Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Çıkmıyor kimse, çıkınca oynayamayacağını bildiğinden. İşten geliyorum sıraya gidiyorum 1 saat yazıyor bende de. Eğer biraz bekleyip yemekten sonra girsem 2.5 saat oluyor, eh girincede merhaba diyip çıkıp yatıyorum, böyle mmo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 selam, oyundaki efektleri kapama var mı google bulduramadı, cevabı bilen varsa şahane olur, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Graphic Options sağdan 4.cü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 (oyunu almadım da o yüzden soruyorum) tamamen mi kapatıyor yoksa azaltma şeklinde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kademeli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ortada alta doğru 5 tane seçenek var grafikle ilgili.Shadows, water reflection,texture... belli başlı şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 +10 dan fazla basamıyomuyuz silahlara? basamıyomuşuz. http://aion.mmorpg-life.com/aion/aion-enchantment-stones/45/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 neyse ooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ilk kez sıraya kaldım bugün. yarım saat yazıyo 1 saattir sıradayım.Ne değişik bi tecrübeymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sira olayindan fena gina geldi.. Craft yaparken oyundan atmis, 2.5 saat sira diyor, 4 saatten once bitmez o, bitti direk gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 of ben de sıraya girdim simdi de YF açmayı unuttum. oyundan çıkar çıkmaz tekrar girsem sokar mı tekrar sıraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bende hep ayni hatayi yapiyorum, oyuna girdikten sonra alt+tab yapip ctrl + alt + delete ile aion.bin i sonlandir, yani oyunu kapat. ondan sonra YF ile tekrar gir, siraya takilmiyorsun. ps. oyunu normal kapatirsan (yani optionsdan log out veya quit deren) ise yaramaz, pasa pasa sira beklersin tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ok tsk. yf de hangi serverları kullanıyorsunuz? FR denedim ben ama çok iç açıcı değildi sonuç Ping de göremiyoruz sanırım oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ping i görmeden iç açıcı olmadığını nereden anladın :) /ping komutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Serverlar almanyada yani en iyi notu alan DE serverlari secmenizde yarar var.. Ben 90-120 ping arasi oynuyorum. Ama 3 gundur prime time zamaninda lagspike var, sanirim serverdaki kalabaliktan dolayi localized anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bir grup boss keserken, adamlar (küfür etmek istiyorum) nasıl mob çekip boss kesen gruba agro luyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Lineage 2'dede ayni olay vardi.. Train derdik, feign death tarzi bir ability vardi, bir kisi 5-10 tane mobu ustune alip, senin yaninda olu takliti yapar butun moblar sana donerdi.. Aynisi AION'da oluyor, kimsede olu takliti yapma yok ama, mesela biri sizin yaniniza mob ceker sonra ucarsa veya olurse moblar size donuyor(sanirim belli range in disina ciktigindada en yakindaki aggro listteki kisiye donuyor, templarlar bunu charge basarak yapabiliyor). Buyuk ihtimal healingle ilgili. Cunku healerin olmadigi zamanlarda benim gozledigim kadariyla olmuyor bu. Bufflarda olabilir. PS. moblarin "social" olmasindan dolayi da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mighty_THoR said: ping i görmeden iç açıcı olmadığını nereden anladın :) /ping komutu herşeye bastıktan 2 sn sonra tepki veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gozlem yetenegin cok ilerlemis dostum, bizimle calismka ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 daha bi saat önce oldu bana bu bingildak healle fln alakalı değil kapıdan cıktığım gibi level karşıdan moblardan kaçan bi mage wardı bi anda onu bırakıp bana daldılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben sanırım yanlış serverda açmışım charımı , eğerki burdanda spartalosta oynayan asmo türk oyuncu bulamassan yeniden kasıcam sanırım , insan hiç olmasa grind yaparken iki laf edicek birini arıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 spatalosta baya türk var diye biliyorum ben asmodian tarafında forumlarda gezinirken gözüme çarpmıştı sen iyice bi araştır mutlaka vardır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ping durumlariniz nedir? @scorch : social olmasi ihtimal o zaman. socialdan kastim su, atiyorum bir yaratik agresif olmamasi ragmen, eger friendly olarak gordugu bir hedefe sen saldiriyorsan sana social aggrosu verir. Lineage 2'de bu vardi, aion'dada var midir bilmiyorum. Tahmin oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Asgard said: spatalosta baya türk var diye biliyorum ben asmodian tarafında forumlarda gezinirken gözüme çarpmıştı sen iyice bi araştır mutlaka vardır yani günlendir oyundan yazmadığım kanal kalmadı 18 lvl oldum halen bi türkle karşılaşmış diilim fazla iyi ingilizcemde olmadığından (hiç yok desekte olur :) hiç olmasa grind yaparken insan laflıcak birilerini arıyor , öle kuru kuru saatlerce yaratık kesilmiyor , oyunun kendisi bile buna bi dur demek istedi hatta '9 saatdir oynuyorsunuz lütfen biraz ara verin' dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 scorch said: daha bi saat önce oldu bana bu bingildak healle fln alakalı değil kapıdan cıktığım gibi level karşıdan moblardan kaçan bi mage wardı bi anda onu bırakıp bana daldılar :S sosyal olma hadisesi kesinlikle doğru buna ek olarak eski oyunlarda olan resetlenirken aggro olabilme kapasiteleri var açıklamak gerekirse wow da mob resetlenirse yerine döner kimseye vurmaz sizde ona vuramazssınız ,burada mob yerine dönerken yol üstünde aggro range e giren birşey olursa yerine dönme işlemini kesip aggrolanıyor.Bu hadise eskiden kalma mob trenleme işlemi içinde kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar