go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Nightwish in yeni solistini acıklaması ve şarkıları hafiften p2p ler dusmeye baslamasıyla şahsen nightwish hayranı olarak kahroldum. Anette nin sesi ne marcoya yetebilior nede bizim kulaklarımıza. Kadının sesi ayrı güzel ona lafım yok fakat bir nightwish icin yetersiz derecede kanımca. Eskiden belli bir kitle dinlerken simdi evanescence 2 misali teenage gothiclere dönecek gibi. Ben pek memnun olmadım yeni albumlerindeki sese. 3 şarkısı haric full albumu dinledim nerdeyse. Marco solo bir nightwish albumu yapsaydı daha mutlu olurdum açıkcası. Sonuc olarak Tarja ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yeni vokalden bi tek eva yı dinlemiştim o kadar.fena değildi ama diğer şarkılarını dinlemedim. ama dediklerin doğruysa kötü olmuş ya. sırf piyasa olmak için evanescence klonuna çeviriyolar kendilerini, ziyan oluyolar. daha önceden de within temptation ı kaybetmiştik son albümlerinde onlar da öyle olmuştu, şimdi nightwish gidiyo... yazık:( neyse, albüm filan varsa onu yükliyim ondan sonra yorum yaparım şarkılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 nightwish in bi parçası vardı hehe youtube da izlemiştim. editli halde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 muhuhu artik 15lik götik kizlar kendilerini ona benzetmek için kasarlar amele abladan sonra bu geldi basimiza. taş yagcak gokten, tütütütütü. ahahah bu kadin hayatta soyleyemez nightwishin sarkilarini tarjaya kildim ama sesine lafimiz yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 wishmaster goruyoruz kalitesini nightwish'in eskiden ve sonraki haliyle beraber eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dory ye katılmamak eldemi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kızlarımız amy lee'ye benzeyeceğine ona benzesin daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Olmamış be hakikaten :/ Çok tiz bir sesi var ayrıca Eva'yı beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yazık oldu ya favori grubumdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Valla kaymak gibi sesi var bu Annette'in. Ben sevdim açıkcası. Yeni şarkıları pek dinlemedim, tarz hakkında yorum yapamicam. Tarja hastası değildim. Eski albümleri severek dinliyorum ama Tarja'dan çok besteleri sevdiğim için. Umarım yenilerin besteleri de aynı kalitede olur. Ayrıca şu süper video'ya bakın. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tarja gibi ilahi kıvamlı, operasal, kudretli bir sesten sonra olmaz, olmamış, olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Nightwish'i hiç dinlememiş, tek bi şarkısını dahi bilmeyenler vardır. Bu kişilere bile Nightwish dediinde "ha şu opera vokalli karının grubuu!" derlerdi. Bence Nightwish'i Nightwish yapan Tarja'ydı. Tarja olmadan Nightwish yoktur. Olsa bile, insanlar eski Nightwish'i dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Diğer single ları olan Amaranth'ı dinlemiş bulunmaktayım. Eski Nightwish le tamamen alakasız, tuhaf bişey olmuş ya.Tarz da değiştiriceklerse çok kötü.Şarkı kalitesiz ya da kötü değil hatta güzel sayılır ama yine de Nightwish diyince süper uber şarkılar dinlemek istiyo insan, Evanescence özentisi çakma grupları dinlemek istesek zaten tonla var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Opera vokalli karı? Merak ediyorum operaya kabul edilse hala metal grubunda söylemeye devam edicek salak var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 http://www.nightwish.com/en/band/members/facts?id=16 hatun hakkında biraz bişiler okudum da, zevkleriyle şusuyla busuyla sokakta gezen anette ler görür gibi oldum bi an edit: klavye morte! [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:57 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tarja gerektiğinde operalarda gerektiğindede şarkılarında gayet güzel kimliğini cıkarabiliyor. Anette nin sesi heryerde var nerdeyse bıktık bu seslerden nightwish gg oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Toumas'a hayret ediyorum sokaktan falanmı bulmuş bunu ne yapmış acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ya yeni dinledim.çok kötü değil ama nightwish hiç değil. bi de merak ettiğim bişey var.şimdi bunlar konser verdiklerinde eski parçaları bu kız nasıl söyliycek? :P said: Merak ediyorum operaya kabul edilse hala metal grubunda söylemeye devam edicek salak var mıdır? hehe var...yanlış hatırlamıyorsam falconer ın solist i opera ya ağırlık vericem diye grubu bırakmıştı.sonraki solistle çıkan albümde millet isyan edince yalvar yakar ,opera çalışmaları arasında, adama albüm yaptırdılar.ama o adamında sesi bambaşkadır.ismini hatırlayamadım şimdi :P edit:adı mathias blad. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: fenris, 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:33 tarihinde demis ki: bi de merak ettiğim bişey var.şimdi bunlar konser verdiklerinde eski parçaları bu kız nasıl söyliycek? :P Röportajın birinde sormuşlar Annette'e, en sevdiğin nightwish parçası ne diye. Yeni yaptıkları albümden bir iki parça söylemiş. :O Eski şarkıların performanslarını bi duyalım ona göre yorum yaparım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Şunu da izlemiştiniz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 @fenris: O da bırakmış ama opera için falan bi ara :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 O videoda tarjanin sesi basmis Anette'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar