Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkona yuva yapan güvercin

ivy

Öne çıkan mesajlar

Odamın sineklik ve parmaklığa aynı anda sahip olan (ve bu sebeple paso açık duran) tek penceresi tuvalet penceresine bakıyor, be o tuvalet penceresinin hemen altında da böyle kuş yuvası var bende de.
Benim kuşlar (direk sahiplendim ahah) yuva falan yapmış böyle dallardan falan, arada bakıyorum, genelde boş oluyor, bazen 2-3 tane yumurta oluyor, 1-2 kere de kuluçkadaykene göz göze geldik anneyle.
Yavruları çok komik ama ehueh.
Ses te çıkarmıyorlar, bit çıkarsa yakarım ama o tuvaleti =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2 hafta yuva yapmaması için kovaladım uğraştım bir hafta sonu evden gittim oda ne! Öyle bir yuva yapmış ki konforlu, ben de yatarım içinde.

ahah çok iyiymiş :)

bu arada okadar rahatsızlık oluo, balkona çıkarken vs. irkilceksin rahatsız etmeyeyim diye kasacaksın. ama sonra yumurtadan çıkan o tipsiz soytarıları görüp gülmek hepsine değer öle söleyeyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda geçen sene engin bir bilgiye sahip olduk. bu kuş milleti yuvasını çer çöple değil dışkıyla yapıyormuş :) biz bir kere izin verdik ondan sonra balkona bir daha giremedik ve evi değiştirdik. inanılmaz dışkılıyolar. yumurtalardan yavru çıkınca yandın, iyice sahipleniyolar. sakın izin verme, öldür hepsini.
kill em all :P
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fena bit yapıyor o hayvanlar. Öyle böyle değil. Biz de dokunmayalım yazıktır dedik, bıraktık, ama idare edilecek gibi değildi bit durumu. Sonunda yol verdik.
Ayrıca yumurtalarına, yuvalarına falan dokunursan çoluk çocuk dinlemez her şeyi geride bırakıp giderler. İllaha büyüsün bebeleri iyilik yapayım diyorsan da hiç dokunmaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
2 yumurtamız vardı
birinden çıktı yavru
annemler adını gizem koydu
diğer yumurtayı da bekliyoruz hala bakalım
ama annesi sürekli gizemin üstünde oturuyor
o hayvancağız ezilmez mi yahu altta
bi de hiç yeni doğmuş bebek gibi değil
ben viyaklar falan sanıyordum hiç sesi soluğu çıkmıyor
gayet karizma oturuyor öyle
Sosyal ağlarda paylaş