darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 konu dışında siyaset,akp,baykal,meclis.. vs.. artık görmek istemiorum ya her girdiimde siyaset konu dışı resmen siyaset meydanı oldu ya.. sıkıldım artık..tamam gene konuşalım siyasetten gene tepkilerimisi ortaya koyalımda sürekli ayrı topic açmayalım yaa bi topicte hepsi tolansın yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 allah allah kafaniza silahmi dayiyorlar giri ntartisin diye bende bunu anlamiyorum ilgi cekmeyemi calisiyorsunuz? adi ustudne konu disi begenmiyorsan girmessin yasaklatinca eline ne gecicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yasaklatınca hulyanın selulıtlerını,gulbenın ex asklarınımı konusalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 www.yonja.com seviyeli forumlara sahip tek adres. Puma ayakkabıda indirimleri takip edebileceğin gibi en güzel club barları en iyi piyasa mekanların adreslerinide bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Lam böyle çalkantılı bir dönemde ne tartışıcaz başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çalkantılı bir dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: gene tepkilerimisi ortaya koyalım da bi koy ortaya da görelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 peki abi +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: çalkantılı bir dönem Öyle diil mi ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 öyle öyle tepkilerimiisssss onlar bisimmm kıymetlimisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ayıp ya hadi garbıca hepiniz yassah kardesim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Gençlerin bu sabırsızlıklarını anlamıyorum. Mesela transformers filmi çıkar, insanların anıları depreşir. O gazla gidip deli gibi transformers temalı farklı topicler açılır, aynı gün birisi çıkıp "yeter artık transformers topiği görmek istemiyoruz" der. Mesela bombalı bir saldırı gerçekleşir, birçok kişi ölür. Bombalar, teröristler, dış devletlerin bakışı gibi farklı konularda topicler açılır, aynı gün birisi çıkıp "yeter artık bomba topiği görmek istemiyoruz" der. E insanların düşüncelerindeki, günlük hayatlarındaki en önemli konu odur, forumlarda da o konuda tartışmak, görüş belirtmek ve düşünmek ister. Zaten bu tip şeyler 1 hafta, bilemedin 2 hafta sürer ve sonra unutulur gider. Eğer bu sırada gündem hakkında çok fazla topic açılması sizi rahatsız ettiyse, yapabileceğiniz 3 şey var. 1) Gündem dışındaki konular hakkında siz bir topic açarsınız, insanların gündem dışında da tartışmasını sağlarsınız. 2) Konu dışı dışındaki bölümlere bakarsınız ve gündem dışındaki konuşulan konuları takip edersiniz. 3) Bir süre bekler ve gündemin değişip yeni konuların açılmasını beklersiniz. Bu konu da aynen öyle. 22'sinde bir seçim oldu. Ve Türkiye'nin şu anda gündemi seçim, yani siyasettir. Bir hükümet gidiyor, yerine yeni hükümet geliyor. Ortalık durulmak üzere, paticikte bile siyaset topicleri azalmaya başladı, buna karşın sabredemeyip "yeter artık, kesin şu siyaset topiclerini" diye azarlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Siyaset konuları azalmaya mı başladı? Sen yanlış forumdasın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 87 limisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bi dk şimdi 87 lilere niye gidiyor laf ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: Siyaset konuları azalmaya mı başladı? Sen yanlış forumdasın arkadaş. en azından eskisi kadar değil, onu kastetmeyeçalıştım. bak, alaska ve mimar sinan hakkında konuşuyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok o deigl, daha ziyade burada ondan çok daha küçük insanlar varken onlar dahi bu kadar çocuksu konular açmadıgı için aslında olgunluktan eser yok sende mesajı vermeye çalışmıştım darkness ada yetyerince açık olmamaışım 87 lilere garezim yok yani othranx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 86 lı mısın? o değil de tartışılsın. gerçek hayatta tartışılacağına burada tartışılsın. siyaset kavganın tartışmanın kolay çıktığı birşey dolayısıyla kalp kırmadan, kalp kırılsa da kafa kırmadan tartışmak her zaman daha iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: en azından eskisi kadar değil, onu kastetmeyeçalıştım.Tamam, o da yanlış, konu dışı'na gir bak ilk sayfadaki konulardan sadece 4 tanesi siyasetle alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ya modlar işini yapsın yada kapatılsın bencede... çünkü sevgili patiler tartışmayı pek bilmiyorlar ( sözüm meclisten dışarı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mecliste DTP li var akıllı konuş!!! alooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Beğenmiyorsanız ananızı da alın Garbage a gidin lan. Götürün şunu gözüm görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İnternet ortamında tartışmayı bilen pek fazla kişi göremedim ben açıkcası.Ağzı olan konuşuyor hesabı.Elinde klavye, karşıdaki ile yüz yüze değil, ağzına ne gelse söyliyebiliyor ve her hangi birşey de hissetmiyor.Yanlış anlaşılmalardan çıkan kavgalar da bi ayrı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Herkes burada ayar vermiş konuyu açana. Ama çok eskiden pati de siyaset konuşmak yasaktı diye hatırlıyorum, Emaleth öms den uyarmıştı fi tarihinde. Hatırlatmak için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bütün Türkiye bunları konuşuyor , senin birey olarak yeterli birikimin ve bilgin yoksa otur köşende şu dönemin geçmesini bekle , ondan sonra konuşursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar