Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüceksem şimdi öleyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce 4 gündür yemek yiyememenin acısını 2 whooper, 16 tane onion ring, patates kızartması, bol bol barbekü sos ve litre kola tüketerek çıkarttım. Şiştim, oaaah demek istiyorum, yaşasın tüketim, yaşasın fast food, 3000 kalori falan aldım rahat, topa koysalar gemi batırırım bu kadar enerji ile.
Mesaj tarihi:
AMAN ALLAHIM BİRİSİ SİYASET TOPİCİ AÇMAK YA DA İNTERNET ÜZERİNDEN BULDUĞU HABERİN LİNKİNİ KOYMAK DIŞINDA BİR ŞEY YAPTI! HEMEN GARBIÇA GİTMELİ!

yemek yemiyosunuz sanki siz.
En son hatırladığım kadarı ile 25 tane falan dilim ile karakedide idi sınırsız pizza abuse rekoru.
Mesaj tarihi:
çemikıl senin yediğin benim bi öğünüm ama bünyeler farklı heralde:D
ki bu arada pizza hut rekorum 26 dilimdir ama soda içtim 2 tane bide 8dilim ince hamurdu
Mesaj tarihi:
pizza pizzada en buyuk boy var ya ( adını unuttum ) onun tamamını yedikten sonra benim large pizzama ( yemeğe aynı anda başladık ) salça olan bir arkadaşım var. Hatta bu arkadaşla aynı evde yaşıyorum. Geceleri kapımı kitliyorum acıkırda beni yer diye.
Mesaj tarihi:
chemical arkadaşımız haklı eskiden burası böyle değildi herkes şimdi siyaset topicleri ve link içerikli topicler açmaya başlamış..
sana gelirsek chem afiyet olsun...
Mesaj tarihi:
o değilde fast food dışında bu saatte dışardan yemek getiricem mekan yoktur dimi anadolu yakasında
edit:tel varsa yazan sevinirim,erenköy civarındayım.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:51 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vay be insanlar da ne kadar çok yiyormuş.

ben 19 gibi bir bean burger yedim burger king'den,
akşam da (21 gibi) Sampi'de bir kaşarlı pide, bir de künefe yedim,
şu an hala midem patlıyacakmış gibi hissediyorum.

O_o
  • Yeni Oluştur...