dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben demedim bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 numlockta belirli süre içinde herhangi bie tuşa basılmadığı için düşüyor malesef =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 numlock nerden çıktı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 itemleri boyayabiliyormuyuz boyuyosak nasıl yapıyoruz? tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dreagloth said: numlock nerden çıktı ki sürekli ileri koştursun diye :p ben de öyle bırakmıştım, geldiğimde düşmüştü, W'ye bişe sıkıştırmak iyi fikir, numlock işe yaramıyo dün gece de bu gece de bi düştüm 3 saat sıra, beklesem 12de oyuna mı girilir :( neyse akşam 6-7 gibi girdik girdik yoksa oyalanacak başka bişe bulmak lazım anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Orda edit var bak =) l2p demiş noob demiş kaana numlock'a bas demiş bende olmuyo dedim oda editlemiş üstüme kalmasın numlock işi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Benim ordaki zevzevliğim kaanın noob olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Birde ispiyonsucun osso, senide editlemek zorunda bırakma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 üstüme kalıcaktı ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 haha. bende denemiştim numlock olayını yememişti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 henz yeni basladim bende 5 er level kasmayi planliorum her classi oncelikle sonra da 10 a tek tek emin olabilmek icin sebepte sey hem sorcerer severim hem assasin hemde templar tarzi class :D wowda hunter tbc de druid wotlkda death knight gibi expansionun en beles classlarini oynadiim icin rahat class ariyrum soleki 7 level scout yaptim zorluyor gorece downtime fazla level 6 mage yaptim oha diye sasirdim inanilmaz hizli kesiyor biciyor scout e gore ozet: din class da bole gucsuzmu sorc bole laylaylommu kesiyor: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Osso said: ohhooo oynarken dc yedim şimdi 2500 kişilik sıra var önümde =(( Hala sıra bekliyorum arkadaş ne biçim iş ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @ scorch downtime melee lerde daha uzun haliyle, pri lerde hiç yok çok çok az ve hız olarakda mage, scout gibi olmasa da tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 valla kor topal 6 oldum :D 1 ve 2 lık targetlarda gayet şık kesiyor :D 3 lu denemedeım cacık olurum :D tek sevmedıgım yanı devamlı kosarak gitme 10 olsada ucsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 VALLAHİ SAYEMDE SIRA BEKLEMEYECEKSİNİZ, NOOB MUYUM DEĞİL MİYİM ARKADAŞLAR KARAR VERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 n00b!e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yaa ben dil paketini yükledim ama hala korece oyun çıldırcam. zaten tam oyun yüklemesi bitti oyuna gircem diye sevniyodum kız arkadaş çağırdı dışarı çıkmak zorunda kaldım katil olcaktım zor ekip geldim ama oyun hala korece ve oyuna girince bilgisayara restart atıyor ? sorun nedir nasıl çözerim dil paketini çözdüm ama oyunu açınca acc ekranı geliyor ve direk bilgisayar resetliyor kendini sorun nedir yardım lütfen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ekran kartı sorunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ekran kartınıda upgrade edeyim bi sonra tekrar deniycem ne nazlı oyun çıktı be :D bu seferde mavi ekran çıkıyor of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet bu oyunu oynamıycam ... oyunu unistall edip tekrar yükliycektim gameguardı iptal etmem gerekliymiş ama meğersem oyunu silince downloadıda baştan yapıyormuş . ı ıh çekemem tekrar bunları çıldırcam yoksa. of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sana da verelim hd den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 he valla üzüldüm şimdi adresini ver sana rarlayıp yollarım kurulmuşunu, açıp direk çalıştırabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 eheh bilek basladin gene oyun dagitmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar