Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecko said:

goldbären said:

kaldırmıyosunuz ama şeyi buldum, albüme girdin, fotolardan birini yeni sekmede açarsan eski usul gezmeye devam ediyosun o yeni sekmede. almancaksında öffnen im neue sekmen falan diyebilir.

aynen, orta tuş olayı hala devam ediyor en azından, slayt şov gibi göstermesinden nefret ettim resmen. kaldırmazlar umarım

linkin sonundaki &theater kısmını kaldırınca da düzeliyo
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

o deil de arkadaşım olmayan insanları tekrardan spama bağladı bende bunları tanıyor olabilirsiniz diye yok mu abi kapatmak o yeri ya çok sinir oluyorum oraya -.-

sağ üstteki "x" e bas gitsin.
onu engelleyemezsin ama birsüre bu önerilen arkadaşları silersen sürekli daha cıkmıyor
Mesaj tarihi:
kozalak said:

ahah profilinden stalkerlık yapanlar mı çoktu neydi? :D
valla hatırlamıyorum nedenini muhtemelen öyle bişeydir, ama kız arkadaşım açmam için zorladı şimdi :D
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

aktiftablet said:

places kapalı ya hala :(

Açık abi places, ben kullanıyorum yani İstanbulda direkt.

iphone'da ve android'de denedik, son update'i yaptık hatta. Bölgenizde desteklenmior diyor. Nası iş?
Mesaj tarihi:
Frantic said:

ya bu news feede ayar cekilebiliyor mu? sadece insanlarin statuslarini gormek istiyorum mesela ona gore bi filtre felan olayi varsa imba olur.

most recent yazan yere tıkla orda status update i seç ?
Mesaj tarihi:
son günlerde facebook'ta sıkıntı var arkadaşlar. sürekli bi lag mevcut. bazı yerlerin ingilizce çıkması da buna eklenebilir. bunu ne zaman düzeltirler bilmiyorum ama adminlerin, site coderlarının falan bütün gün göt büyüttüğü gerçeğini biiliyorum artık.
Mesaj tarihi:
hatalar gözden çıkabilir ama sadece 1 günlüğüne bile kapandığını/bakıma alındığını düşünemiyorum. google dan önemli oldu nerdeyse aktif olması
Mesaj tarihi:
Arkadaş bulucuyu kullanıp eski mailimdeki insanlardan bir kaç kişiyi ekledim, akabinde çıkan adıma da full işaretleyip devam ettim. 2 dakika sonra tanımadığınız kişileri eklemeyin diyip 2 gün engel koydu Facebook. Ne garip site.
Mesaj tarihi:
2 kişiyi klikledin yolladın?
he ben bütün listeli yolladın diye düşündüm

abi haklısın o durumda bu şeyin cıkması garip evet
ama dediğim gibi aynı anda 10 kişi blocklayabilir seni :)

az önce de dediğim gibi facebook sapıttı bu aralar. buglar cogaldı bu da onalrdan biridir diye düşünüyorm
Mesaj tarihi:
0.facebook.com da bazı sıkıntılar yaşanıyor.
turkcell su koyuvermeye başladı. ya da facebook'un 0'lı şebekesi artık m.facebook gibi sadece full görünüm veren bir uygulamaya geçebilir.

yakın bir zamanda cepten bedava facebook olayı tarihe karışacak diye düşünüyorum.

iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
gerek yok adres cubuguna.
fotoğrafın üstüne gel sağ klik yap resmin konumunu kopyala de
sonra yapıştır işte nereye istiyosan
duvara buzdolabına tuvalete vs sen bilirsin orasını
Mesaj tarihi:
/einstein mode on

o değilde bu fotoğrafları artık siyah bi arka plan üzerinde açıyoruz artık ya onun amacı nedir? fotoğraflarını çorlamayı engellemek mi? eğer öyleyse sayfayı yenileyince eski sisteme geri dönüyo ve alabiliyosun zaten bu kadar salak değillerdir heralde başka bi iş var işin içinde asdfsg

/einstein mode off
Mesaj tarihi:
galiba farklı bir şey yapcaklardı böyle resimleri hızlıca göstermek için. sonra beceremediler, böyle bir şeye döndüler

kötü de görünüyor..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...