Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Haftada anca 6-7 saat kapalı kalıyor,çalıştıkça ömrü azalır bu doğru mudur?Sürekli çalışması zararlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Benim notebook bir yıldır öyle. İşlemci hızını düşürünce ısınmıyor da, rahat rahat kullanıyorum. Ekranı da kapıyorum, ömrü azalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Alırken üstünde son kullanma tarihi var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sonuçta elektronik devrelerin kullanıldıkça eskime hızı bekledikçe eskime hızından fazla. ama hızlı gelişen teknoloji sağolsun hiçbir ekipmanı ömrünün sonuna kadar bile kullanmıyoruz. ondan dert etmen gerekeceğini sanmıyorum. zaten kullanmayacaksan niye aldın bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sınırsız kablonet kullancısı olarak benim de açık. patlıyor arada powerı falan. değiştiriyoruz, yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 96'da aldığımız eski notebook hala çok iyi çalışıyor. Yani merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Hmm bu pc ye 800 dolar vermiştim geçen sene ve içime oturmştu çnkü biriktirdiğim 1 paraydı,hayatımda bundan snra kolay kolay öyle 1 para göremem,o yzden şmdi kullanayım ya nolcak diye düşünemiyorum,bozulursa sürünmesi cabası,merak ettm sadece bnde sizin gibi düşünüyorm yksa ama malum yeni teknolojilerin ömrü max 2 sene,bn 1 ay önce ekran kartını yaptırdım işte daa 1 sene olmamştı edit:şunuda söylemeden edemicem benimde 96-97yıllarında aldığım üzerinde birkaç değişiklik yaptığm pc vardı bn daa 1 sene öncesine kdr non stop onu kullanıyordum,işte o pentium celeron vs lerle bunları karşılaştırmamak lzm :) [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 11:46 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 evet ömrü kısalır. özellikle de hdd lerin ömrü kısalır.. hdd'deki silindirlerin belirli bir dönme sınırı var. o sınırdan sonra hdd tabiri caizse z.çıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben bundan bitane aldım, eski hddem çok download yaptığımdan ölmüştü. Ne kadar soğuk o kadar iyi. Yarıya düşürüyo soğukluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hdd'em eski pc den geri taktım yeni aldıgım pc ye toplamda 3 yılı aşkın süredir açık pc , (arada haftada bir 2 haftada bir cozudrmasın die 4-5 saatlik kapatmalarımı saymassak) gayet taş gibi çalışıyor ;p tek sorun fanlarda oluyor bilhassa power fan döne döne laçkalaşıp ses yapmaya baslio wuuunnnn die ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sabahın bi körü o sesten dolayı cinnet geçirip fanın önündeki demirleri kırdığımı biliyorm :D fanların ortasında delik olrdu eskiden oraya birkaç damla yağ damlatırdık düzelirdi hala var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 senin hdd lerin ömrü 5 yıl kadar zaten(çok kullandığın için)... tabi kullanıma göre değişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bilgisayarımı ayda yılda bir kapatırım. İçinde 8 yıllık hdd'm de war bi sorun olmadı şimdiye kdr .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pc dediğin açık kalır zaten yaf. her gün aç kapa aç kapa yalama olur sonra... bi açıcan ayda1 kapatcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 benimki de bütün gün açık oda sıcaklığı 40 derece falan pc 55 derece :D yeni aldım bişey olmaz heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bizim evde sıcaklık 45 civarı sanırım.. pc de 50 derecede... korkuyorum bi gün anakart falan eriyip gidicek diye... çat çut sesler geliyo zaten arada bi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 durmak yok yola devam hergün 15 saat açık hiç birşey olmadı (henüz) bir gün suratıma patlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 düşünceli tek sağolsun zaten ayda bir elektrik kesiyorlar birkaç saat, zorunlu bakım süreci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Açık kalmaktan zarar gelmez. (Monitör hariç ) Ama kasa temizliğini yapman lazım. Çünkü açık kaldıkça daha çok tozlanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bilgisayarı açık kapamaktansa, sürekli açık bırakmak ömrü daha çok uzatır. Çünkü elektronik cihazlar açıp kapamada şoka mağruz kalır, o sırada hasar görür. Benim şuanki makinem 2 senedir nerdeyse sürekli açıktı, ondan önceki de 8 sene öyle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2 senedir bende açık bırakıyorum. 2 ayda bir reset atıyorum. daha bi problem çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sene 1998 . KAblonet uyesi olmusum. O donemden beri bilgisayarim asla tamir nedeniyle bile 1 gunden fazla kapali kalmadi. 3 ay once format attim ondan once 7 sene once atmisim son formatimi. Hic bisi olmaz ama iste 2 3 ayda bi restart atmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 7 sene format atmadın? windows 98 kullanmion demi :) helal bu arada 7 sene format atmamayı becermek sile yükleye benim pc 6ayda şişiyor iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2001 de kurmusum 2007 de format atmisim pardon 6 seneymis eauhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 heuahe mesela 2gb ram falan kullanıyorsan harbiden 2-3 ayda bir restart atsan yine olur ama 512 ddr la olmuyor , 4. 5. gün ölüm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar