Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bu haftasonu ben de bi denicem inşallah, varsa Pati'den hazır bir grup, onlarla denemek isterim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 valla bizim deneyen arkadaslar bende dahil olmak uzere ariel de degil diger serverdayiz, anladigim kadariyla millet ariel de toplanmis. boyle azmo tarafinda patiden direk bir olusup grup legion falan varsa onuda yazmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mighty_THoR said: bu bir beta değil oyunun test edilecek bir hali yok :) zaten yeteri kadar live serverları var bu beta hedesinin nedeni hype ı görüş oyun çıkarken nekadar server hazırda bekletmeleri gerektiğine bakıyorlar gibi Avrupa implementation ile ilgili betadır bu. İşletim sistemleri, dil farklılıkları, quest textler, item isimleri + stress test tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 patidekiler yumuşak takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 euheua bu elyos lara geldi gibiydi :P Ariel - Elyos olanlar nick bıraksınlar ben toplarım hepkezi bir araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 oyunun şimdi kesin çıkış tarihi nedir acaba eylul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 forumlarda yazıyor ama tekrardan yazalım head start: 23 september release : 25 september Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 OO bayrama geliyor galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya o diilde AION bolumu istiyoruz sayin yonetici kardeslerim, duyun bakem sesimizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aion bölümü olmaz, oyun açılır, tutar, potansiyel görünülür, sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Peki biz "Aion patladı mı?" konumuzu MMO Genel'e mi açacaz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ahuah aion patladımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ahahah onsuz olmaz ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Evet her zamanki gibi oyunun ilk haftası açılabilir, ilk hafta geçtikten sonra kabul etmicem yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Şimdi açıp, telif haklarımı alabilir miyim plix? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2 adet cb#4 key veriyoruz. http://forum.dvoturk.com/aion-online-43/aion-closed-beta-4-17-temmuz-amp-betakey-dagitimi-3209/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gangren said: Şimdi açıp, telif haklarımı alabilir miyim plix? :p bence al :) beni hesaplarıma göre 2. hafta gibi abyssde beni yerden kaldırmadılar böyle oyun mu msgları damlamaya başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 4 kisi oynamali geri kalan nefret etmeli ki bolumu acilsin :P bakiniz darkfail :) 4 kisi oynuyor max ama hem bolumu var hemde cok onceden acildi o bolum. aiona acilsin demiyorum .. ne diyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Zamaninda pati tayfasi darkfall'a cok umut baglamis, baya kasmislar, o atesle acilmis olsa gerek bolum. ps. insanlar hala oyunu oynuyor, seveni var sevmeyeni var, lutfen amacsiz yere darkfail falan deyip, oynayan insanlara saygisizlik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ama biz her şeye fail eklemeden duramıyoruz. darkfail(darkfall) failhammer(warhammer) failcom(funcom) e tabiki ncsoftada, ncfailsoft diyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bioware e ne dicez,swtor a falan bişi demizcezmi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Takilma bence bingildak, wow gibi bir oyuna denmedik kalmadi oynayan oynuyor hatta patide bolumun aciklamasinda alayci bir ingilizce cumle dahi var.. Saygisizlik olarak degil bir takilma elestri olarak kabul et.. Bir cok mmo ve bir cok sey icin yapiliyor bunlar.. Sevdigimiz oyun cikmadi daha, cikmazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Oyuna fail demenin oyuncuya saygısızlıkla ne alakası var, yapana desen neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 odiflame said: ama biz her şeye fail eklemeden duramıyoruz. darkfail(darkfall) failhammer(warhammer) failcom(funcom) e tabiki ncsoftada, ncfailsoft diyeceğiz. Hiç mu doğruluk payı yok? (3lü için diyorum) Darkfall'ı sevseniz sevmeseniz oyun fail, kişisel olarak üzerinize alınmayın. Ben de hala severek WAR oynuyorum ama ürün olarak fail mı? Fail. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 zor zanaat bu mmorpg işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar