Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Odtü kimya mı? Anadolu mimarlık mı? Tüm yonleriyle düşünün.Zorlugu,iş bulma olanağı,kampüsü,vizyonu,eğitimi herşeyiyle ve siz olsanız ne seçerdiniz.Merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 odtü kimya seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kimyacı olmak istiyorsam kimya seçerdim, mimar olmak istiyorsam mimarlık seçerdim. arasında kaldığın iki bölüm arasında dağlar kadar fark var. iş bulma olanağı zorluk zart zurt geç önümüzdeki 50 yıl boyunca ne yapmak istiyorsun ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ikiside birbirinden o kadar zıt şeyler ki, yani ne diyeyim ben sana. Mimari bir sanattır, eğer istiyorsan neresi olursa olsun girersin. Kimya gibi değildir yani. Tutkulu olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kesinlikle anadolu mimarlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mimarlık diyorum ben de :) Sadece odtü etiketi için kimyacı olunmaz ki,ama kimyacı olmak da itiyorsan bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mimarlık diyorum çnkü bölüm okuyorsun diğerinde mühendislik olsa neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben de kimya ve mimarlık arasında kaldım.mimarlık ağır basar bence mimarlığı seç.daha doğrusu şöyle hangisi sende ağır basıyosa şehir yer ıvız zıvır düşünme onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mimarlıkta karı kız fazla olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi opsiyon daha vereyimde kamaşın odtü jeoloji müh :)) kimyanın iş alanı kötü gibi ondan sorun yaşıyorum ilgim var gibi gerçi mimarlığada ilgim var tasarımla uraşıyorum 3dsmax ta falan fakat odtüde abimin yanında baya rahat edicem ölede durumlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 jeoloji mühendisi sakın olma. devlet en son personelini 214345653 yıl önce aldı. ortada kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu hayatı abin değil sen yaşayacaksın. Anadolu Mimarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Jeoloji için illa devlette mi çalışmak gerekiyor? Özel şirketlere danışmanlık falan gibi şeyler duydum mesela. Abimin yanında iş olanağım var başka alanlarda da çalışabilicem.Onun yazılım şirketinde yazılım öğrenebilirim.Grafikle dizayn gibi işlerle uğraşabilirim.İlla mezun olduğum işi yapıcam die bişey yok o bakımdan iyi gibi duruyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 üniversiteyi salla bölüme bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sen bilirsin yine de, aralarında mimarlık en iyisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 anadolu mimarlık derim ben. kampüsü odtü kadar güzel zaten. eğitimi de iyi.. eskişehir güzel şehir.. daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kimyanın çalışma alanı gayet mimarlıktan iyi de, mimarlık daha kral meslek zaten tasarımla da uğraşıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi defa mimar olunca havan oluyo, o havayla her kizi tavlarsin.. "Hi, I'm Ted Mosby. Architect... " dersin tav olurlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hangisini olmak istiyorsan o. sırf odtü diye kima seçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kimya 85 erkek öğrenci, 2 bıyıklı kız mimarlık 6 erkek öğrenci 80 cirlop kız. çok belirleyici bir faktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 işletme filan tarzı bi seçenek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 işletme nerden çıktı :) anadolu işletmeye girerim elimi kolumu sallayarak mesela :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:37 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ODTÜ olsun çamurdan olsun... Bunu herzaman söyler orda çalışan bi öğretmen arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 orası? iyimi kötümü algılaayayım yani bu dediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ODTÜ Kimya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar