bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dogru diyosun, 12 kisi gitsek boss'un hareketleri ve abilityleri degisicekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ascraeus said: mastoyu küçümseyip 6 kişi giderseniz gözyaşlarınızla beslenir böyle :) Lootlar kalsın craft yap ? Bosslardan duşen droplarla beslenen gözü dönmüş bir jenerasyon yaratan eq hala devam etmesin artık ? sonrada sözüm ona "yenilik" ? iyidir, go go craft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eq ile doğan jenerasyon aç değildir, elittir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eq bosslari 72 kisiyle kesiliyordu :) ne acligi, 72 kisiden sana sira gelecekte , pve de o bossu ayakta bulacaksinda (instance vs yoktu) baska raidler gelmeyecekte, ohoo sabir sinir ve takim isiydi. wow desen tamamda eq olmamis pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şöle bi hata verdi harita. ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abbbaov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 walla bingildak mastoyu bugunde olmak üzere toplam 3 kere kestik snn kadar sorun yaşamadık bütün probleminiz heralde 6 kişi olmak we 1 clericin sadece range dpsleri heallaması gerekiyo we mastodan sürekli en az 30m uzak durması gerekiyor. evet masto çok zor bir boss düşen itemda dandik ama sarı düşürmek olasılığı war işte oda düşük bir ihtimal ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Boss'un frame'i hero olunca ve drop table'da turuncu goremeyince ben grup boss'u zannettim.. Ki zaten grupla kesilebiliyor, problem abilitylerin cok random olmasinda ve sleep attigi zaman bu randomligin 1 yada 2 kisinin olumune sebep verebilmesi, kaldi ki bu healer olursa cok vahim.. Kesinlikle efora veya emege degicek bir boss degil, denemek isteyen arkadaslara da burdan tavsiye macera aramiyorsaniz hic yaklasmayin bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 30+ yarda cleric kacamıyor sorun o demissiniz mesela sleepte, 1 grup 2 grup farketmez denmis ancak basitce melee 1 grup ranged 2. grup ger grup a bir cleric ve 1. cleric boss a 15 yard ranged 20 yard ye 2. cleric 30+ da durursa herkesi heallar sleep yemez ve dispelleyebilir, healing potilerin calısması lazım sleep e ama onunda farklı versiyonları var major minor vs gidiyor sanırım pek dikkat etmedim alakalı olabilir, keza HoT healing Potiler var, boss 2 sn cast edip 2k vuracaksa o 2 sn esnasında HoT tabanlı bir HP poti icilebilir vsvs ... ben aionda Mass PvP dede 1 v 1 dede cok fazla instant skill olmasından ve ınterrupt olmamasından (stun vs var ok ) dolayı herkes herseyi yapıyor onu sevemedim, son 3-4 gunde lvl 35 cleric ken 38 assas 37 ranger 37 sorc 40 templar kestim gearları benden iyiydi, 36 da bi 39 glad buldum full epix 3 mac yaptık hepsini Full Hp bitirdim, 1ide divine spark Procladı saka gibi oldu, denge balanca ve Fight planlaması istiyoruz, keza XP Quest Xp ve Droprate Buff ı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Delucian biz 6 kisi yaptik bossu. Tek cleric, tek chanter'di. 2 grup olduktan sonra zaten her turlu yapilir, en fazla 1-2 dps olur.. 6 kisiyle de her turlu yapiliyor, benim yandigim sey zorluk seviyesi degildi, fightin salakligi ve kotu dizayniydi. Greater potion denedim sleep icin ama ise yaramadi, zaten armory'de taktiklerde yazmislar potionla cikamiyorsunuz diye. 6 kisilik bir grup, 2 clericle cok rahat yapabilir aslinda ama 1 dps'i tamamen kaybetmenin vakit bakimindan bedeli 5-6 dakika olur. Tabii dps'lerin hepsinin ranged olmasi gerekir ki 25%'den sonra uzun bolumu rahat rahat kesebilsinler. Cleric basliginda, clericlerin pvp'de en yuksek survival'a sahip olmalarina ragmen, templarlarin 2 kati dps'e sahip olduklarini soyledigimde beni carmaga germedikleri kalmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kanuni said: wow desen tamamda eq olmamis pek. Yok herşeye WoW demek istemiyorum :) EQ ile doğup WoW ile büyürken gözünü epix bürümüşler diyeyim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 açıkçası greater heal la çıkacaksa ne anlamı kaldıki o sleepin. tamam drop ratete bi saçmalık war ona katılıyorum. Ama spellerin random olmasına fln saçma diyemeyeceğim. herşeyin bi oyunda aynı olmasını istemem biraz zor olmalı zevk vermeli. Açıkçası randomluk bir drumda görmedim her phasede sleep atıyor %75ten %25 e kdr gust. %50de random aggro. %25 de bi kaç aoe işte. Ayrıyetten masto hero boss yani aiononline a göre en az 1 yada 2 grupa kdr kesilebilmesi lzm sonuçta ama 6 dot onemli sonuçta. geçen riftle elyosların tarafa geçtik ve lvl 47 hero boss kestik 7 kişiyle bizim lvllar ise lvl 42 ten 36 e kdrdı. Bossta ise 4 dot vardı. dotların önemi büyük bosslar üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benden baska lag spike yiyen var mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dİablesse ve ben de bugnu itibari ile basladik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gorgos'da Asmodian olarak oynuyoruz [Diab ve Wendigo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 an itibari ile en kalabalık server hangisi şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ha bi de free server transferi geçti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 transfer hic gelmedi.. bundan sonra da gelmez. parali da ne zaman gelir daha bilinmiyor, benim tahminim 1-2 ay daha sure beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bingildak said: benden baska lag spike yiyen var mi? :( atlarken biyerden geliyo benım basıma anlamıs değilim atliyorum aşşa geri yukari atiyo :D sonra tekrar aşşa atiyo fln değişik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yok mu elyos oynayan patiler kahrunda felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kahrun'da Elyos guildimiz vardı ancak şu sıralar büyük ihtimalle baya durgun durumdadır. Outer Heaven adıyla aratabilirsin. Pati'den Viktor, Kaede, Disappear ve ben invite gönderebiliriz ancak kimlerin accountu aktif bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bakıyorum 3 gündürde guildde tek online yok:) OTTOMAN EMPİRE diye bir guild varda onada girilmez yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyun patladı mı yoksa *! kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 AION patladı mı konusuna girmem ama, talihsiz bir çıkış zamanı oldu. 1 aylık bedava süre biterken, Dragon Age gibi bir oyunun çıkması büyük bir kitleyi oyundan soğutmuştur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sirf dragon age ciksa iyi gokten hala oyun yagiyor sunu yazin kurakliginda cikarsalardi muhtesme olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar