Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Az önce 4 gündür yemek yiyememenin acısını 2 whooper, 16 tane onion ring, patates kızartması, bol bol barbekü sos ve litre kola tüketerek çıkarttım. Şiştim, oaaah demek istiyorum, yaşasın tüketim, yaşasın fast food, 3000 kalori falan aldım rahat, topa koysalar gemi batırırım bu kadar enerji ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ÖL DE SENİN YERİNE BEN GİREYİM ENDÜSTRİYEL TASARIMA NHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 GARBIÇÇÇ, HELP USSS!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 23 pizza hut dilim yeme,litrelerce kola içmeşebelekliğim var. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:25 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 uzun süredir hayvan gibi yemek yemedim, epeyden beri insan gibi yemek yiyorum. Özledim yaw yemeğe yumulmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 AMAN ALLAHIM BİRİSİ SİYASET TOPİCİ AÇMAK YA DA İNTERNET ÜZERİNDEN BULDUĞU HABERİN LİNKİNİ KOYMAK DIŞINDA BİR ŞEY YAPTI! HEMEN GARBIÇA GİTMELİ! yemek yemiyosunuz sanki siz. En son hatırladığım kadarı ile 25 tane falan dilim ile karakedide idi sınırsız pizza abuse rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 çemikıl senin yediğin benim bi öğünüm ama bünyeler farklı heralde:D ki bu arada pizza hut rekorum 26 dilimdir ama soda içtim 2 tane bide 8dilim ince hamurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pizza pizzada en buyuk boy var ya ( adını unuttum ) onun tamamını yedikten sonra benim large pizzama ( yemeğe aynı anda başladık ) salça olan bir arkadaşım var. Hatta bu arkadaşla aynı evde yaşıyorum. Geceleri kapımı kitliyorum acıkırda beni yer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sınıf arkadaşımda 25 dilim yemişti kadiköy pizza hutta. 2 kere tualete gitti ara vermek için ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ard arda 11 hazir pizza bitirmişligim var saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ayrıca sınırsız pizzaya kız arkadaşıyla gidip rekor denemesi yapan bir çocucu döven arkadasımda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Oha, biz de bizim bi arkadaşı hayvan sanıyoduk 15 dilim yedi diye. Demek 25 yiyenler de varmış sdfasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 2 bardak su içip doymuşluğum vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Durup dururken doymuşluğum var. *facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 *sokka's facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 chemical arkadaşımız haklı eskiden burası böyle değildi herkes şimdi siyaset topicleri ve link içerikli topicler açmaya başlamış.. sana gelirsek chem afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 geberegör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bende barbekü sos aldım bugun iyi hatirlattin gidip bişeylere bandırıyım [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 4 gün sonra bu kadar yediysen, şimdi kaç gün aç durmayı planlıyosun? pardon tok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O değilde Zergling adlı kola canavarına noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o değilde fast food dışında bu saatte dışardan yemek getiricem mekan yoktur dimi anadolu yakasında edit:tel varsa yazan sevinirim,erenköy civarındayım. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:51 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 barbekü sos bulun bana da ya nereden buluyosunuz şişe şişe almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 vay be insanlar da ne kadar çok yiyormuş. ben 19 gibi bir bean burger yedim burger king'den, akşam da (21 gibi) Sampi'de bir kaşarlı pide, bir de künefe yedim, şu an hala midem patlıyacakmış gibi hissediyorum. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oha, ben küçük boy pizzayı zor bitiriyorum Oo 1 dilim kalıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar