Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Selam ,

Ben 5 senelik bir wow oyuncusuyum hala da devam ediyorum, hardcore raiding işindeyim ve gün içinde pek oynamıyorum. Bu gün içi sırasında oynıycak başka bir mmo ya da online oyun aradım durdum. FPSler beni baydı , dota çok kötü, HoN oynamaya bayılıyorum ama bir yere kadar. Aionu takip ettim biraz ve güzel gözüktü gözüme.

Bu kadar sayfayı araştırıp okumaya üşendim açıkçası beni mazur görün, sizce oyun nasıl bir wow oyuncusuna göre, eğer tavsiye ediyorsanız tabi , birkaç şey okudum guildsiz olmaz falan demiş bir arkadaş , eğer öyleyse patinin olduğu bir guild var mı ?

Ve open betaya nasıl katılıyoruz?

Yardımınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

CusTodeM said:

dreagloth said:

Oyunu alırsan sana bir key yollarlar, ncsoft acc sinde onu girip direk oynayabilirsin. Tabi dijital dl ile alman lazım.

Boyutu kaç gb acaba? ve tam olarak nerden alabiliyoruz online ?

9gb client

steamde satılıyordu kaldırılmış open betayı denemek istersende
son sayfalarda (en fazla 10 sayfa geride falan) key dağıtan siteler verilmiş olması lazım

bingildak said:

login server mi gg oldu? lagdim, oyundan dustum, simdi login dedigimde fail ediyor ve oyundan atiyor :s

ben şimdi restart attım anti alisingi 8x de deniyim bi diye sorunsuz girdim. oyun hiç lag yok, sizdeki lag tt kaynaklı heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler haricinde su ana kadar oyundan etkilendigimi soyleyemem.
Lvl 4 um evet, cok az oynadim ama git quest al, mob kes ve zevksiz kes modundan baska bir sey goremedim henuz.

Oyle, ooo sadece avatarlarda oldum.

Cok erken bir yorum, kendimi zorlayarak lvl 10 otesini gormeye calisacagim, ama simdiki etkisi bu bende.
Sosyal ağlarda paylaş

arala sordum oyunu getirmeyeceklermis,Online olmadan Turkiye icinde gidip al kardesim paran ver bana oynumu diyebilecegimiz bir yer olacakmı bilen varmı ? yokda kutulu online yurtdısından yada client indir Cd-key satın al modundamı olacak,

9 Gb client cidden kasıyo beni, rapidshare linki falanda bulamadım duzgun diger topicdeki ben indirdim viruslu cıktı vsvs seyleride gereksiz zaman kaybı gibi geldi,

neyse soruya gelelim tekrar, turkiye ici nasıl satın alabiliriz hale hazırda arastırmıs olan varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

grafikler haricinde su ana kadar oyundan etkilendigimi soyleyemem.
Lvl 4 um evet, cok az oynadim ama git quest al, mob kes ve zevksiz kes modundan baska bir sey goremedim henuz.

Oyle, ooo sadece avatarlarda oldum.

Cok erken bir yorum, kendimi zorlayarak lvl 10 otesini gormeye calisacagim, ama simdiki etkisi bu bende.

bende de öyle oldu ama buna client çökmelerinin etkisi büyük diyebilirim

delucian al sana rapid link'i . Bu sağlam denedim (avira ile birşey cıkmadı)

aion rapid
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

arala sordum oyunu getirmeyeceklermis,Online olmadan Turkiye icinde gidip al kardesim paran ver bana oynumu diyebilecegimiz bir yer olacakmı bilen varmı ? yokda kutulu online yurtdısından yada client indir Cd-key satın al modundamı olacak,

9 Gb client cidden kasıyo beni, rapidshare linki falanda bulamadım duzgun diger topicdeki ben indirdim viruslu cıktı vsvs seyleride gereksiz zaman kaybı gibi geldi,

neyse soruya gelelim tekrar, turkiye ici nasıl satın alabiliriz hale hazırda arastırmıs olan varmı?

Türkiye distribütörü, Tiglon. O kadar alışmışız ki herşeyi Aralın getirmesine, insanlar başka bir yeri sorgulamıyor bile. :)

Release günü raflarda olacağından eminim. Çok yüksek bir fiyattan satışa da çıkmaz. Tiglon, Aral kadar acımasız değil. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...