Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evaneswish

go2hell

Öne çıkan mesajlar

Nightwish in yeni solistini acıklaması ve şarkıları hafiften p2p ler dusmeye baslamasıyla şahsen nightwish hayranı olarak kahroldum. Anette nin sesi ne marcoya yetebilior nede bizim kulaklarımıza.

Kadının sesi ayrı güzel ona lafım yok fakat bir nightwish icin yetersiz derecede kanımca. Eskiden belli bir kitle dinlerken simdi evanescence 2 misali teenage gothiclere dönecek gibi. Ben pek memnun olmadım yeni albumlerindeki sese. 3 şarkısı haric full albumu dinledim nerdeyse. Marco solo bir nightwish albumu yapsaydı daha mutlu olurdum açıkcası.

Sonuc olarak
Tarja ftw
Sosyal ağlarda paylaş

yeni vokalden bi tek eva yı dinlemiştim o kadar.fena değildi ama diğer şarkılarını dinlemedim.

ama dediklerin doğruysa kötü olmuş ya. sırf piyasa olmak için evanescence klonuna çeviriyolar kendilerini, ziyan oluyolar. daha önceden de within temptation ı kaybetmiştik son albümlerinde onlar da öyle olmuştu, şimdi nightwish gidiyo...
yazık:(

neyse, albüm filan varsa onu yükliyim ondan sonra yorum yaparım şarkılara.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kaymak gibi sesi var bu Annette'in. Ben sevdim açıkcası. Yeni şarkıları pek dinlemedim, tarz hakkında yorum yapamicam.

Tarja hastası değildim. Eski albümleri severek dinliyorum ama Tarja'dan çok besteleri sevdiğim için. Umarım yenilerin besteleri de aynı kalitede olur.

Ayrıca şu süper video'ya bakın.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer single ları olan Amaranth'ı dinlemiş bulunmaktayım.

Eski Nightwish le tamamen alakasız, tuhaf bişey olmuş ya.Tarz da değiştiriceklerse çok kötü.Şarkı kalitesiz ya da kötü değil hatta güzel sayılır ama yine de Nightwish diyince süper uber şarkılar dinlemek istiyo insan, Evanescence özentisi çakma grupları dinlemek istesek zaten tonla var piyasada.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeni dinledim.çok kötü değil ama nightwish hiç değil.

bi de merak ettiğim bişey var.şimdi bunlar konser verdiklerinde eski parçaları bu kız nasıl söyliycek? :P

said:
Merak ediyorum operaya kabul edilse hala metal grubunda söylemeye devam edicek salak var mıdır?

hehe var...yanlış hatırlamıyorsam falconer ın solist i opera ya ağırlık vericem diye grubu bırakmıştı.sonraki solistle çıkan albümde millet isyan edince yalvar yakar ,opera çalışmaları arasında, adama albüm yaptırdılar.ama o adamında sesi bambaşkadır.ismini hatırlayamadım şimdi :P

edit:adı mathias blad.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:51 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenris, 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:33 tarihinde demis ki:
bi de merak ettiğim bişey var.şimdi bunlar konser verdiklerinde eski parçaları bu kız nasıl söyliycek? :P

Röportajın birinde sormuşlar Annette'e, en sevdiğin nightwish parçası ne diye. Yeni yaptıkları albümden bir iki parça söylemiş. :O

Eski şarkıların performanslarını bi duyalım ona göre yorum yaparım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...