ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kedi koy balkona. kuş gider kedi kalır. kedi için de köpek koy. köpekten kurtulmak için ayı koy bi tane ayı ölür bi süre sonra zaten. çürükçül bakteri salla içeri. (eczanelerden temin edebilirsin. olmadı osur) sonra gir içeri sodanı al. sonucu bekliorum reply plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bayağı bekliyecen sen o sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şimdi baktım duruyor kutunun üstüne tabi beni görünce ayaklandı gidesi geldi buralar ikimize fazla dedi ben gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizim karşı çatıda birsürü var, bazen odanın camından giriyorlar. geçen birisi yatarken ayağımın üstüne kondu. güvercinleri çıkarmak kolay oluyor ama, serçeler cidden biraz spastik. 2 saat uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @vanieLLe neden mıncıklıyorsun elalemin şeyini AYIP BE YETER ARTIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizde olmuştu aynı mevzu. 2 tane yavrusu olmuştu sonra bir tane daha yumurtladı anneannem gelip çöpe attı yumurtayı bidaha gelmediler. varsa aynı cesaret sende yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 annane"anneanne" ye +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 balkona yumurtlayan kuşun, yuvasını bozarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Odamın sineklik ve parmaklığa aynı anda sahip olan (ve bu sebeple paso açık duran) tek penceresi tuvalet penceresine bakıyor, be o tuvalet penceresinin hemen altında da böyle kuş yuvası var bende de. Benim kuşlar (direk sahiplendim ahah) yuva falan yapmış böyle dallardan falan, arada bakıyorum, genelde boş oluyor, bazen 2-3 tane yumurta oluyor, 1-2 kere de kuluçkadaykene göz göze geldik anneyle. Yavruları çok komik ama ehueh. Ses te çıkarmıyorlar, bit çıkarsa yakarım ama o tuvaleti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizde de balkondaki kalorifer deposunun üstünde yuca kurmuştu güvercinin biri (kapalı balkon) hatta yumurtlamış yavruları olmuştu. yemek getirip duruyordu yavrularına taa ki gezmeye gittiğimizde babam eve hırsız girmesin diye (3. kat -oha-) pencereleri kapayana dek :'(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizim balkonda var. her sabah 7 gibi gugukluyor, uyandırıyor, dellendiriyor. 2 hafta yuva yapmaması için kovaladım uğraştım bir hafta sonu evden gittim oda ne! Öyle bir yuva yapmış ki konforlu, ben de yatarım içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: panco, gruco, HAYDAR,gomes... vanil o kadar panconun gomesin arasına nasıl haydar koydun, haydar nasıl bir civciv ismidir =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tadı güzel oluyor, ye sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: 2 hafta yuva yapmaması için kovaladım uğraştım bir hafta sonu evden gittim oda ne! Öyle bir yuva yapmış ki konforlu, ben de yatarım içinde. ahah çok iyiymiş :) bu arada okadar rahatsızlık oluo, balkona çıkarken vs. irkilceksin rahatsız etmeyeyim diye kasacaksın. ama sonra yumurtadan çıkan o tipsiz soytarıları görüp gülmek hepsine değer öle söleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Annesi olmadığı zaman sen otur madem üstüne. Süreç hızlanır >D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bu konuda geçen sene engin bir bilgiye sahip olduk. bu kuş milleti yuvasını çer çöple değil dışkıyla yapıyormuş :) biz bir kere izin verdik ondan sonra balkona bir daha giremedik ve evi değiştirdik. inanılmaz dışkılıyolar. yumurtalardan yavru çıkınca yandın, iyice sahipleniyolar. sakın izin verme, öldür hepsini. kill em all :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nası yani? hayvan yuva yaptı diye mi evi değiştirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizim eve sinek girdi geçen. başka bir ülkeye taşındık. yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 balkona giren guvercini kovmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kovunca içeri kaçıyor kek mek yiyor üstüne de masaya hatıra bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizim hazırladığmız kutuda kuluçkaya yatıyor artık hatta yanına bir kardeş daha yaptı 2 yumurtamız var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 benim odamda da 1.5 aydır falan baykuş var. günde 1-2 kere çıkıyor dışarı geliyor sonra geri. manyak sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Balkona çok pisliyolar yalnız. Bir keresinde bizim evde banyoda havalandırmayı açık bıraktık tatile gittik 2 ay. Teller var korumalık. Yırtıp içeri girmişler. Her yeri pislemiş havaynlar. Gübre temizledi annem 1 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Çok fena bit yapıyor o hayvanlar. Öyle böyle değil. Biz de dokunmayalım yazıktır dedik, bıraktık, ama idare edilecek gibi değildi bit durumu. Sonunda yol verdik. Ayrıca yumurtalarına, yuvalarına falan dokunursan çoluk çocuk dinlemez her şeyi geride bırakıp giderler. İllaha büyüsün bebeleri iyilik yapayım diyorsan da hiç dokunmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 2 yumurtamız vardı birinden çıktı yavru annemler adını gizem koydu diğer yumurtayı da bekliyoruz hala bakalım ama annesi sürekli gizemin üstünde oturuyor o hayvancağız ezilmez mi yahu altta bi de hiç yeni doğmuş bebek gibi değil ben viyaklar falan sanıyordum hiç sesi soluğu çıkmıyor gayet karizma oturuyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar