Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC sürekli açık

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Hmm bu pc ye 800 dolar vermiştim geçen sene ve içime oturmştu çnkü biriktirdiğim 1 paraydı,hayatımda bundan snra kolay kolay öyle 1 para göremem,o yzden şmdi kullanayım ya nolcak diye düşünemiyorum,bozulursa sürünmesi cabası,merak ettm sadece bnde sizin gibi düşünüyorm yksa ama malum yeni teknolojilerin ömrü max 2 sene,bn 1 ay önce ekran kartını yaptırdım işte daa 1 sene olmamştı

edit:şunuda söylemeden edemicem benimde 96-97yıllarında aldığım üzerinde birkaç değişiklik yaptığm pc vardı bn daa 1 sene öncesine kdr non stop onu kullanıyordum,işte o pentium celeron vs lerle bunları karşılaştırmamak lzm :)

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 11:46 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hdd'em eski pc den geri taktım yeni aldıgım pc ye toplamda 3 yılı aşkın süredir açık pc , (arada haftada bir 2 haftada bir cozudrmasın die 4-5 saatlik kapatmalarımı saymassak) gayet taş gibi çalışıyor ;p tek sorun fanlarda oluyor bilhassa power fan döne döne laçkalaşıp ses yapmaya baslio wuuunnnn die ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...