Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1-2 haftadır wowdan başka bir oyun arıyorum, isim yapmış oyunlar (eve, everquest,vs) arasından seçmeye çalışıyordum. ve anladım ki wow arayüzünün kaliteli oluşu, sevmesen de modifiye edilebilişi yüzünden oynatıyor insanları. yahu everquest 2 çoğu oyun sitesinde wowdan daha iyi , wow bunun %30 u bile olamaz gibi yorumlar almış. ama oyuna girince o kadar rezil bir interface var ki... hadi bazıları idare eder, yadrdım menüsü falan modern dizayn edilmiş, ama çantaları açtım ve direk knight online geldi aklıma. şu ana kadar gördüğüm en rezil arayüzlerden birine sahip. sonra millet neden wow rulz eq2 sux lolol nub muhabbetine giriyor diyorum... ya cidden merak ettim, arayüz için tasarımcılar ek para mı istiyor ? everquest 2 mi knight online mı oynuyordum ayırt edemedim valla grafikleri minimuma çekince. odun gibi menüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi eq2 nin grafikleri minimum da berbat ama kaliteli yaptımı da coook fena cok kaliteli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sende diyorsun minimun :) . Görüntüleri maxiye aldığın zaman eq 2 nin görüntüleri muhteşemdir :) wow yaından bile geçemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 görüntü değil, arayüz benim derdim. yoksa herhalde wowu üçe beşe katlar dokuzla çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 interface yapmakkolay değil, heleki mmorpg gbi cok ceşitli mekanların üstüne drucaksa bu interface sırıtmamasını sağlamak hiç kolay değil. wow taş gibi yapmış hoş blizard oyunlarını hep iyiydi bu konuda. wowun bazı sorunlar va ama costumized sayısız interface var sonucta bişekilde kendi istediğini hale getirebiliyosunuz gayet kolay bi şekilde. ama gibi lorto'unun interface'ına bakıyorum yarappım o ne öle bari fontları adam etseydinzi rezalet rezalet, yazılar bi alalkasız borderlar bi alakasız herşey ici ice girmiş. wow'un her icon'unda bi bütünlük vardır, tarz2ında bi bütünlük vardır, bu cok önemli bişi coğu oyun buu yakalamayı başaramıyor. eve'ın interface'ı fena değildir yahu, ama oyunun kendisi karışık ordada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 o oyuna o interface i iyi ayarlamış adamlar. Hem adamlar browser koymuş daha ne yapsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Eve'in arayüzü en iyisi bence. Bana kalırsa şu anda piyasanın en iyi MMOsu da Eve tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 browserları cok tırt ama =) kendi ftp'e bişiler atıyım ordan abakrım arada dedim, aman aman uyurana kadar anam aladı vazgectim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 wow'un arayüzü iğrenç, oyuna yeni girip işte levellama sırasında kullanılır en fazla. ama biraz olsun ciddi pvp veya pve yapayım dersen bir milyon tane addon indirmen lazım doğru düzgün oynayabilmen için. ayrıca arayüzün programlanabilmesini kendileri devamlı sabote ediyorlar oynanışı otomatize eden addonlar bozulsun diye, bu arada kurunun yanında yaş da yanıyor. geçen gün vashj dövüşü sırasında oyundan düştüm, tekrar girdim. bir de baktım bütün healer arabirimim yokolmuş. neden? çünkü combat sırasında arayüzü sabit kalmaya mecbur ediyor oyun. neyse ki benden başka bütün healerlar hayattaydı da o sayede yarım yamalak performansım yetti. daha sıkışık bir durumda wipe sebebi direkt, raiddeki insanları göremiyorsunuz. wow'un övülecek yanları çok ama arabirim bunlardan biri değil. hatta eleştirilecek yanları arasında başı çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 EQ2 nin WoW a göre neden iyi derseniz arkasında EQ Adventure oyunun hikayesi var adamların oyun içeriği çok geniş ve chat sistemi eğer kullanmayı bilirseniz bence en gelişmiş chat sistemlerinden birine sahip eğer customization olayını sorarsanızda eq2interface.com denen siteden istediğiniz gibi interface addonları indirebilirsiniz, aynı wow daki gibi en ufak detaya kadar değiştirilebilen bir arayüze sahiptir. Wow neden kötü derseniz bana göre sürekli tekrardan başka birşey değil hele raid sistemi berbat bence yani raidde boss kill taktiklerini çözmek çok basit hele hele birde addonlarla oyunu senmi oynuyorsun yoksa yüklediğin adoonlarmı belli değil.. kısaca wow sucks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 EQ2 oynadim neden tutmadığını anladım bıraktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Fly; eq2 de alternatif arayüz var, oyunda tüm karekterleri 2 değişik tasarımla görebiliyorsun birinde kalın temalar ve dolgun efektler kulanılırken(biraz cocuksu efektler) digeri daha keskin grafiklerle gercege yakın görünümler iceriyor bence sen oyunun tam video ayarlarını anlayamamıssın yada yapılandıramamıssın, hatırladıgım kadarı ile alternatif interface e gecis oyun icerisinden options kısmında oluyordu. Grafikleri minimumda oyun oynamayı bırakıp balanced'ın üstünde oynaya bileceginiz sistemlere sahip olsanız oyunlardan daha fazla zevk alacagınız kesindir. Sanırım türkiyeden baska biyerde minimum ayarları destekleyen sistemlerle bu oyunları oynamaya calısan kesim yoktur. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:10 tarihinde, ugurson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hmm evet lafımı geri aldım :p (sadece eq2 için , geriye kalan yüzlerce oyun için lafım hala geçerli) , baya modifiye edilebiliyormuş. off topic olacak ama hazır oynayanları bulmuşken sorayım. wow dan üstün yanları neler ? ankarada echoes of faydwer bulabilir miyim, bulsam kaça patlar ? ya bir de patcher niye gündüz 10 kb/s gece 100 kb/s ile indiriyor ? [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:33 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 daoc dene arabirimi bence cok iyiydi zamanında son sslerinden gördugum kadariyla halada güzeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 wow'un arabirimi gerçekten çok rahat ve anlaşılır. sam gelmiş buna bile laf etmiş. myth ile kıyaslasana sam, çok merak ediyorum. bu lafından sonra sam'in oyun bilgisinden şüphe etmeye başladım. yok eskiden de faulleri vardı da, bu lafı herşeyi bitirdi. birçok oyunda birşeyleri bulmak için debelenip duruyorum. birşeyleri yapmak için de çok uğraşıyorsunuz. ancak wow oldukça rahat ve kolay kullanabilir bir interface'e sahip. her geçen gün de daha da geliştiriyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Wowun arabirimi pvp ve pvedeki detay için yetersiz, zaten sen de sam de aynı şeyi söylemişsiniz başkaları geliştiriyor arayüzü. Wowun herhangi bir ek olmadan kendi halindeki arayüzü güzel diyorsan ben de senin wow bilginden şüphe edicem. Myth ile ben kıyaslayayım. Myhtde bu kadar detay yok, halihazırdaki arayüzle gayet güzel oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Yalnız o bahsettiğiniz pvp ve pve eklentileri ancak 70 (önceden 60 idi) olduktan sonra faydalı oluyor. Kaldı ki şu an hem pvp hem de pve yapan birisi en az 40-50 tane addon yüklemek zorunda. Ee herkesin zevki de farklı olduğu için Blizzard oyuncuya bırakıyor haliyle bu seçimi. Bence WoW'un standart arayüzü de çok kötü değil, bazı şeylere alışmış usta bir oyuncu bile sadece bu haliyle oyuna devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 eu release den beri oynuyorum oyunu. birçok interface denedim sonunda oyunun kendi framelerinde action barlarında karar kıldım.ek add onlarla fazlasıyla yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 guild wars un interface i harikadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Eve inkini tek geçerim, hatta UO kraldı aslında.. EVE e alışmak uzun sürüodu biraz ama her haltıda yiodn yani ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar