xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Profilde en başta Eren *** Co-op Student at General Electric, Studies at Sabancı University, Lives in Istanbul, Turkey, From Eskisehir, Turkey, Born on 27 January şeklinde özet geçmesi çok göze batıyor.. privacy'yi adam gibi yaptıklarından sonra çok sorun değil bence aile bireylerine de anne-baba-kardeş dışındaki kişiler de eklenebiliyor artık, daha önceden yoktu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 best friends diye bisey yok abi, kendin yaziyosun gruplarin isimlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 insana sosyal hırs bile veriyodur lan bu facebook şaka maka eskiden şu okula gireyim de soran büyüklerime gururla söylerim denirdi şimdi, şu okula gireyim de gururla yazayım profilime deniyor-dur muhtemelen :P şu konuşulan dillerin insanları y.dil öğrenmeye teşvik edeceğini bile düşünmekteyim hatta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yüzlerce resim koyanlara uyuz oluyorum.akrabalarım da var öyle ulan bi tane doumgunune gitmişsin gece eglenceye 150 tane resim cıkar mı arkadaş.sanki bi tek siz gece aleme cıkıosunuz dunyada. 400-500 resim falan hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 best friends olayi yalan evet. arkadas grubu olusturma yillardir var zaten. gozume cok kalabalik gozuktu yeni profil. surekli daha kompleks bi hal aliyor facebook. sadeyken iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 people you may know kısmı korkutucu olmuş lan aramada bulamadığım herkes çıktı anasını satiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Birinin sayfasına bakarken sağdaki kolon bomboş kalmış.. 74 ortak arkadaş var mesela, yukarda yazıyla yazıp altta tek satıra sığcak şekilde 7 tanesini ufak resimle göstermiş. Dizseymiş bi kaç satır resim.. Bi de arkadaşları önceden gruplandırabiliyorduk kendimiz için ama sanırım artık bunu herkese açık yapabiliyoruz, "featured relationships" kısmından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 arkadaş listesini filtrelemek çok kolay olmuş biraz karışık gibi duruyor ama alışırız zamanla msne bok atan ekşi tayfası bunda da rahat durmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 facebookun sonu da bundan gelicek zaten, bigün iyice allayıp pullayalım derken sıçıcaklar profilin içine, sonra başka sadece az farklı bi site çıkacak herkes ona geçecek falan, veya çirkin smileylerin kullanımına izin veren bişey çıkacak, veya siocial butterfly puanı verecek insanlara, insanlar puan kasacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 facebookun sonu gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 her şeyin sonu gelir de esas sorun bizim facebook'un sonunu görüp göremeyeceğimiz görür müyüz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 iyide groups wardi zaten benim butun esim dostum nerden tanidigimla alakli olarak gruplanmis sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kankodillolar diye grup yapip icine istedigini koyucan simdi ama, ve ben gorebilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yoksa oyle deil mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 o değilde gruplar olayına istediğini ekleyebiliyosun onay almadan arkadaş listesi değil bakın hala düzeltmemişler ne gıcık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Facebook artık öyle bir hal aldı ki bitmesi mümkün değil. Artık insanların hayatının bir parçası haline geldi. Telefonlarında ki contact list Facebook oldu artık daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Facebook un en yararlı özelliği gizlilik. İstediğim kişiden istediğim bilgileri gizleyebiliyorum asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LathspeLL said: Facebook artık öyle bir hal aldı ki bitmesi mümkün değil. Artık insanların hayatının bir parçası haline geldi. Telefonlarında ki contact list Facebook oldu artık daha ne olsun. biter biter. Daha account açmayan dolu arkadaşım var, onlar açana kadar biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu profili eski haline alabiliyoz mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gecko said: ben çok beğendim multiple friend request ozelligi gelmis de biz mi bilmiyoruz? jk jk fena olmamis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ABİ O KADAR BOKTAN Kİ Nefret ettim. Hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: Facebook un en yararlı özelliği gizlilik. İstediğim kişiden istediğim bilgileri gizleyebiliyorum asdasfas Ben de privacy'i çok kullanıyorum da, bi kız arkadaşım, sevgilisiyle olan ilişki durumunu sadece sevgilisi ve sevgilisiyle olan ortak arkadaşları görebilecek şekilde ayarladığını itiraf ettiğinden beri insanlardan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bende yenilenmedi yahu daha. edit: geç diyince geçiyormuş. Her zamanki gibi değişen facebook hoşuma gitmedi. Alışırık ama napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar