ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Videolar biraz eski ama halkımızın arada bilinçlendiği konusunda hala şüpheler var. İzleyin görün; 27 senelik depolitizasyon hedefine ulaşmış. http://www.tiyatrom.com/videolar.htm
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahah dinazor süper ya zamanında bu vardı
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şaka gibi. O kadar genç insan var videolarda bi de. Adam piramitler ülkemizde kalsın niye yurt dışına çıkarılsın demiş...
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 gülsekmi ağlasakmı.ben gülerim sdfjghdsg
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ya orda evin reisi kim var, ona lütfen bir bakın orda bir arkadaş var amazonlardan girip pigme lerden çıkan ben böyle birşey görmedim : P
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 diplomalı cahiller. anahtar kelime bu sanırım.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Dinazor videosunun sonundaki adam mizah programı mı dedi. Sanırım onda saksı biraz çalışıyor. Piramitte de bu kadar olmaz dedim. Belediye başkanını halk seçecekmiş ha? :) Eğitimli insan,büyük şehir insanı böyleyse. Varın siz Anadolu'yu düşünün. Videolar eski gerçi, ama 11 yılda pek birşey değiştiğini sanmıyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 11 yılda daha da kötüye gitti malesef. Bu arada mısır piramitlerine bittim uehfuaeh
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mısır piramitlerinde öyle tarih hocası olmaz ya ne hoca tipi var ne bişi
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tarih öğretmenini gördükten sonra kaldıramadım kapattım. Budur yani düştüğümüz durum öylemi. Vay ülkemin haline.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 niye kaçırıyolarkiiii niye güvenlik yokqq :'((( yazıktır ya
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zuhaha, gümrükte adam varmış anlaşıp hava yoluyla piramitleri yurtdışına çıkartmışlar. Yoksa güvenlik çok sıkıymış piramitleri yakalarlarmış. Of takla attım.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 cantaları didik didik arıolar baglantı olmadan cıkaramassın pramidleri yurtdısına
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 of o mizah programı mı bu diyen adam iyi güzelde çok komik lan ahahah fadıl fıdıllıoğlunun gençliği
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaşamasın bu insanlar ya, tamam bi hadi belediye baskanlarını halk secsin falan bir yere kadar da. mısır piramitleri . bitirdi beni of
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ahhaa dışarı kaçırılıp büyük fiyata satılıyor dedi adam piramite sdfa
Öne çıkan mesajlar