Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Profilde en başta

Eren ***
Co-op Student at General Electric, Studies at Sabancı University, Lives in Istanbul, Turkey, From Eskisehir, Turkey, Born on 27 January

şeklinde özet geçmesi çok göze batıyor.. privacy'yi adam gibi yaptıklarından sonra çok sorun değil bence

aile bireylerine de anne-baba-kardeş dışındaki kişiler de eklenebiliyor artık, daha önceden yoktu sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

insana sosyal hırs bile veriyodur lan bu facebook şaka maka

eskiden şu okula gireyim de soran büyüklerime gururla söylerim denirdi şimdi, şu okula gireyim de gururla yazayım profilime deniyor-dur muhtemelen :P

şu konuşulan dillerin insanları y.dil öğrenmeye teşvik edeceğini bile düşünmekteyim hatta haha
Sosyal ağlarda paylaş

Birinin sayfasına bakarken sağdaki kolon bomboş kalmış.. 74 ortak arkadaş var mesela, yukarda yazıyla yazıp altta tek satıra sığcak şekilde 7 tanesini ufak resimle göstermiş. Dizseymiş bi kaç satır resim..

Bi de arkadaşları önceden gruplandırabiliyorduk kendimiz için ama sanırım artık bunu herkese açık yapabiliyoruz, "featured relationships" kısmından
Sosyal ağlarda paylaş

facebookun sonu da bundan gelicek zaten, bigün iyice allayıp pullayalım derken sıçıcaklar profilin içine, sonra başka sadece az farklı bi site çıkacak herkes ona geçecek falan, veya çirkin smileylerin kullanımına izin veren bişey çıkacak, veya siocial butterfly puanı verecek insanlara, insanlar puan kasacak falan
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Facebook artık öyle bir hal aldı ki bitmesi mümkün değil. Artık insanların hayatının bir parçası haline geldi. Telefonlarında ki contact list Facebook oldu artık daha ne olsun.

biter biter. Daha account açmayan dolu arkadaşım var, onlar açana kadar biter.
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Facebook un en yararlı özelliği gizlilik.
İstediğim kişiden istediğim bilgileri gizleyebiliyorum asdasfas

Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...