Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 seçenek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimyacı olmak istiyorsam kimya seçerdim, mimar olmak istiyorsam mimarlık seçerdim. arasında kaldığın iki bölüm arasında dağlar kadar fark var. iş bulma olanağı zorluk zart zurt geç önümüzdeki 50 yıl boyunca ne yapmak istiyorsun ona bak.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ikiside birbirinden o kadar zıt şeyler ki, yani ne diyeyim ben sana. Mimari bir sanattır, eğer istiyorsan neresi olursa olsun girersin. Kimya gibi değildir yani. Tutkulu olman lazım.
Mesaj tarihi:
ben de kimya ve mimarlık arasında kaldım.mimarlık ağır basar bence mimarlığı seç.daha doğrusu şöyle hangisi sende ağır basıyosa şehir yer ıvız zıvır düşünme onu seç.
Mesaj tarihi:
bi opsiyon daha vereyimde kamaşın odtü jeoloji müh :))
kimyanın iş alanı kötü gibi ondan sorun yaşıyorum ilgim var gibi gerçi mimarlığada ilgim var tasarımla uraşıyorum 3dsmax ta falan fakat odtüde abimin yanında baya rahat edicem ölede durumlar var :P
Mesaj tarihi:
Jeoloji için illa devlette mi çalışmak gerekiyor?
Özel şirketlere danışmanlık falan gibi şeyler duydum mesela.
Abimin yanında iş olanağım var başka alanlarda da çalışabilicem.Onun yazılım şirketinde yazılım öğrenebilirim.Grafikle dizayn gibi işlerle uğraşabilirim.İlla mezun olduğum işi yapıcam die bişey yok o bakımdan iyi gibi duruyor yani :)
Mesaj tarihi:
işletme nerden çıktı :)
anadolu işletmeye girerim elimi kolumu sallayarak mesela :)

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:37 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...