ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Videolar biraz eski ama halkımızın arada bilinçlendiği konusunda hala şüpheler var. İzleyin görün; 27 senelik depolitizasyon hedefine ulaşmış. http://www.tiyatrom.com/videolar.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahah dinazor süper ya zamanında bu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şaka gibi. O kadar genç insan var videolarda bi de. Adam piramitler ülkemizde kalsın niye yurt dışına çıkarılsın demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 gülsekmi ağlasakmı.ben gülerim sdfjghdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ya orda evin reisi kim var, ona lütfen bir bakın orda bir arkadaş var amazonlardan girip pigme lerden çıkan ben böyle birşey görmedim : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 diplomalı cahiller. anahtar kelime bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Dinazor videosunun sonundaki adam mizah programı mı dedi. Sanırım onda saksı biraz çalışıyor. Piramitte de bu kadar olmaz dedim. Belediye başkanını halk seçecekmiş ha? :) Eğitimli insan,büyük şehir insanı böyleyse. Varın siz Anadolu'yu düşünün. Videolar eski gerçi, ama 11 yılda pek birşey değiştiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 11 yılda daha da kötüye gitti malesef. Bu arada mısır piramitlerine bittim uehfuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mısır piramitlerinde öyle tarih hocası olmaz ya ne hoca tipi var ne bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: tarih öğretmeniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tarih öğretmenini gördükten sonra kaldıramadım kapattım. Budur yani düştüğümüz durum öylemi. Vay ülkemin haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 niye kaçırıyolarkiiii niye güvenlik yokqq :'((( yazıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Zuhaha, gümrükte adam varmış anlaşıp hava yoluyla piramitleri yurtdışına çıkartmışlar. Yoksa güvenlik çok sıkıymış piramitleri yakalarlarmış. Of takla attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 cantaları didik didik arıolar baglantı olmadan cıkaramassın pramidleri yurtdısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 of o mizah programı mı bu diyen adam iyi güzelde çok komik lan ahahah fadıl fıdıllıoğlunun gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaşamasın bu insanlar ya, tamam bi hadi belediye baskanlarını halk secsin falan bir yere kadar da. mısır piramitleri . bitirdi beni of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ahhaa dışarı kaçırılıp büyük fiyata satılıyor dedi adam piramite sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar