Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veeee sonunda WoW-Wrath Of The Lich King

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blizz ilk resmi bilgileri verdi.
Hero Class, Yeni meslek inscription, Kuşatma silahları, yıkılabilir binalar vs. vs. herkes eteğindeki bilgileri döksün bakalım. Ben yeni meslek ve hero class olayının nasıl bişey olduğunu merak ediyorum özellikle.
Mesaj tarihi:
Lich kingi öldürürlerse wc4lerini de almam sc2 lerini de. Gidip orjinal alacaktım, korsanını bile almam piyasaya yardım olsun diye. Para için ruhlarını satmasınlar. EA'nın güzel oyun yapan versiyonu gibi oldular iyice
Mesaj tarihi:
Kael de gitti , İllidan da . Lich king de ölecek . Anlayın artık bu oyunda interaktiflik sıfır. Belirli kalıplara sığdırılmış bir evren. Ne thrall ordusunun başında Outlandsa dalıyor. Ne alliance orduları legion fronta yürüyor. Ölürken for quel talas diyen kaeli bile silvermoon blood elflerine raid bossu yaptılar. Daha ne lich kingi tey tey
Mesaj tarihi:
Cidden birisi Keal ile BE lerin düşmanlıgını acıklayabilirmi yok yani silvermoon neredeyse her yerinde Kealin kocaman heykelleri var blizzard resmen oyunun hıkayesine tükürdü çok kötü durum ya oysaki Keal cok karızma bir adamdı bloodmage!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Lich king zaten pure evil bir karakter bir şekilde yenilmesi olağan dışı değilde.Zul'jin neden kestirilecek horde tarafında?

For Zul'jin diyen ben(ler) düşünmez mi be?
Mesaj tarihi:
her ne kadar trollerin voice leri dinlemediysemde For Zul'Jin demeleri mantikli gelmiyo. Sen'Jin ile karistiriyo olmayasin? Sonucta wow da oynanabilir olarak gecen troller Darkspear tribe oluyo ve onlarinda zul'jin ile bi baglantisi yok. Jungle Trolls olarak geciyolar, Zul'Jin ise Forest.
Mesaj tarihi:
Ya "i'm blind not deaf" sloganını kullanaraktan yeniden girdim oyuna basbaya for Zul'jin diyor hatta küçük bir araştırma yaptım benimle aynı sesi duyan ve aynışeyleri düşünen insanlarda mevcutmuş,gördüm. :P

said:
The Darkspear Troll's "/charge" voice emote says "for Zul'jin". On the other hand it is most likely just a goof

kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Zul'jin
  • Yeni Oluştur...