gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dogru ama sag asagida gozukmesi bile yeterince gicik ediyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 NCsoft'un agzi cok yandi 3. party'lerden. Yillarca inasnlar Lineage 2'de deli gibi bot kullandi, geceleri farma birakti, cok fena kazanclar saglandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dogrudur hocam. benim kafa bota mota basmadigi icin pek bilmiyorum o kisimlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şmdi pati olarak napıorz son fikir nedir ne seçioz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yeni patch geldi versiyon 1.5.0.3 oldu bilginize. 1.5.0.3 ile thisd program unavalible in your country düzeltilmiş. Ayrıca gameguard reinstall sitesine otomatik açılan link kapatılmış. 1.5 open beta patch notları: http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/Open+Beta+Patch+Notes sdeceokuyangenç Elyos olarak Ben , patiden bazı arkadaşlar ve benim diğer oyunlardan bazı arkadaşlarım yabancı bir guildeyiz. Bu arada kimsenin alınan türk oyunculardan 1 gram şüphesi olmasın hepsi kendinizi nasıl biliyorsanız öyle oyuncular belki beta'da tam bir curcuna olabilir ama release de farkı farkedeceksiniz. Yine patiden elyos ve asmo olarak aktif olan diğer guildlere katılan arkadaşlarda mevcut. Zaten şuan pek bir alternatif yok guild kurmak isteyenlerede şöyle bir hatırlatayım. 1 level guild kurulurken 12k kinnah gerekiyor + 10 oyuncu 2 level için 115-125k kinnah gibi bir para gerekiyordu. 3 level için 1+m kinnah sanırım tam hatırlamıyorum. + 20 oyuncu 1. levelde 30 2. levelde 60 3. levelde 90 üyeye sahip olabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 asmo oynayasım var ama benim =) bu arada şuraya artık bi admin ayarlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sdeceokuyangenç said: bu arada şuraya artık bi admin ayarlasak +1 acilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hemde çok acilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şimdi ben 1.5 aion euro'yu cekiyorum şuanda. Open beta anladıgım kadarıyla sadece amerika'da yapılcak euro client'ıyla open betaya girme sansımız varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Hem EU hem US'de yapiliyor beta. Ve clientlar ayni. Region ayari varmis launcherda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 halen open beta key ler yayinlanmadi sanirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben aldım key fileplanet ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fileplanet sadece NA serverlar için key vermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hayır gayette eu key i aldım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Open Betaya katilmak icin illa open beta key gerekmiyor, daha onceden herhangi bir closed beta eventi icin aldiginiz key varsa veya bu key ile aktiflestirilmis acccountta olabilir, bu account ile open betayada girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 6'sında baslıyormu open beta ? pre-order key alıcam bu sefer eger baslıyorsa. (Nasılsa indirim saglıyor o keylerde oyunu alacaklara, beğenirsem dvm beyenmessem canı sagolsun :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aga indir indir bitmedi mübarek 9 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bu arada offgamers da 3.5 euro ya tum beta eventlara + headstart + pre-oder odullerinide kapsayan bir key satilyor, oyunu almadan once deneme yapmak isteyenler icin gayet ideal gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 client i indirdim ama daha once hic bir beta event e katilmadigim icin account im da yok, key de halen yayinlanmadi, nasil bir open betadir bu anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Son yillarda "open beta" anlayisi iyicene degisti. Adinda "open" olduguna bakmayin, ornek vermek gerekirse, Champions Online open betasinda sadece parali fileplanet uyelerine key verdi "open" olmasina ragmen. AION'da ayni taktigi uyguluyor. Sadece belli sitelerden veya pre-order alma yolunda "garanti" bir sekilde open beta key'i veriliyor. Elbet acicaklardir ama belki bu 6'sinda olmaz, 8'inde olur.. Dogrusu sanirim CO hic acmadi... Guru'nun verdigi link ve sitedeki fiyat gayet ideal, oyunu denemek istiyorsaniz gozden cikartilabilicek bir miktar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Guru said: Bu arada offgamers da 3.5 euro ya tum beta eventlara + headstart + pre-oder odullerinide kapsayan bir key satilyor, oyunu almadan once deneme yapmak isteyenler icin gayet ideal gozukuyor. sagol aldım verdigin siteden ama biraz kıllandım siteye daha yollamadılar key'i. Birde shipping fln yazıyor , Order number fln verdi ne alaka anlamadım. Oyunu download ettim ve setup'tan kurdum. Ayrıyetten birşey kurucakmıyım ncsoft güvenlik sistemi için ? edıt: kendi kuruyor galiba nprotect diye birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 client i indirdiginde gereken 3 seyi kuruyor; oyun, ncsoft launcher ve gameguard. Ayrica Offgamers la sorun yasamazsin bizim guildden de hem oyun hem beta key alanlar var ve keylerini aktif ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Doğrudur Delivery Time: Instant yazıyordu da o beni biraz kıllandırmıştı şuan herşey hazır galiba beta için key'i beklemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Steam'de oyun satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 evet satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar