bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Belki artik quest almayi dusunebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 tum questleri yapiyorum sikinti onun odulleri idi zaten simdi enfes olacak tabii bize bu patch ne zaman gelir o mechul insallah en kisa surede getirirler yoksa delircez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 simdi kafama takıldı aslında questleri yapmayıp olabildiince grind ile mi takılmak lazim? hani xpler artıcaksa quest olsun bol bol yapabileceğimiz :D ben ztn yawas level alıorum her türlü faydalanırım bu buffta maksimum derece de level 30lara 40lara dayanmış insanlara yazık değilmi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Her zaman yeticek kadar quest var, quest saklayim grind yapiyim gibi bir duruma gerek yok. Su anki problem questlerin 90% i NPC'den alip, geri getirmeye degcek kadar odul vermiyor. Demin emodian ile oynuyorum, level 21 templar.. Sehirden questler falan topladim ciktim disari, coin questlerini yapiyorum, ordada crystal shard toplama questi varmis, onu da almisim fark etmedem, o kadar ugrastim aradim vs. 15 tane shard topladim.. on bes tane.. tek tek tiklayarak objelere. Verdim questi geri.. 5k exp verdi. Alip o shardlari bir yerine sokasim geldi gercekten.. Normal mob 4,5k exp veriyor ulan zaten, o kadar shard tiklayana kadar 10 tane mob oldurur 10 kati experience kazanirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Templar ile, 4 saniyede 1 mob mu kesiyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Hayir ama her adimda shardda bulmuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Questlerin XP az olsa bile, ben genelde verdikleri para için yapıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ping durumlariniz nedir? Sabah sabah 300-500 aliyorum.. Kafayi cizicem. YF kullaniyorum duzeliyor, bu seferde oyun oyle duruyor.. Ne disconnect ne duzeliyor. Aether gatherlarken 4 kere oldum pof! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kıyamam :/ huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Nasil bir alt yapi var ulkede anlamadim ki ya, 10 yil oldu arkadas, biktim qq yapmaktan.. Normal giriyorum 600 ms var, YF ile giriyorum 70 ms var.. Tobe tobe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lagdan oynayamıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kanuni said: gunlerdir konustugum seyi sonunda duzeltmeye baslamislar. koredeki 1.5.1 patchi ile quest xp lerinde %500 lere varan artis olmus. ulen koreliler bile dayanamadiysa artik biz napalim. 40 lara dayandın yani ? lvl 20 questlerin değil bu benim bildiğim kadarıylan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bingildak said: Nasil bir alt yapi var ulkede anlamadim ki ya, 10 yil oldu arkadas, biktim qq yapmaktan.. Normal giriyorum 600 ms var, YF ile giriyorum 70 ms var.. Tobe tobe ya. her ay, ilk 10-15 gun TTnet sagolsun birsuru adam 16Gb ye kadar 8 Mb mi ne kullanmaya basladı oyle bir kampanya yaptı, 16 Gb download u gecince 512 ye dusuyo hız, bence bununda etkisi var her ay bası online gaming cekilmez olabiliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Eger sorun sadece TT net alakali olsaydi YF kullandigin zaman ping duzelmezdi diye dusunuyorum. Anladigim kadariyla TT netin kendi baglantisinin servera(Almanyadaki AION serveri) giderken izledigi yoldaki serverlardan biriyle ilgili bir sorun var, cunku YF alternatif bir rota kullaniyor ve 80 ms var su an.. Anlamam etmem bu islerden, mantik yuruttum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kevinromeo said: Kanuni said: gunlerdir konustugum seyi sonunda duzeltmeye baslamislar. koredeki 1.5.1 patchi ile quest xp lerinde %500 lere varan artis olmus. ulen koreliler bile dayanamadiysa artik biz napalim. 40 lara dayandın yani ? lvl 20 questlerin değil bu benim bildiğim kadarıylan :) nope ve yup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu arada dun bir sey denedim, burdada paylasiyim; Cogunuz fark etmissinizdir, vitality ve aether malzemeleri dogada hep ayni noktalarda spawn oluyor. Dun evden erken cikmam gerekiyodu, benimde aklima ghost mousela bir gather macrosu kaydetmek geldi. Oyunu windowed mode'a alip, mouse u materyalin oldugu yere getirip, 1 kere tiklayip, 10 saniye bekliycek sekilde kaydettim ve evden ciktim, eve geldigimde 250 tane toplamisti ayni materyalden :P Buyuk ihtimal report edildiginizde ceza alirsiniz ve yasaktir, ondan riski bilerek* deneyin denemek istiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vitality sorun değil de aether için yapılabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Aether icin bot programina falan ihtiyacin var, ghost mousela falan olucak is degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ucmadan toplayabilecegin aether node u mu var yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 50-99 için imp. un orda sivri yerlerden birinde yapılabilir.uçur, toplat, geri getir, indir, 15 20 sn beklet, yine uçur.ölüm ihtimali var ama denicem eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bol, bol oluceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Kanuni said: gunlerdir konustugum seyi sonunda duzeltmeye baslamislar. koredeki 1.5.1 patchi ile quest xp lerinde %500 lere varan artis olmus. ulen koreliler bile dayanamadiysa artik biz napalim. benim gibi quest kasan birisi icin cok güzel bi haber:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 türk telekoma bombamı attılar naptılar adım atamıyorum töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 TT Net - Failure by Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pof lvl kasmak icin erkenden kalk oyuna gir 2k ms :/ fu ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar