Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

tamamen yalan o
yapılan yorumları topluo
sonra diyo aa sen profilime mi girdin

ben ne demişim sen ne cevap vermişin hey allam.
açtığınız page yada gruplarda var bu özellik. grafik şeklinde duvarda ki aktifliği gösteriyor zamana göre. normal insan profilleri için var mı diye sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu gerizekalı aslında işlevi olmayan ama step step önce bunu yaparsanız şunu yapabileceksiniz şeylerine ayar oluyorum mesela kimlerin senin profiline baktığını görebilmek için şu grubun fanı ol. ne demek lan bu ? fanı olunca herşey bitiyor mu bu nasıl mantık? bir de elalem malak gibi onun bunun fanı oluyor. harbi salak bir toplumuz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

ben şu gerizekalı aslında işlevi olmayan ama step step önce bunu yaparsanız şunu yapabileceksiniz şeylerine ayar oluyorum mesela kimlerin senin profiline baktığını görebilmek için şu grubun fanı ol. ne demek lan bu ? fanı olunca herşey bitiyor mu bu nasıl mantık? bir de elalem malak gibi onun bunun fanı oluyor. harbi salak bir toplumuz ya.

@farinal bunu söylemeye çalıştım
kişiler için yok, yani daha doğrusu bir profili sürekli açıp kapandığınla alakalı grafik çizen bir uygulama yok
ama birisine sürekli yorum atıyorsan, resim ekliyorsan, resimlerini beğeniyorsan falan ona göre takipçiliğini veya hayranlığını zartını zurtunu çıkarıyor, sanki profiline girdiğini görüp kaydetmiş gibi.

bir arkadaşda denedim mesela, her gün profiline gir çık yapıyordum, bir kere bile listesinde adım çıkmadı ama aynı şekilde listesinde adım bile yokken herhangi bir resmine yorum yapınca 5. falan oluyorsun

imla hatası yapıldıysa affola
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

kingpin said:

@farinal bunu söylemeye çalıştım
kişiler için yok, yani daha doğrusu bir profili sürekli açıp kapandığınla alakalı grafik çizen bir uygulama yok
ama birisine sürekli yorum atıyorsan, resim ekliyorsan, resimlerini beğeniyorsan falan ona göre takipçiliğini veya hayranlığını zartını zurtunu çıkarıyor, sanki profiline girdiğini görüp kaydetmiş gibi.

bir arkadaşda denedim mesela, her gün profiline gir çık yapıyordum, bir kere bile listesinde adım çıkmadı ama aynı şekilde listesinde adım bile yokken herhangi bir resmine yorum yapınca 5. falan oluyorsun

imla hatası yapıldıysa affola

hayır o dediklerin zaten yazı yazmana göre çıkıyor orda bir sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

tutar bence de, sonuçta sözleşmede accountunun kapanamayacağı ve tüm bilgilerinin database e kayıt olmasını kabul etmiş oluyorsun. Adam da attığın her adıma göre anket kabul eder ve büyük şirketlere satabilir.

* 8768734509 facebook kullanıcısı profilinde şu bilgileri dolduruyor, şunları doldurmuyor... psikolojik analizler (kişilik analizleri, kendine güven vs.. )

* 34543564 facebook kullanıcısı grup main fotosunda şu şu renkleri olan gruplara daha çok üye oluyor . (reklam pazarlama vs)

gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçma sapan bir uygulama yüzünden rezil oldum.

sizin de duvarınıza best friend quiz adlı bi uygulamadan bir ileti gelirse dikkat edin. tıkladığınız anda herkesin duvarına hede bakire midir? hödö ile sevişir misin? gibi soruları yanıtlamışsın gibi bir ileti yolluyor.

lan en kötüsü de aralarında erkeklerde var bunların....

aman bakayım filan demeyin, anında kaldırın.
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

denemenize gerek yok facebook kendi dedi zaten ziyaret istatistiklerini tutmuyoruz diye.

tutuyo bile olsalar public değil kesinlikle yani

tutuyor yalnız o istatistiği facebook, en azından çok kısıtlı süre için.

Çok eski bi tanıdığa ulaşmak için Facebookta birini ekleyecektim ortak arkadaş da yoktu hiç haliyle yazınca suggestionsta çıkmıyordu. Neyse searchtan aynı isimde bi profil buldum ama profil resminde kendi resmini koymamış, benim arkadaş mı değil mi emin olamadım. O yüzden değiştirene kadar bikaç defa bi süre profiline girdim, 3-4 girişten sonra artık otomatik olarak ismini yazmaya başlayınca listede çıkmaya başladı. Ha, sora baktım benim tanıdık değilmiş bıraktım girmeyi. Bi süre sonra yine çıkmamaya başladı.

edit: şimdi meraktan denedim yine çıktı oysa ne ortak arkadaş var ne de başka bişi, zaten tanıdığım adam da değilmiş. Demek ki kalıcı olarak da tutuyo kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...