Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışında artık bi 5yıl siyaset olmasın lütfen??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
secimden beri her konuyu okudum hemen hemen tartısmasını bilmeyen cok kişi goremedim ..
pati insanı tartısmayı bilmiyor diyorsanız diğer forumları kaza eseri acmayın sakın ..
Mesaj tarihi:
said:
Bütün Türkiye bunları konuşuyor , senin birey olarak yeterli birikimin ve bilgin yoksa otur köşende şu dönemin geçmesini bekle , ondan sonra konuşursun .

İşte bundan bahsediyorum.Yüz yüze olsan büyük ihtimalle bu şekilde konuşmaz, farklı bir uslup kullanırdın.Ama internet işte ne yapcaksın.
Mesaj tarihi:
bende arkadasa katılıyorum hayır tartısılsın kapatılsın taraftarı degilim fakat aynı konu farklı başlıklar altında acılıyor konu dışı sanki siyaset meydanına dönüyor o halde bı konu acılır onun ustunden ilerleme yapılır bi konuya 40 cvp yazılıyo unutuluyor tekrar yenı konu acılıyor aynısı ama farklı başlık biçiminde buda konu dışının kirli gösteriyor
Mesaj tarihi:
said:
İşte bundan bahsediyorum.Yüz yüze olsan büyük ihtimalle bu şekilde konuşmaz, farklı bir uslup kullanırdın.Ama internet işte ne yapcaksın.

Üslup olarak kırıcı ya da aşağılayıcı olmak gibi bir amacım yoktu , olduysa da olmuş yapabileceğim bir şey gerçekten yok ama ben yazdığımda ters bir üslup göremedim . Bilgi ve birikimin yoksa sıkılırsın , istemezsin konuşmak , ama çoğunluk konuşuyorsa şikayet etmek yerine çoğunluğun kararına saygı duyup konuşmanın bitmesini beklersin , anlatmaya çalıştığım şey bu . Biraz sert olmuş olabilir evet çünkü burada bu kadar insan bunu tartışırken aradan zibidinin biri çıkıp da ARTIK BUNLARI KONUŞMANIZI İSTEMİYORUM diyince birazcık irite oluyor insan .
Mesaj tarihi:
herkese genel bi cevap vereyim herkes çok meraklıydı siyaset tartışmaya tek topicte toplansın dedim millet üşüştü başıma ama gel görki 2,3gün sonra siyaset topicleri azalmış neysee diyorum..
Mesaj tarihi:
Şaka maka Türkiyenin gidişatı , başımızdakilerin gerçek niyeleri , bize boyuna unutturulmak/yutturulmak istenenler vs hakkında en kayda değer şeyleri okuduğum , hiçbiryerde olmayanları gördüğüm tek forum ortamı burası.Böyle de kalmasını isterim.Ben "siyaset konuşulmasın" isteğine karşı çıkarım , tabii tartışma sınırları içinde kalması halinde.

Mesela... Düne dek en sevdiğim forumlardan DivXPLanet dün farkettiğim bir uygulaması ise bendeki neredeyse tüm kredisini yitirmiştir örneğin.Niye mi?

http://forum.divxplanet.com/index.php?s=16be0c8219cb3964adbbdb3663c009ab&showtopic=85199

Okuyun kararı kendiniz verin.
Mesaj tarihi:
Adamlar siteye diktatörlük getirmiş.
Ya tek konsept olarak kalmak istiyorlar:
Sinema portalı.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 10:15 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...