Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1. istek(bu istekte daha bi istekliyim) - 16. 17. 18. yüzyıl avrupasında geçen her türlü film arzu etmekteyim. (çok spesifik olmadı inşallah). 2. istek - istediğiniz filmi yazın lütfen. beni tanımasanız bile bunu kesin izleyiniz mi'rim tam senlik dediğiniz her türlü film. Bildikleriniz, hatırladıklarınız, aklınızda yer edenler, ruhunuzu elim elim eliyenler, sizi sizden alanlar ve daha niceleri. Sınır yok her şekilden ebattan yazabilirsiniz efenim. Amma velakin 1. istek dışında film yazarkene önceden belirtiniz rica ediciim azizim. Dip Not: Çok bencil bi topik olsa bile bağlantı hızının arttığı bu periyodda herkesler kullansın faidelensin ifinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1 - Danton. 1983'de çekilen Gérard Depardieu'nun oynadığı, Andrzej Wajda'nın yönettiği versiyon. Kendi çocuklarını susamış tanrılara sunan devrimi anlatıyor. 2 - Blowup. Michelangelo Antonioni'nin baş yapıtı. Yönetmen geçen hafta öldü. Film Cannes'da Grand Prix almıştı. Fowles'un romanlarını çağrıştıran gizli ve baskın bir erotizm var filmde - yanlış anlama ama, kesinlikle erotik bir film değil. Gerçeklik üzerine. Nedir gerçeklik diye soruyor; algıladıklarımız mı? gördüğümüzü sandıklarımız mı? Blowup bir fotografçılık terimi: fotografı büyütmek demek. Film de algı kapılarımızı Huxleyce açıyor ve görüşümüzü büyütüyor. 60ların Londra'sında geçiyor. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 08:07 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1. Koku (Das Parfum). 2. Benim hiç "en iyi"m olmadı. Yazamayacağım buraya bir şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sleepy hallow from hell shanghai noon shanghai knights kingdom of heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 -GERGE Blow up ve Danton gerçekten güzelmiş. Çok saol. Blow up ı kafamı toparladığım bi zaman bi daha izliycem. -Ractamainus Koku benim unutulmazlardan zaten ama teşekkür yinede =) -Xueshen From Hell ve kingdom of heaven i izledim zaten diğerleri sıraya aldım en kısa zamanda izliycem Siz yazın ben yetişirim hiçbirini atlamadan izlerim =) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:37 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Master & Commander:the far side of the world, yeni bir film olmasına rağmen gemide geçmesi sebebiyle sıklıkla es geçildi fakat napolyon savaşları dönemini çok iyi yansıtmaktadır film. Blow up deyince Herbie Hancock'un tema müziğini de hatırlatmak isterim. Onun dışında, 1949 yapımı olması nedeniyle bayar mı seni bilmiyorum ama İngiliz sinemasının baş yapıtı olan the third man'i hararetle tavsiye ederim. Eğer Casablanca'yı beğendiysen bunu da beğenirsin. Türkiye'de henüz gösterime girmemiş olan Soderbergh'in son filmi Good German'da, bu filmin esintilerini fazlasıyla görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 The Good German film festivalinin kapanış filmiydi İstanbul'da. Kesinlikle tavsiye ederim. The Good German bir poliseye ve aldatma filmi olarak başlayıp mükemmel bir metamorfoz geçirerek türler dışına çıkan bir film-noir. La Double Vie de Veronique (Veronique'in Çifte Yaşamı) : Jung ve Hegel ile yüklü mükemmel bir film, Kieslowski'nin. Polonya'da yaşayan Veronika ile fransa'da yaşayan Veronique'in öyküsü. Yanlızlık üzerine inanılmaz bir yapıt bu, biraz da Jung biliyorsan orgazmlardan orgazmlara giriyorsun, erkeksi bedenin kadınlaşıyor(erkek olduğunu varsayarak yazdım bunu). Eğer Blowup'ı sevdiysen bunu da izlemelisin. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Birsürü film ismi yazacağınıza; benim gibi, eldar gibi, bir-iki iyi filmi kısaca tanıtanız işe yarar olur. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:54 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 İlk istek değil de, beni benden alan film önereyim. Gerge, Kieslowski'den tanıtmış. Ben de ondan devam edeyim. Üç Renk Üçlemesi (Mavi-Beyaz-Kırmızı) Üçlemeyi bu sıraya göre izlersen daha iyi olur. Özgürlük, Eşitlik ve Kardeşlik temalarının işlendiği serinin müzikleri de enfestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Jeanne d'Arc ı izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Vidocque muydu neydi o film aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar