Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Avrupa surumunu satistan kaldirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Malesef Turkiye icin satisi durdurmuslar. Ama yurtdisinda isen problem yok alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Peki release'den sonra oyun yurtiçinde box olarak satılacak mı? Getiriyor mu Aral falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Su an standart edition satan firmalar var. Muhtemelen release dateden sonra raflarda da goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bir yerde sorulmustu CE devamli satilacak mi diye ama bulamadim. tekrar sormak istedim Open Beta da oynadiktan sonra hosuma hiderse CE almak istiyorum sizce satilmaya devam eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 satilmasa bile ncsoft store da 10euro luk upgrade paketi var, normal box i CE ye yukseltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Simdi key geldi nereye girmem lazım account yaratmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 https://secure.ncsoft.com/login new custumerden yaratıyosun keyini grip aktifleştiriyosun. birde üstten eu yapman gerekiyor sanırım. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 plaync de account ına gircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Evet, eveet, Steam'deki sorun ile beraber, "AION patladı mı?" konusuna hazırlıklarımı başlatabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Buradaki yeni wow interface ile wow oyuncularinin bile kendini aion oynuyormus gibi avutmalarini gordukten sonra bence "aion patladimi?" sorusu biraz absurt olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selam , Ben 5 senelik bir wow oyuncusuyum hala da devam ediyorum, hardcore raiding işindeyim ve gün içinde pek oynamıyorum. Bu gün içi sırasında oynıycak başka bir mmo ya da online oyun aradım durdum. FPSler beni baydı , dota çok kötü, HoN oynamaya bayılıyorum ama bir yere kadar. Aionu takip ettim biraz ve güzel gözüktü gözüme. Bu kadar sayfayı araştırıp okumaya üşendim açıkçası beni mazur görün, sizce oyun nasıl bir wow oyuncusuna göre, eğer tavsiye ediyorsanız tabi , birkaç şey okudum guildsiz olmaz falan demiş bir arkadaş , eğer öyleyse patinin olduğu bir guild var mı ? Ve open betaya nasıl katılıyoruz? Yardımınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 wow oyuncusu hiç sıkıntı çekmeden oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bir sorum cevaplandı diğerlerinide cevaplayın başlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oyunu alırsan sana bir key yollarlar, ncsoft acc sinde onu girip direk oynayabilirsin. Tabi dijital dl ile alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 spiritmasterın petlerinin havaya vuramamasını düzelticeklermi yoksa öylemi kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dreagloth said: Oyunu alırsan sana bir key yollarlar, ncsoft acc sinde onu girip direk oynayabilirsin. Tabi dijital dl ile alman lazım. Boyutu kaç gb acaba? ve tam olarak nerden alabiliyoruz online ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tam emin değilim, alan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir, ben cb ye katılmak için ön sipariş vermiştim, dl boyutuda 5 den fazlaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 login server mi gg oldu? lagdim, oyundan dustum, simdi login dedigimde fail ediyor ve oyundan atiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 su an bende de bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 CusTodeM said: dreagloth said: Oyunu alırsan sana bir key yollarlar, ncsoft acc sinde onu girip direk oynayabilirsin. Tabi dijital dl ile alman lazım. Boyutu kaç gb acaba? ve tam olarak nerden alabiliyoruz online ? 9gb client steamde satılıyordu kaldırılmış open betayı denemek istersende son sayfalarda (en fazla 10 sayfa geride falan) key dağıtan siteler verilmiş olması lazım bingildak said: login server mi gg oldu? lagdim, oyundan dustum, simdi login dedigimde fail ediyor ve oyundan atiyor :s ben şimdi restart attım anti alisingi 8x de deniyim bi diye sorunsuz girdim. oyun hiç lag yok, sizdeki lag tt kaynaklı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 grafikler haricinde su ana kadar oyundan etkilendigimi soyleyemem. Lvl 4 um evet, cok az oynadim ama git quest al, mob kes ve zevksiz kes modundan baska bir sey goremedim henuz. Oyle, ooo sadece avatarlarda oldum. Cok erken bir yorum, kendimi zorlayarak lvl 10 otesini gormeye calisacagim, ama simdiki etkisi bu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 arala sordum oyunu getirmeyeceklermis,Online olmadan Turkiye icinde gidip al kardesim paran ver bana oynumu diyebilecegimiz bir yer olacakmı bilen varmı ? yokda kutulu online yurtdısından yada client indir Cd-key satın al modundamı olacak, 9 Gb client cidden kasıyo beni, rapidshare linki falanda bulamadım duzgun diger topicdeki ben indirdim viruslu cıktı vsvs seyleride gereksiz zaman kaybı gibi geldi, neyse soruya gelelim tekrar, turkiye ici nasıl satın alabiliriz hale hazırda arastırmıs olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 draedan said: grafikler haricinde su ana kadar oyundan etkilendigimi soyleyemem. Lvl 4 um evet, cok az oynadim ama git quest al, mob kes ve zevksiz kes modundan baska bir sey goremedim henuz. Oyle, ooo sadece avatarlarda oldum. Cok erken bir yorum, kendimi zorlayarak lvl 10 otesini gormeye calisacagim, ama simdiki etkisi bu bende. bende de öyle oldu ama buna client çökmelerinin etkisi büyük diyebilirim delucian al sana rapid link'i . Bu sağlam denedim (avira ile birşey cıkmadı) aion rapid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 The_Delucian said: arala sordum oyunu getirmeyeceklermis,Online olmadan Turkiye icinde gidip al kardesim paran ver bana oynumu diyebilecegimiz bir yer olacakmı bilen varmı ? yokda kutulu online yurtdısından yada client indir Cd-key satın al modundamı olacak, 9 Gb client cidden kasıyo beni, rapidshare linki falanda bulamadım duzgun diger topicdeki ben indirdim viruslu cıktı vsvs seyleride gereksiz zaman kaybı gibi geldi, neyse soruya gelelim tekrar, turkiye ici nasıl satın alabiliriz hale hazırda arastırmıs olan varmı? Türkiye distribütörü, Tiglon. O kadar alışmışız ki herşeyi Aralın getirmesine, insanlar başka bir yeri sorgulamıyor bile. :) Release günü raflarda olacağından eminim. Çok yüksek bir fiyattan satışa da çıkmaz. Tiglon, Aral kadar acımasız değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar