Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönemleri bir şarkıyla veya şarkıcıyla tanımlasanız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50'lerden başlarsak,
50'ler şudur,
60'lar şudur,
70'ler şudur,
80'ler şudur,
90'lar şudur,
2000'ler şudur,
diyebileceğiniz şarkıcı veya şarkılar nedir?
bu dönemleri söyleyince aklınıza ne geliyor?
Mesaj tarihi:
80's pet shop boys vardı
valla 90'larda New Kids On The Block fırtınası esiyordu. ilk boyband falanmıydı yoksa? queen de tabii ,nirvana, doors, east17 , dire straits giderde gider....çok karman çorman oldu kusra bakmayasın, aklıma geldi salladım hafızadan ortaya karışık 90-00 arası
00 + korn, limp bizkit, madonna her daim var, radiohead, white stripes, sum 41

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:44 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
80'ler... rıza silahlıpoda

mustafa yolaşan'lı pazar 8x (pazar 87-pazar88-pazar89..) programında burnuyla piyano org çalan yüce kişilik.. kendi yazdığı şarkılarda vardır ve berbattırlar genelde..

yeah.. hepsi bu
Mesaj tarihi:
50'ler Elvis, Beatles
60'lar Hendrix
70'ler Page, Blackmore
80'ler VanHalen, Malmsteen
90'lar Cobain
00'lar ....

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:34 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1950lar Elvis Hound Dog ama bana göre one and only Chuck Berry Johnny B. Goode ^_^ rock'n roll un gerçek kralıdır!! heyyttt haayyytt! laf edeni döverim adres verin lam!! ehhehe

1960lar Rolling stones.. I can't get no.. satisfaction beatles beni hep sıktı.. hey judee dont make me bad.. dont make down.. hey jude.. öeahh..

1970ler The Eagles tabii.. ama benim kişisel tercihim 70lerin sonlarından Boney M One way ticket ses kalitesi yüksek olan ise şudur

1980ler Rıza Silahlıpoda, Bebek se'gilim global anlamda ise elbette Michael Jackson ve Billie jean veya thriller ama illa michael jackson

1990lar hmm damga vuran bişi yok bende.. nirvana? nefret ederim.. ciddiyim.. tek iyi şey cobain in intiharı! belki dr. dre veya tupac.. belki whitney houstan denilebilir.. şarkı ünlü oldu da çok bayık be.. neyse.. yok fazla bişi hmm alice in chains?

2000ler eee.. 2010'a gelelim o zaman yazarım ^_^ ama outcast, missy elliot, white stripes, kayo dot falan bi sürü grup iyi gidiyor ama sağlam, sert bi darbe yemedim.. BU NE BE! demedim henüz.. beklemedeyiz.. dinlemedeyiz..

alo merkez... dinlemedeyim..
Mesaj tarihi:
düşündüm taşındım.. hmm.. hmm hmm.. hmm hmm hmm hmm...

90lardan hafızama kazınmış az biraz farklı gelen bişi sabahın bu saatinde bu çıktı..

Anybody Seen My Baby?

pek bi groovy yahu ^_^ değmeyn keyfime. ayrıca genelde cidden kötü olan rock,hard rock, heavy metal (türleri arttırabilirsiniz, klip seviyeleri hala yerlerde sürünüyor valla) klipleri arasında en sağlam, en vurucu kliplerden biridir.. müzik klip falan yukarıda başlar nispeten gittikçe ezer! ama gel gelelim Kd lang Constant Craving ile çok benzeşmektedirler..

aslında 90lar için fear.. of.. ztha.. daaarkkkk ta denilebilir.. bruce'dur candır.. süperdir sonuçta

evet evet dedim bile..!
Mesaj tarihi:
Nirvana'nın da payı büyük ama 90'lar Metallica değilse charı silerim ben. Yalnız işin ilginç kısmı çoğu dinleyicileri 90'larda 80'lerde yaptıkları parçaları dinliyorlardı :P

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:27 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
50's - ELVIS THE KING
60's - Pink Floyd-Jimi Hendrix
70's - Led Zeppelin-Deep Purple-Black Sabbath
80's - Iron Maiden
90's - Guns 'n Roses (late 80's-early 90's)
00's - Yok(olmayacakta bana göre)

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:58 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
90's lara Prodigy,Radiohead vs. Unutmayalım,unutturmayalım.Sonra daha önceleri için Jefferson Airplane,The Doors,The Who,White Snake ohoo bitmezki =(
Mesaj tarihi:
50ler - (hail) the King (of rock 'n' roll)
60ler - Cimi babs
70ler - Judas Priest. Kiss. (noktalara dikkat fasfsd)
80ler - Skid Row, Iron Maiden, Metallica, Slayer, Twisted Sister, Mötley Crüe gibi, Mercyful Fate(underrated pls) gibi metalci dayılar; zaten 80ler metalin doruk noktası kabul edilir. bunların haricinde Madonna, Michael Jackson falan da var
90ler - Slayer. Pan-fucking-terA. (RIP Dimebag)
00ler - hala Slayer. adamlar kaybetmiyo kendilerinden hiçbi şey ya
Mesaj tarihi:
50'ler Elvis, Beatles
60'lar Hendrix
70'ler pink floyd, led zeppelin
80'ler Metallica, Guns N Roses, Iron Maiden, Michael Jackson
90'lar Nirvana, Spice Girls (yazmadan edemedim=)), Ace of Base(olabilir hep dilimizdeydi çocukken "all that she wants" =))
00'lar Tool, (şu grafiğiyle giderse) Arctic Monkeys (olabilir)
  • Yeni Oluştur...