octopus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 wolfenstein enemy territory star wars jedi knight jedi academy simcity 4 transport tycoon (bi de yeniden yükledim gaza gelip cs:source) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 assassin's creed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tf2 rohan cod 4 pes 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bulaşan kafama tükiriyim. İçim dışım Touhou oldu. Kendine güvenen varsa Imperishable Night'ı lunatic zorlukta extra stage e beklerim http://img209.imageshack.us/img209/1884/1210706700557zf1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 şu aralar sadece cep telden worms olsada normalde aoc, cod4, settlers6.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 su ana golden horde diye bi oyun oynuyorum cok zevk alıyorum. işler toparlansın bir inceleme yazısı cıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Zelda 2 - Adventure of Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 jericho bitiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Dota(northrend europe server) cs 1.6-online nfsu 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 1- düzenli olarak arkadaşlarla wepla üzerinden DotA 2- arada sırada eserse AoC 3- haftada bir falan ablamla hotseat üzerinden Heroes III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ültima Önline - Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sonny efsaneymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 octopus said: wolfenstein enemy territory star wars jedi knight jedi academy simcity 4 transport tycoon (bi de yeniden yükledim gaza gelip cs:source) varsa başka openttd kullanan oynayalım hep birlikte bi şirketler turnuvası falan yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Spore Creature Creator oynuyorum ben paso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 jazzjack rabbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 project eden ve tv giant oynayacağım ama esas oynadığım oyun stranded II.. amcamız bir adaya düşüyor, orada hayatta kalmaya çalışıyor.tabii ada biraz karikatürize edilmiş bir ada. kivi kuşları, aslanlar, maymunlar var... kaya kırıyoruz ve çakıl taşı ile taş parçaları elde ediyoruz. ağaçlardan topladığımız dallar ile çekiç yapıp minik bi barınak yapıyoruz.. demir madeni bulup balta yapıyor, ağaç kabukları, taşlar ve dallardan kamp ateşi yapıp çakmak taşı ile yakıyoruz. tabii bu arada yemek yiyip hayatta kalmaya çalışıyoruz.. bazı adalarda aslanlar da oluyor. ısırdıklarında kaçabilseniz bile kanamadan ölebiliyoruz :P ha bu arada.. oyun BEDAVA!! eheheh http://stranded.unrealsoftware.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu oyunlar bu kadar zevkle oynanırken neden sağlam bi motorla daha detaylı, gerçekçi ve eğlenceli bi oyun yapmazlar anlamam. Kolpa kolpa survival horror oyunları yapacaklarına adam gibi survival oyunu yapsalar ya. Bi de lütfn yeni nesil Carnivores gelsin ne güzel oyundu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 C&C - Red Alert 2 oynuyorum bol bol, GI basip turtle gitmeyi ozlemistim onu gideriyorum bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hala wow oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bol modla kotor2 başlıyacam galiba bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bende kurdum fallout 2 yi mis gibi takılıyorum öle wasteland da power armorum ve sulikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 fallout tactics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 mass effect'e başladım ben de. ne zamandır sağlam bir rpg oynamıyordum, iyi geldi bu. o bitince de witcher'a başlıycam, öss nedeniyle yarıda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 nileppezdel said: Bu oyunlar bu kadar zevkle oynanırken neden sağlam bi motorla daha detaylı, gerçekçi ve eğlenceli bi oyun yapmazlar anlamam. Kolpa kolpa survival horror oyunları yapacaklarına adam gibi survival oyunu yapsalar ya. Bi de lütfn yeni nesil Carnivores gelsin ne güzel oyundu ya :) oynayan sayısı az kalır.. millet bol ateşli, iblisli, içinde dev silahlar olan, karanlık koridorlarda kolonlar arkasına gizlenmiş "ürkütücü" yaratıklar bulunan vs vs. oyunlar oynamak istiyor. (özetle genel oyuncu profili 14yaşında, konsol sahibi, kafasını yormayan veya yormayı sevmeyen kişiler kabul ediliyor) nihayetinde adventure veya bunun gibi oyunları geliştiren firmalar değil bireysel çabalar oluyor.. ben de internetin altını üstüne getirip bu ve benzeri alternatif oyunları bulmaya çalışıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar