Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 korenin rekoru 1000 kişi ve gayet normal oynadıklarını iddaa ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Lineage2'dede oyleydi hic sasirmam AION'dada ayni performansi almaktan, dragon's lair'da 150-200'den fazla insanla 2 clan kapismistik, hayatimin en guzel pvp deneyimlerinden biriydi :) Cok merak ediyorum yalniz bu mekaniklerle 1000 kisilik pvp nasil oluyor.. Lineage 2'deki gibi combatlar cok uzun mu suruyor? Gecen gun bir pvp videosu izledim, tam 4 dakika falan surdu ki adamlar oyle top level falan degillerdi, boyle mi gercekten? PS. bi de merak ettigim bu massive pvp'lere ne ortam veriyor? battleground, siege veya o tarz insanlari kalabalik sekilde birbirine dusursek bir sistem eklediler mi? Betada hatirladigim kadariyla yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abyss var işte kaleler var lvl 25 den itibaren hayat zorlaşıyor abyys de full pvp halindesin 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 open beta key i için ya preorder yada fileplanet e üyelik gerekiomş sanırım (paralı üyeliği) öle bşiler yazıo yanlşmıyım ? şöyleki fileplanet e 1 aylık üye oldum 7 dolar bşimiş zaten..direk maile gelcek sanırım key..varmı bi fikri olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hmm, bende sen diyince baktim. AION beta click here diyince bastim, already member'a tikladim, bilgileri yaziyorum sonraki sayfa acilmiyor, sizdede ayni mi? ps. Come back on Tuesday September 1st for your beta key. 1'ine kadar kapali olabilir sanirsam. p-ps. Fileplanet clientn son halini de koymus, ama 40'la veriyor parali uyelere.. fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu ayon kaç para olcak aylığı kaç olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bendede açılmıo o sonraki sayfa.. acaba gerekmiomu sign up die düşünüorm oda çok saçma olur..bütün fileplanet üyelerinemi yollicak.. edit: ya bide 1.2 gb lık bşi indirio benim pc 9.6 yazmasına rağmen orda sizinde ölemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 9.12gb indiriyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Beyler ben ciddi bir şekilde aion a başlamayı planlıyorum..pre order almıştım zaten..Headstart ile başlayacak arkadaşımız varmı? beraber keşfe çıkalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Arkadaslar oyunda "slow" yok mudur? 20 tane pvp videosu izledim, yemin ediyorum oyundan sogudum.. Chanter denemek istedigim icin chanter pvp videolarina bakiyim dedim, ama kime karsi oynadiysa full kosarak kite, heal, ve timerlar geldi mi stun'la kombo.. 7 dakika suruyor pvp videolari, birbirine vurmali gecen sure maximum 50-60 saniye. Gladiator'de bir tur stun var, uzun timerli gibi, templarda tutup cekme var sanirim, bunlarin disinda priest'te immoblize var gibi, ama hic kimse de "slow" yok mu yahu.. PvP'de kite yapani boyle sebek gibi kovalamak zorunda miyiz? Bir de "healing" efeklerini dusuren mortal strike veya ne biliyim buna benzer hicbir ability yok mudur hicbir class'da? Heal spamlayani stun timer denk getirmedikce oldurmek mumkun degil midir? http://www.youtube.com/watch?v=iM7MtUy7GwQ Icim parcalandi izlerken, SIKILDIM, gittim post falan kastim, bu nedir arkadas boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 clericte roots tarzı bi skill vardı yanlış hatırlamıyosam hatta sorcererda da vardı aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alla alla ya 1.2 gb indirdi..bozuk arşiv şeklinde poff edit: download managerı indirince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Anubisath said: clericte roots tarzı bi skill vardı yanlış hatırlamıyosam hatta sorcererda da vardı aynısı evet bazı karakterlerde var root skilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bu arada fileplanet gece cosmus, 500'le gelmis 6 saatte oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bilginize : Eger windows 7 kullaniyorsaniz oyun fileplanet'ten cekmeyin. Setup sorunlu ve calismiyor. Ayrica vista 64 bit'tede sanirim ayni sorun varmis (emin degilim). Torrent downloadu calisiyormus. Kaynak : a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hey allam ya 130kb ile çekioken 4-5 kb ye düştü 6gb da noluo bu fileplanet e..veya nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Beyler bir sey sorucaktım, Şimdi ben sadece aion eu collectors editon cd keyi almak istiyorum.Bunu temin edebilicegim bir site linkini özel mesaj yahut bana burda yazarsanız cok sevinirim. Steamde var die okudum ama direk kutu satıyormuş gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bildiğim kadarıyla steamdeki herşey digital dl + cd-key üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben torrent olarak çektim gameguard hatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 keylogger :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 torrent olarak cektim hic bir hata yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bende cok garip bir sey oldu. Dedigim uzre windows 7'de installer calismiyordu, gece setup'a basip, oyle birakiyim dedim, belki sans eseri calisir falan 1-2 saat gectikten sonra -antalyaya geldim dun, 100kb baglanti var, tekrar inmez 9gb- neyse, laptopun ekranini asyagi dogru indirirken istemeden kapandi, kendini sleep mode'a soktu.. Tekrar actim, user log-in oldum, ve TA-DA birden installer calisti :) Simdi gameguard update ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 1 kere pc yi açıp kapatsaydın düzeliyordu installed :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bingildak said: Bende cok garip bir sey oldu. Dedigim uzre windows 7'de installer calismiyordu, gece setup'a basip, oyle birakiyim dedim, belki sans eseri calisir falan 1-2 saat gectikten sonra -antalyaya geldim dun, 100kb baglanti var, tekrar inmez 9gb- neyse, laptopun ekranini asyagi dogru indirirken istemeden kapandi, kendini sleep mode'a soktu.. Tekrar actim, user log-in oldum, ve TA-DA birden installer calisti :) Simdi gameguard update ediyor sen gameguard update ettikten sonra söyle :P hata varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Yok gameguard problemi girdim oyunun ana menusune tabii server yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar