani, gazeteler biraz abartıp carpıtıyor doğru ama o açıklamanında geldiği yer bi biyolog veya o alanla alakalı bi şahıstan geliyor. melih gökçek ise(benim gördüğüm kadarıyla) seneler önce yapılmış bi araştırmayı kaynak gösteriyor. ha ben şöyle şöyle araştırttım şu sertifikalı kurumdan temiz belgesini aldım desin eyvallah diyecez
Sosyal ağlarda paylaş

öle belediye başkanı mı olur yaa yıllar önce ünlü araştırma merkezi ank.da su kuraklığı yaşancak diip meilh gökçek i uyardığında gülüp gçmişti ama esk. belediye başka bizzat kndi önmseyp baraj fln yaptrdığında akp kızıodu para harcıcak yer arıon die şimdi herkes imrenerek bakıo esk.e.belediye başkanı dediin böle olur.
hürriyette bi yzı vardı "ağustos böceği ile karınca die ağustos böceğinin üstünde melih gökçek,karıncanın üstündede yılmaz büyükerşen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...