Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://youtube.com/watch?v=7ov3p49HY3w Komik olmus bi insan evladı bu kadar delirtilir zaten :D Duke Nukem style :D [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:26 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 BALLS OF STEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Küfür eğitimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 of forever çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O küfürleri saydıran hatun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 AHAHAH baya iyiydi iddalı iddalı konusuyo, en son 30 saniyede ztn bitiyo hatun ahha, WHAT DO U WAAAANTTTT, WHAAAAT WHYYY fln ahha iflas edio beyni balls of steel BALL BALL BALL BALL BALLLLLLSS OF STEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183311 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ordaki yutup linki calismiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ba ba ba ba BALLS OF STEEL ! of deli oldu çocukcağız ya ahahah. -çocuk di mi ? hatun sesinede benziyor gerçi de lol - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben olayı anlamadım ki. Ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Karıya bak lan , anne olmuş oğluna guild masterlık yapıyor , helal valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hahaha süper Yalnız nasıl kötü birşey eleman annesiyle mmo oynuyor. Gerçi anneye bakıyorsun yiyorsa oynama ahah Bunun aynısı vardı of keşke kaydını alabilseydik, işletme usulü değil de Azmo bizim raid leaderdı, guildden bir eleman Homer Simpson seslerini kaydetmiş efsane muhabbeti hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahahahaha karnim agridi resmen, yeniden izleyince :D süper ya, deliriyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 of kadın cıldırdı balls balls balls balls balls balls balls balls balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahah karnım ağrıdı hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Oha herhalde net furyası oldu video. Boo attı bana ben 30 kişiye attım ve yakında.. dünya benim olacak. Ballz ballz ballz ballz ballz ballz ballz ballz*here he goes again* ballz ballz ballz of Steel... Ballz of Steel. Shut the fuck up you motherfucking cocksucking bitch .agagaasdasdqwaghsdfg... Oglum Gangren koymuş lan ay önce. =/ [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:29 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Buda devami az once buldum :D http://www.youtube.com/watch?v=aDyvyYmR71o&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 day 2'da sonlarda yarıldım ya. Adam ispanyolca bağırıyorya bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 balls of steel eskiden deli gibi oynadığım bir pinball oyunudur. o zaman da duke nuken masasını severdim en çok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ah ah Balls of Steel. Nostalji oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 AHAHAHAHAHAHHAAHA ANDELE ANDELE ARRIBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 muhteşem ya hahah kız çıldırmış yazık ağlayacak nerdeyse sonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 "ok get off vent or I'll have you bent" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar