Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lol.. buna beta mi diyorlar :) 2 gun.. hadi sizi unutmadik alin gorun 2 gun fazla konusmayin seysi olmus.. ayrica betanin sevinelecek bir yani kalmadi, isteyen beles gider cinde ingilizce clientle oynar zaten. client beles oynadigin sure 5 saat beles ustune begenirsen saat aliyorsun vs bunlari herkes biliyor zaten.. umarim girenler su preview eventmidir nedir 2 gunluk seyi cin deki oyunla karsilastirabilirler buradan. degisiklik varmi yoksa sadece ingilizce patchmi... bilgi icin tesekkurler level. yazdiklarim sana degil zaten ncsofta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o beta değil 1000 kişi ile iki gün test yapıcaklar böyle birkaç tane event yapmayı planlıyorlar bu ilki avrupa betası büyük ihtimalle olmayacak olursada çok kısıtlı olacak zaten. hem oyunun betalık bir hali kalmadı korede çinde 3.5 milyon adam yeterince test etmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 PlayNC'nin iki oyununu oynadim. Ne betada bir sorun gordum. Ne oyunda bir sorun gordum. Ne hafta hafta patch bekledim, nede patch note bekledim. Adamlar cikardi mi cikariyor... "Cinliler yapmis" lafinin mmorpg versiyonu plaync. Tabii progress bakimindan bence sinifta kaliyorlar, bu kadar yil sonra hala lineage 2 prototipini takip etmek hic mantikli degil. Yeni seylere yer vermeli.. Quest sistemi bir yenilik sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 adamların umurunda değil adamlar parayı zaten uzak doğudan vuruyorlar batıyada ruslar ve ispanyolar için çıkarıyorlar ki ruslara ayrı server açıyorlar bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Evet keske umurlarinda olsa da yeni sistemleri kullanarak, o super stable ve grafik motorlari kasmayan oyunlar cikarsalar yeni yeni, elimiz blizzard a mahkum olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bingildak said: PlayNC'nin iki oyununu oynadim. Ne betada bir sorun gordum. Ne oyunda bir sorun gordum. Ne hafta hafta patch bekledim, nede patch note bekledim. Adamlar cikardi mi cikariyor... "Cinliler yapmis" lafinin mmorpg versiyonu plaync. Tabii progress bakimindan bence sinifta kaliyorlar, bu kadar yil sonra hala lineage 2 prototipini takip etmek hic mantikli degil. Yeni seylere yer vermeli.. Quest sistemi bir yenilik sayilmaz. ncsoft kore tabanli bir firma cin degil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Keh keh bana hepsi ayni onlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eu closed beta bugun basliyormus,100 lerce beta key dagıtılmıs,bugun aradım biraz ama sonuc yok :((bu laftan sonra en azından 1 pm gelir umarım:) ,grafik/performs oranı cok iyi deniyor forumda tabi onemli olan oyun contenti,ee kimler bekliyor simdi yarınki closed betayı? edit: altımdaki usera repi bastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 open beta=herkese açık :) üstteki msg ımı tekrarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bı haftadır Cın serverlarında bır kac arkadas oynuyoruz, ... kafalı cınlıler almıslar butun oyunların en guzel kısımlarını bı guzel bu oyunun ıcıne koymuslar. Oyun her sekılde benı ve arkadaslarımı tatmın ettı. Grafık acısından wowu anımsatsa da ondan cok daha ustun.FPS problemı kesınlıkle yok cın serverındayız 9600nvıd 140 fps goruyorum saka gıbı maks graphıctede 40-60. Pvp de bıraz KO dan almıslar bıraz daoc tan keep sıegeler, bıldıgın kapısmalar her sey mumkudur. Craftıng olayından hıc bırsey beklemıyordum cınlıler yapmıslardır uyduruk bır sey derken baya keyıflı hatta adamlar craftıng daha eglencelı olsun dıe questler fılan da eklemısler oyuna.AoC ve War'dan sonra Aion serbet gıbı geldı. Guıldımızı fılan kurduk cın serverlarında bızlere katılmak ıstıyen arkadaslar varsa,berterıan serverında Invadorıa dıe guıldımızı actık,herkezı beklerız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şu çin serverleri yüzünden millet oyunu çinliler yapmış sanıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 grafikler nasıl wowu andırıyor?Ben mi yanlış ss'lere baktım acaba:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 haritanın sınırlı olmasına çok uyuz olmuştum böle yollar var oralardan gidiosun dier yerleri ulaşılmaz dağlar yapmışlar herkes bi yoldan gidio kısacası. obakımdan tatsız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 böyle olmayan oyun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mantikli cevaplar vererek konunun gidis hatini kilitleme mighty.. almiim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 wow öle deil aoc öle deil darkfall öle deil, warhammer da öle deildi hareket etme alanı dar gibi geldi aion da yani vadi modunda yapmışlar çoğu yeri arasından ilerliosun bi kanaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aoc esasen tam dedigin gibi. aoc de direk olarak seni belli koridorlardan ilerletir aion daha ferah aoc ye gore. wow eq1 vs daha ferah dag tepe kos dur seklinde dedigin gibi. aoc nin en buyuk sicislarindan biridir zaten o belli olmayan ama esasinda belirlenmis guzergahlar :( aion cin surumunu oynayan birisi olarak ben sahsen senin dedigin konuda bir rahatsizlik hissetmedim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hmm aoc dediinm gibi olabilri biraz evet ama işte orda da dağ taş tırmmanliodu hatırlıorum ölünce falan dier tarafa dağtan atla sudan geç vs şeklinde rahat rhaat dolaniodun ama tabii nstance instance olması ayrı idi aocun. neyse ben çin betasında düşük level bölgeleri gördüm sonuçta çok endgame zoneları göremediim için belki değişiodur ilerlere doğru hatta anubisath dı galiba o da bundan şikayet ediodu oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ama senin dedigin gibi bir wow degil. gozunun gordugu herhangi bir yere cikma sansin yok. gene bir alan mevcut ve o alan gidilemez belli daglar veya baska engellerle cevrili ancak bolgeler daha genis ki zaten instanced oyunlarda bu olmak zorunda. bazilarimiza batabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mortis said: wow öle deil aoc öle deil darkfall öle deil, warhammer da öle deildi hareket etme alanı dar gibi geldi aion da yani vadi modunda yapmışlar çoğu yeri arasından ilerliosun bi kanaldan. darkfall oynamadım ama warhammerda öyle hatta warhammerda kralı var zoneların ortasından çok işlevsel dağ sıraları geçiyor ayırmak için :) aoc da genel anlamda öyle hatta wowda öyle :D özellikle wotlk baya öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 wotlk nasıl öyle, istediğin yerden gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şöyle öyle çoğu zoneda ya bir dağ sırası ya bir kanyon seni belirli bir rotayı izlemeye mahkum bırakıyor tabi bu yerden yaptığın yolculuklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aionda özgürlük yok aoc, warhammer, wowda özgürlük var muhabbetinizi okudum.bütün oyunları oynadım fakat ne aoc de ne warhammerda ne wowda nede başka bir oyunda dağ sırası gibi zone sınırlamalarının olmadığı bir oyun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 en azindan wow da uculabilen kitalarda bastan sona ucarak gidilebiliyor dag olsada ya da ucarken herhangi bir dagin tepesine konabiliyorsunuz. diger oyunlarin hic birinde yok bu.. normal zoneda da herhangi bir yere dagdan denizden yuzerek falanda gidiliyordu... diger oyunlar biraz daha belirgin sekilde kapiyorlar yonleri ve yollari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar