KereM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 İzmit 1024 oldu sonunda :D gerçi daha 60 la çekiyo ama.buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 An itibaiyle 1024 oldum, yarın da dilrkçe verip 2048 oolucam hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sabah dilekçe verdik hala bekliyoruz dilekçe verenleri o gün geçiriyorlarmış hala gelmedi inş gelsinde sömürmeye başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 heheh harbi bende 1024 oldum. demekki bleda ile aynı serideymişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bi ben olmadım heralde..bana gıcıkları var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hoş internet bi 1024 kalitesindeyken bi 56k kalitesine dusuor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim 1mbit 9gb kotalıydı sınırsıza geçip geçmedigini anlamamım bir yolu var mı telekomla bire bir muhatap olmadan (Telefon etmeden veya gitmeden binaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende bursa nilüferde 3. adsl üyesi olmama rağmen an itibariyle 1024e geçmiş bulunmaktayım ama hala 60ın üstünü göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Cnetten filam 44-80 aralıgında, kimi yerlerdende 110 la filan çekmekteyim 1 haftaya tamamen oturur sanırsam sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben şu an dışardayım eve gittiğimde artık hızlı bir internet istiyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yarında 2048 e geçiş yapicam ohh. gelsin downloadlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 siz artıyorsunuz diye benim 1024'üm ölüş durumda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 altyapı yok, ne diye arttırıyorlar tam dallama bunlar ya kablonet de arttıracak bak adamlar baştan test yapıyor kaldırabilecek mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bizimkiler hödük ondan böle oluo. kaldırmaya bide millet şimdi adsl'e cullanacak gör baq o zaman sen :) kablodan falam gecenler olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya arkadaslar benim speed test 277 gozukuo bir arada 284 cıkıyodu. e simdi 256 dan nası yuksek bu. modemi actım kapadım hani belki ise yarar diye gene aynı. yukselmediyse nası 277 olyuor. yukseldiyse bu ne bicim yukselmedir. 20kbit mi yukselttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 burda apaçı diye bi genç varya.onunla sakın konuşmayın bu konuda ne msn yada diğer çet araçlarıylada nede telefonla. telefon edip ben şinci 440 kapebeseynen dawnlööd yapıyom simson indiriyom falan diye nispetsel sözler söylüyo sonrada gülüp kapatıyor. bunu niye yazıyorum çünkü ona çok feci kılım! evini bombalarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Dpwnload ederken 210 gördüm? İnsanın içi bir acayip oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 beyler bugün eve geldim ne su vardı ne hızlı internet.bebekler için olan tabiriyle yatttım kalktım ve su an her seyim var cok mutluyum hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hmm arkadaşlar var mı patiden başka değişmeyen. bi tek ben mi kaldım yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Benimki de hala aynı ya. Kartal/İst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 halen artış olmayan arkadaşlar. ne müşteri hizmetlerini aramak, nede modemi reset manyağı yapmak hiç işe yaramıyor : ) oturup bekliyorsunuz. birazdan şanlı olacaksınız. şu an için tam kapasite değil artışlar ama yavaş yavaş stabil olacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 122 gördüm oha oldum, yarın 200-240 arası görücem, ohara filan olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet 115-120 gördüm bende. ama torrent de flashgetde falan. explorer'ın download manager'i ile görmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 explorerın download la 105 gördüm flashte 113 torrent 122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu hızlar ne kdr güzel gözüksede avrupa değerlerinin hala cok altında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar