Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Fenerbahçe ile başladım, 5-6 hazırlık maçı yaptım, süper kupa maçımı oynadım, lige de başladım ama sadece maçın birinde Colin Kazım 5 günlüğüne sakatlandı. Antrenör ve antrenman olayına dikkat edin bence, bilmiyorum. Hazırlık maçlarının kontrolünü, yardımcı antrenöre verin, her oyuncuyu dinlendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Almanya milli takımı gene yok ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo]lisans dosyalarını silersen kapalı olan milli takımlar yanlış oyuncu isimler idüzelir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo]nereden siliniyor?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo]evet evet nerden siliniyor :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu arada şahsen oyunu çok beğendim. Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında kendi evimde Arsenal'ı 3-1 yendim, ligde 9'da 9 yaptıktan sonra OFTAŞ'a yenildim 2-1. Bu yenilgimin sebebi de, maçtan önce basına verdiğim demeçten oldu, sinek gibi ezeriz demicem bi daha :D Sakatlıklar, kartlar, skorlar çok iyi ayarlanmış. Oyun 2007'ye oranla çok daha mükemmel olmuş. Özellikle işleri kolaylaştırmışlar, maç konuşmasından sonra direk play'e basılması, maç oynanırken direk oyuncu ve taktik değiştirilmesi vb. gibi. Ayrıyeten oyunun feci hızlı olduğu da bir gerçek. [spo]Ben de istiyorum, nerden silicez ve zararı olur mu?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Resim paketlerinide çekiyorum süper oluyor. Macbook'ada yükledim sorunsuz çalışıyor. Bu arada Robot resim olayını hiç sevmedim bir ara NBA Live oyunlarındada vardı sonradan vazgeçtiler. Çok kötü olmuş. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 15:47 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Beğenmediysen kapat abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Oyundaki ilk bug'la tanışmış oldum Tim Cahill 1 gün sakat olmasına rağmen 1 ay geçti hala sakat sanırım hep böyle kalıcak [spo][/spo] [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 16:10 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 FM 2007'de de aynı olayın kart problemli olanı vardı, meşhur İngiliz Milli Takım'ı ve Rooney vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 facegen cok hosuma gitti benim, zamanla oyuncular sekil degistiriyor, yaslaniyor yuzleri falan guzel yani gayet :) Sakatliklar bence cok sorun yaratmadi bence training programina ve physiolara dikkat edin, bir tane uzun vadeli sakatligim oldu o da halil altintop, 5 ay sakatlandi... ilk macinda hemde bacagini kirdilar :( Kart olayi cok geldi bana, bir de iptal edilen goller ama bunlarin hepsi denge meselesi mutlaka patchle duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 [spo]C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008 Gold Demodatadb800 içindeki lnc klasörünü silerseniz. Olması lazım. Daha önceki fmlerde bu sekilde oluyordu hep. 2008 i denemedim. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 HUge database nası açıyoz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yüklüyorum açıp kapatamıcam diye korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Kork :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 4mbitin gözünü seveyim 42 dakikada indirdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Facegen i beyenmedim dedim çünkü fm2007'de onun yerine yeni yetişen oyunculara gerçek fotograf koyarlardı rasgele gençlerin resimleri vardı Ama yetersizdi çok fazla fotograf yoktu onu arttırırlardır diye düşünüyordum ama yerine Facegen geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 fm 2007 yi yüz yıllarca oynadım da hiç rastgele genç resmi olduğunu görmediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 gayet vardı,demek ki yetenek avcısı değilmişsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yıllarca oynadın ama her oynadığın takımla 1-2 sezondan fazla oynamadın heralde başka türlü görmemen imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yani diyorsunuzki bu oyundaki gibi oyuncuların yaslandigi falan resimler vardi bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yok yanlıs anlamıssın dediğimi. Yaşlı,genç fotografı olayı değil dedigim Örnek: Yıl 2015 Adem Kıllıbadem diye 17 yaşında fotograflı bir oyuncu var 2015 yılında prof. olmu bir oyuncunun Kendide sallamasyon oluyo fotografıda. Şimdi bu kalkmış bunun yerine Facegen gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 torrent link ini biri özel mesaj olarak atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 eski sistem berbatti, your face in fm diye yarisma yaparlardi secilirsen resmini koyarlardi isminle birlikte ama sacmaydi. Kukaletali, at kafali heriflerin resimleri hakim olurdu bir kac yil sonra aman kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Resimler pek güzel değildi evet ama geliştirirler diye düşünüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar