Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nası yapıcam, aç kaldım. şimdi tavayı koyucam ocağa. sosisleri kesicem tamam. yağ falan gerekiyor mu? ne yapıcam başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yağ da koycxaksın evet. sonra böyle evire çevire kavurucaksın ki yapışmasın. sonra afiyet olsun işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sosileri ortadan 2ye kes sonra at tavaya pişir. hiçbişiyi yok gayet basit piştiğini de biraz bekle sonra tadına bak anlarsın eğer görünüşten anlamazsan :P yağ mağ gerekmez kendi yağı yeter. ama yağlı istiosan koy tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 biraz lazım ama yapışmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 teflon tarzı şeylere yapışmaz. Eğer yağ koyarsan biraz karabiber ile kekik da at ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Yağda hafif kızardıktan sonra ateşi kıs biraz su koy içine şöyle iki çay bardağı kadar falan. Sonra da biraz ketçap yada salça koy karıştır iyice. Ama ketçap koyarsan dikkat et yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 simdi salcalı olandan mı hani haslama gbi yoksa yagda kızartma mı.. az yag koymayı bilmiorm da ben gayet patates kızarttıgım gbi atiorm icine pisio. salcalısını bilmiorm ama haslamayı oda guzel ozellikle kahvaltıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 patates kızartır gibi kızartmak da güzel oluyor evet. öyle de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 eğer çok açsan pişirmeden ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahaha alcadras olm sosis yapmaktan acizsen okuma sen üniv :D mazallah ölür gidersin açlıktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sosisleri dilimle önce ince ince (çok da ince değil tabii), sonra tavaya biraz yağ koyarak sosisleri kızartmaya başla. İyice kızarmaya başladıklarında, birkaç kaşık (ne kadar olacağı keyfine kalmış) domates salçası at, karıştır bi güzel. Son olarak da içine birazcık su katıp karıştır biraz. (Çok katarsan suyu fazla laçka olur) Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 pişirmeden yersen ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok bişi olmaz. ben yedim baya bi hala yasiorm:D ama öle soyulmus sosis birde bilindik marka olsun. haa tabi her zmn pişmişini tercih edeirm o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çiğ çiğ ben çok yiyodum küçükken. salçalı olan süper oluyor da onu yapamam diye 2.mesajdan sonra gidip icraata koyuldum. karnım doydu. az sonra resimler. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Çiğ çiğ yiyosan kesin tenya vardır sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 acıktımmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ekmek arasına çiğ sosis ve hardal. yuumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mayonezsiz olmaaaazzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla ben yağ da koydum. koymasaydım keşke, teflon tavaydı zaten. :p fazla iyi pişiremedim sanırım. ama ciyu ciyu diye sesler geliyodu tavadan, ben de olmuştur dedim. ocağı kullanmayı da yeni öğrendim, 1-10 arası ayarlamayı da bilmiyodum. 8 de bıraktım. 2-3 tane de sucuk attım içine. yalnız kesimlere bakın. bıçak bile kullanamıyorum sadsf. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hangi büyüklüktekini yemesi en zevklisiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 valla vişne suyuyla ham yaptım hepsini. hepsi güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 afiyet olsun. canım çekti :S akşama evde ne yemek var acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Oooo tavaya bi miktar salça, biraz domates, çok az yağ (hepsi göz kararı) atıp, biraz karıştırdıktan sonra içine sosisleri ekliycen, pişinde bu efsane yemeği yiyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 annem gelince eve gurur duyucak benimle. adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence mutfağı batırmışsın diye kızacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar