Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışında artık bi 5yıl siyaset olmasın lütfen??

darkness87

Öne çıkan mesajlar

bende arkadasa katılıyorum hayır tartısılsın kapatılsın taraftarı degilim fakat aynı konu farklı başlıklar altında acılıyor konu dışı sanki siyaset meydanına dönüyor o halde bı konu acılır onun ustunden ilerleme yapılır bi konuya 40 cvp yazılıyo unutuluyor tekrar yenı konu acılıyor aynısı ama farklı başlık biçiminde buda konu dışının kirli gösteriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İşte bundan bahsediyorum.Yüz yüze olsan büyük ihtimalle bu şekilde konuşmaz, farklı bir uslup kullanırdın.Ama internet işte ne yapcaksın.

Üslup olarak kırıcı ya da aşağılayıcı olmak gibi bir amacım yoktu , olduysa da olmuş yapabileceğim bir şey gerçekten yok ama ben yazdığımda ters bir üslup göremedim . Bilgi ve birikimin yoksa sıkılırsın , istemezsin konuşmak , ama çoğunluk konuşuyorsa şikayet etmek yerine çoğunluğun kararına saygı duyup konuşmanın bitmesini beklersin , anlatmaya çalıştığım şey bu . Biraz sert olmuş olabilir evet çünkü burada bu kadar insan bunu tartışırken aradan zibidinin biri çıkıp da ARTIK BUNLARI KONUŞMANIZI İSTEMİYORUM diyince birazcık irite oluyor insan .
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka maka Türkiyenin gidişatı , başımızdakilerin gerçek niyeleri , bize boyuna unutturulmak/yutturulmak istenenler vs hakkında en kayda değer şeyleri okuduğum , hiçbiryerde olmayanları gördüğüm tek forum ortamı burası.Böyle de kalmasını isterim.Ben "siyaset konuşulmasın" isteğine karşı çıkarım , tabii tartışma sınırları içinde kalması halinde.

Mesela... Düne dek en sevdiğim forumlardan DivXPLanet dün farkettiğim bir uygulaması ise bendeki neredeyse tüm kredisini yitirmiştir örneğin.Niye mi?

http://forum.divxplanet.com/index.php?s=16be0c8219cb3964adbbdb3663c009ab&showtopic=85199

Okuyun kararı kendiniz verin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...