Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NAXX - TEKRAR

scorch

Öne çıkan mesajlar

Gerçekse süper olur :)

http://news.curse.com/details/2592/

BlizzCon Dungeons and Raids Panel
Blizzard Entertainment: 2 days | by Kody | Category: Events & Matches
The Dungeons & Raids Panel was a great panel to sit in on. From the insight Jeff Kaplan gave on the core design of a dungeon to the details Scott Mercer provided on encounter design, to some hot new info on upcoming dungeons and UI features to support raids.
A quick recap:
A new raid dungeon harder than Black Temple will be added before the expansion. Expect this to be the Sunwell Plateau with the final boss being Kil'Jaeden.
Blizzard would like to add another 5-person dungeon before the expansion.
Level cap of original WoW was first going to be 70, with Northrend and Outland included, but Blizzard realized their ambitions were bigger than both their budget and time allowed.
There will be one less max-level 5-person instance in WotLK compared to TBC because Jeff Kaplan feels that Heroics greatly supliment the need for an abundance of max-level dungeons.
Blizzard wants to do more 10-person instances in the future.
Blizzard wants to re-introduce Naxxramas in Northrend as a molten core level dungeon so more players can experience one of the best raid dungeons created.
"A lot more" Heroic badge rewards, better than current rewards, will be added with the Zul'Aman patch to help off-spec classes out with itemization gaps.
Jeff Kaplan would like to see the new Siege Weapons and Destroyable Buildings added to PvE content as well, but it's not something 100% yet.
Major UI Additions
Blizzard wants to add all of the following to the base UI:
Built-in itemrack-like system that allows you to swap gear sets quickly. One thing Blizzard will be able to offer that addons can't is real storage space for resist gear with this system.
Built-in threat meter for players so that managing threat is a bit easier.
Built-in Deadly Boss Mods-style boss warning system to allow better warnings for crucial situations.
Sosyal ağlarda paylaş

Black Temple'den daha zor bir instance gelecek ek paketten önce, bunun Sunwell Plateau olması tahmin ediliyor son boss'u Kil'jaeden olacak.
Blizzard ek paketten önce bir tane daha 5 man koymayı planlıyor
Orjinal wow un level cap i 70 olacak deniyor we northrend we outland de icinde olacak ama amacları paralarından yuksek kacıormus :P
Tbc ye oranla WorLK de 1 tane eksik 5 man olacakmıs, heroicler yeterli oluormus zaten
Blizzard 10 man instanceleri daha cok dusunecekmis ileride.
Blizzard ileride Naxxraması Northrendde Molten core tarzı bir dungeon yapmayı istiyormus böylece daha cok insanoyunun en iyi dungeonlarından birinin tadını alabilcekmis
Simdikilerden oldukca fazla heroic badge reward olacakmıs bunlar daha iyi olcakmıs, Zul'aman ile ara classlarında üzerlerine giyebilecekleri doluca itemleri olacakmıs .
siege weaponların pve ye de eklenmesi dusunuluyormus ama kesin degilmis.
Itemrack adlı Uı nin yaptıgı tek tusla set, item degistirmeyi oyuna entegre olarak getirmeyi dusunuyorlarmıs. Ama resist cart curt icin öyle dolu set listesi olmayacakmıs
Oyuna entegre thread meter koyacaklarmıs
Oyuna entegre deadly boss mod tarzında bosslardaki olayları warning sistemle oyunculara uyarı yollayan sistem olacakmıs.

Bu kadar sanırsam :)
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanlardan hiç birşey anlamadım da,
olay şu mudur yani:

naxxramas için lvl 80'ler'e göre instance açılacak.

o zaman adaletsiz olmaz mı?
lvl 60 adam naxxramas'a girmek istiyecek,
ama kapıda 30-40 tane lvl 80 bekliyecek.
içeri girmek neredeyse imkansız olacak.

bu hadiseyi nasıl ayarlarlar acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

sapphiron ve kel thuzad'i cok merak ediyordum iyi olmus.Yanlız exp 'nin Warhammer'dan önce gelmesi lazım yoksa oyuncu kaybeder icinde ne olursa olsun
zor kaybeder.. son expansionı bitirmeden hiç bir şekilde hiç bir oyuna başlamam. feriştahı gelsin. ayrıca warhammer wow dan daha rezil bir oyun. aoc belki iyi olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Kil'jaeden abimizide keselim canim
burning legion dedigin neki forge camplardaki grindlenen demonlar bunnar bari keselimde rahatlayalim

hatta nihilum u salalim direk eradarlarin dunyasina ele gecirsinler filan bi sonraki expansiondada titanalri bulur keseriz

lore lol

ulan rihard garriot ne guzel ayarlamis
ultima 1 in sonunda gem patlayinca alternatif bissuru gerceklik yaratildi bu shardlardan her shardda farkli bir sosoria var demis teee ultima online i cikarmadan

ama herif lore a onem veriyordu HAXXOR WE PAWNZORS THE MMORPGz ALL YOUR MONEY ARE BELONG TO BLIZZ ROFLZORS !!!11111

modunda takilmiyordu
sictilar azeroth un ve canim hikayenin iicne
isallah stracraft online filan yapmazlar
25 kisi tassadar i diriltip keseriz evelallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayrıca warhammer wow dan daha rezil bir oyun

yanlış bir düşünce, bilgisayarda oyun oynamaya başladığımda dergilerde warhammer setlerini görürdüm şimdi bilgasayara taşıyorlar çok farklı bir conseptlede karşılaşa bilir warhammer severler ama sen sevmiyorsun diye geçip wow karşılaştırmak çok hata özellikle wowun warhammer gibi bir geçmişi yok.(geçip wc1 2 3 exp demeyin bana.)

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 09:55 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wow da moron moron işler yapıp hayatında end game yapmamış bütün gün sadece pvp yapan adamlar beğenebilir o oyunu.

sözüm meclisten dışarı bunca şeyin üstüne oyunun geneline bakmayıp charı iyi olunca oyundan zevk alan asosyaller beğenebilir wow u.ayakta kazıklasınlar sizi siz biricik wow unuz uğruna bok atın öyle başka oyunlara en kralı wow ya olurmu hiç.endgame de yaptım pvp de amacım char yapıp bakıp 1k spell dmg görüp vay be demek değildi EĞLENMEK ti.siz yapın char endgame eğlenin çapınızda.torunlarızına char bırakın sevinirler.15 sene daha oynayın.adamlar sizi uyutup parayı kırsın oh mis
Sosyal ağlarda paylaş

char yapmakla falan işiniz yoksa amaç sadece ölesiye eglenceyse, rekabetse gidin cs dota oynayin niye mmorpg oynuyorsunuzki. daha cikmamiş bi oyunu körü körüne savunmak nedir. ha ben tbc ciktiktan bir ay sonra biraktim end game raiding e gelen yeniliklerten cok hazetmeyek, geri dönmeyi de düşünmüyorum warhammeri bekliyorum ama 1-2 sene salyalar dökerek oynadiğimiz/oynadiğiniz oyunu daha iki dakikada satmayin, oynayana keriz damgasi vurmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim group AoC diyor ama aoc şuan için 3 sn delay ile yalan yeni combat sisteminde warhammer nasıl bilmiyorum bir trailer izlemiştim en rezim trailer di izlediğim şimdi düzeltmişlerdir sanırım epeyce ama trailer dan baska + bir bilgim yok warhammer hakkında

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:41 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...