Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

healer ile tek başına level kasanlar benim gözümde sapıklardır. o kadar diyeyim :)
oyunlarda %90 damage'ları düşük olduğu için diğer class'lere göre zor level atlarlar.

ha grupla oynuyorsanız ayrı.

aion'u hiç bilmiom ne nasıl vs ama genelde böyledir healerlar. max level'a yaklaştıkça, pvp'de avantajlı duruma geçerler. gerek 1e1 iyi olurlar, gerek takım oyununda şart olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

healer ile tek başına level kasanlar benim gözümde sapıklardır. o kadar diyeyim :)
oyunlarda %90 damage'ları düşük olduğu için diğer class'lere göre zor level atlarlar.

ha grupla oynuyorsanız ayrı.

aion'u hiç bilmiom ne nasıl vs ama genelde böyledir healerlar. max level'a yaklaştıkça, pvp'de avantajlı duruma geçerler. gerek 1e1 iyi olurlar, gerek takım oyununda şart olurlar.

aion da hiç öyle değil ben 2 günde cleric healer yani 25 level e vuruyorum rahatlıkla. son betada 2 gün oynadım sadece 29.5 levelde bıraktım gayet seri kasıyorsun tabii 3-4 moob u tutamazsın üstünde :) ama sorunsuz kastım ve oyun 1.5 versiyon ile çıkacağını düşünürsek daha kolay olacak kasmak 26-27 leveller ve 28 birazcık kasıyo :) kastırıyo yani 29 da rahatlıyorsun bir nebze en azından 1m exp falan questden alıyorsun.

1.5 patch ile 25 olup hemen 25-28 lvllere özel dungeonlara giriceksin ekip olarrak herkeze item yapıcaksın levelleri toplayıp 28 çıkacaksın :)
Sosyal ağlarda paylaş

selam, bildigin gibi ben en son cleric ile basladim avrupa betaya son betada 1 gün oynıyamadığımı sayarsak 29.5 levelde bıraktım en son. Şuan a kadar kasarken bir problem yaşamadım. 34 skillerden sonra daha hızlı kasabileceğini söylüyorlar cleric için. Ama solo kastığın zamanlarda gayet iyi.

4x +40 hp
4x +40 mana
kalanına da kalkan dahil magic boots kullanabileceğinin en iyi sevinyesinde onlardan takarsan itemlere iyi işliyor. mana çok çabuk tükeniyor 10x de taksan 2 moob farkeder o yüzden bu düzen güzel. Cloth giyersen mana daha geç biter ama sololaman çook zorlaşıyor. Sorcerer veya cleric ikiside gayet güzel charlar.

Oyunu kasma mantığı şöyle açıkcası misal:

1-17/18 solo tamamen
17/18 olunca tüm krall champain görevleri bitene kadar parti ile krall kesiceksin hem süper exp hemde item için. 20 oluyorsun bu şekilde.

Hep bu şekilde gidiyor örneğin 20 den sonra 25 e kadar solo
25-28 dungeon yapıcaksın 28 çıkınca khidan mine grup ile 29 olucaksın 29 dsa sağlam görevler var 30 olmak pek zorlamıyor.

30 olunca fire temple sen ve grubundaski arkadaşların için item ve exp kasıyorsun 35-36 ya kadar gider.

Şuanki versiyonda inan 26-27 ve 28 leveller kasarken insanı öldürüyor biz 25-26 lvl de 6 kşi khidan mine yaptık o şekilde kastık kimse yokkende grindledim ben saatlerce ;)
Sosyal ağlarda paylaş

closed beta #6 notları

1) Yeni bir level eklenmeyecek closed betalarda level sınırı 30

2) Bu son closed beta open beta öncesi ve sonrası karakterler silinecek. o yüzden bu betada tadını çıkartın.

3) CBT6 version 1.0 olarak oynanacaktır.

şimdilik bu kadar önümüzdeki hafta bür güncelleme olduğunda sizler ile paylaşacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

heyt be ;) sen konuyu aç ilk imzayı ben atacağım 23 eylülde server açılmasıyla zaten en az 2 server full çeker 2 gün sonra geleceklerde 3. + serverlardan başlarlar.

2 server derken 2 server = 20.000 oyuncu veya 40.000 oyuncu yapıyor ;)

bu arada 1 adet fazladan AION CE ön siparişi var isteyen varsa satabilirim. Eylülün muhtemelen ilk 10 günüde geri kalan CE parası 49.99 € ödersiniz normalde 59.99
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...