iesquire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 blizz ilk resmi bilgileri verdi. Hero Class, Yeni meslek inscription, Kuşatma silahları, yıkılabilir binalar vs. vs. herkes eteğindeki bilgileri döksün bakalım. Ben yeni meslek ve hero class olayının nasıl bişey olduğunu merak ediyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Açılmışı vardı abi. Bırakalı çok olmuştu ama yeni paket olunca ister istemez bu konuyu takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi biraz bakınsak hareket etmeden önce keşke Wrath Of The Lich King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 acilmisti aramaya inan biz biliyoduk zaten 10 tane topic acmaya gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 helecan sarmis heryeri millet aramadan taramadan cotanak diye topic acio.. eh helecanlandiran zatta resmende lich king olcek o kadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Lich kingi öldürürlerse wc4lerini de almam sc2 lerini de. Gidip orjinal alacaktım, korsanını bile almam piyasaya yardım olsun diye. Para için ruhlarını satmasınlar. EA'nın güzel oyun yapan versiyonu gibi oldular iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 lich king ölecek kaçarı yok.yada aslında ölmez ama yenilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kael de gitti , İllidan da . Lich king de ölecek . Anlayın artık bu oyunda interaktiflik sıfır. Belirli kalıplara sığdırılmış bir evren. Ne thrall ordusunun başında Outlandsa dalıyor. Ne alliance orduları legion fronta yürüyor. Ölürken for quel talas diyen kaeli bile silvermoon blood elflerine raid bossu yaptılar. Daha ne lich kingi tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oda dogru o benim aklimi baya bi kurcalamisti.ama irdelemedim acikcasi :) pvp akar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Cidden birisi Keal ile BE lerin düşmanlıgını acıklayabilirmi yok yani silvermoon neredeyse her yerinde Kealin kocaman heykelleri var blizzard resmen oyunun hıkayesine tükürdü çok kötü durum ya oysaki Keal cok karızma bir adamdı bloodmage!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bloodelf mage bir karakterinmi var ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 blood elfler kael in illidan la kanka olduğunu öğrenince küstüler ona ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yani liderlerine karsı cıktılar vay be devrimci genclikmiş bu be ler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 normalde hgiç açıldı edildi takıntısı yapmayan biriyim ancak 4 topic asağıyıdamı görmüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Arthas nasıl dağıttı? Reina'dan çıkışta üç güzelle görüntülendi!!!!!!!!!!! Ayakta duramayan Lich King'i minionları arabaya taşıdı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 arthas mefta oldu, lich king var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 VİVA LA LİCH KİNG ARKADAŞIM BİRAZ DİKKAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 içtin mi abi sen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Lich king zaten pure evil bir karakter bir şekilde yenilmesi olağan dışı değilde.Zul'jin neden kestirilecek horde tarafında? For Zul'jin diyen ben(ler) düşünmez mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 her ne kadar trollerin voice leri dinlemediysemde For Zul'Jin demeleri mantikli gelmiyo. Sen'Jin ile karistiriyo olmayasin? Sonucta wow da oynanabilir olarak gecen troller Darkspear tribe oluyo ve onlarinda zul'jin ile bi baglantisi yok. Jungle Trolls olarak geciyolar, Zul'Jin ise Forest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 jul'jin co genel bi kahraman, wc3 deki trollerde for jul'jin derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 jul jin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zul'jin alayının kralı vul'jinin de babası olması lazım :P [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 18:32 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Jul'jin cok kral bi troll zamanında horde icin savaşmış falan böle super eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ya "i'm blind not deaf" sloganını kullanaraktan yeniden girdim oyuna basbaya for Zul'jin diyor hatta küçük bir araştırma yaptım benimle aynı sesi duyan ve aynışeyleri düşünen insanlarda mevcutmuş,gördüm. :P said: The Darkspear Troll's "/charge" voice emote says "for Zul'jin". On the other hand it is most likely just a goof kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Zul'jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar