Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kız tavlamak için girilen her yer yonjadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 facebook sosyal ağ. ayrıyetten looking for kısmında a reletionship secebiliyosun. o halde kız arayanların facebook'a üye olmasında bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tamam abicim sosyal ağ iyi hoşta. bazı tipleri kendimiz görüyoruz paylaşıyoruz burda yapma lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 e iyi de o tipler heryerde var? youtube da yonja'ya döndü o zaman. hayır facebook'ta bi de engellemenin milyon türlü yolu var. bi de siz kendi işinizi görseniz amelelerle karşılaşmazsınız zaten. herkes bi tutturmuş yonja oldu yonja oldu böhühe yonja oldu girilmez artık, bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bi cafe world bide poker için giriyom valla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 escape said: tamam abicim sosyal ağ iyi hoşta. bazı tipleri kendimiz görüyoruz paylaşıyoruz burda yapma lütfen ya. ekmek çıktığına göre o tipler var bi de bu açıdan bakın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aslında ekmek eli yüzü düzgün adama var ama işte onlar bizede ekmek çıkar umuduyla dolanıyo oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 toggie said: e iyi de o tipler heryerde var? youtube da yonja'ya döndü o zaman. hayır facebook'ta bi de engellemenin milyon türlü yolu var. bi de siz kendi işinizi görseniz amelelerle karşılaşmazsınız zaten. herkes bi tutturmuş yonja oldu yonja oldu böhühe yonja oldu girilmez artık, bu ne be. sen bence bu lafa değil bu lafı sana ilk söyleyene uyuz olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 insanlarla ciddi ciddi aramı bozmaya başladı bu site, iki üç eleman var, listemdeki kızlara sarmış durumdalar, en sonunda eski kız arkadaşıma denk gelmiş-ki daha önceden de aynı kişiyi sormuştu insanlar- dedim abi bak iki oldu bu listeden kız mı seçiyosun falan, ehe mehe tanışma yeri değil mi burası diye mesaj attı. ağzına vurucaktım da ekran engel oldu. ha hiç mi işe yaramıyor yarıyor, özellikle event olayı çatır çatır işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hacı bu salak tagged you made a comment to your photo falan gibi saçma şeyler geliyor bi application dan bu insanlarda salak gibi niye giriyorlar bize sürekli bunun bildirimi geliyor aptallar ya uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Farinal said: hacı bu salak tagged you made a comment to your photo falan gibi saçma şeyler geliyor bi application dan bu insanlarda salak gibi niye giriyorlar bize sürekli bunun bildirimi geliyor aptallar ya uyuz oldum bir bu, ikincisi de "profilini kim görüntülemiş anında öğren!" tarzı grupların gerçek oldugunu sanıp katılan insanlar. bu dünyada eksiklikleri hissedilmeyecek insanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Farinal said: hacı bu salak tagged you made a comment to your photo falan gibi saçma şeyler geliyor bi application dan bu insanlarda salak gibi niye giriyorlar bize sürekli bunun bildirimi geliyor aptallar ya uyuz oldum bunlar notification olarak geldiğinde yanındaki x'ya basıp report spam diyin mutlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 küheylan said: insanlarla ciddi ciddi aramı bozmaya başladı bu site, iki üç eleman var, listemdeki kızlara sarmış durumdalar, en sonunda eski kız arkadaşıma denk gelmiş-ki daha önceden de aynı kişiyi sormuştu insanlar- dedim abi bak iki oldu bu listeden kız mı seçiyosun falan, ehe mehe tanışma yeri değil mi burası diye mesaj attı. ağzına vurucaktım da ekran engel oldu. ha hiç mi işe yaramıyor yarıyor, özellikle event olayı çatır çatır işliyor. Bir gerizekalı üniversiteye başladığım dönemde Yok şu kızın MSNini ver, yok bunu ver, yok kız yok mu tarzı abazalıkla rahatsız etmişti Kaç yıl oldu görüşmedim. Rahatım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benim bir arkadaşın şöyle bi sorunu var. bunun maili hacklenmiş mail adresiyle aldığı facebook hesabıda hacklenmiş sonradan. facebookunu hackleyen kişi arkadaşın sayfasına girip millete küfür vs sarkıntılık falan yapıyormuş nasıl halledebiliriz bunu nası hesabı kapatabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hacklenen kişinin arkadaş listesindeki biri gidip direk durumu açıklayan bir şikayet yollayın yetkililere. arkadaş listesinden biri yapsın derken hani şahitlik olması açısından dedim. o profilde başkasında olduguna göre şu an şikayet etme butonu vardı profil sayfasında ordan tıklayıp halledersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Facebookun ayarlar sekmesi altında uygulama ayarları diye bir kısım var. Orada "İsimsiz uygulama" diye birşey gördüm bugün nedir ne değildir bilen var mı ? Hatta şöyle göstereyim: http://i48.tinypic.com/1178rc0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben de gördüm onu ne ki o ? bugün facebook ile ilgili bi haber okudum da onla alakası mı var acaba? yine bi yenilik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aiko said: benim bir arkadaşın şöyle bi sorunu var. bunun maili hacklenmiş mail adresiyle aldığı facebook hesabıda hacklenmiş sonradan. facebookunu hackleyen kişi arkadaşın sayfasına girip millete küfür vs sarkıntılık falan yapıyormuş nasıl halledebiliriz bunu nası hesabı kapatabiliriz ? kapatamazsın. arkadaşının facebook hesabından kendi profiline(sende ekli olmıcak ama. nasıl arkadaşsa. bul ama bi şekilde) altta şikayet olayını tıklayıp ordan gerekli sekmelerden şikayet ediceksin. başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Beyt said: Facebookun ayarlar sekmesi altında uygulama ayarları diye bir kısım var. Orada "İsimsiz uygulama" diye birşey gördüm bugün nedir ne değildir bilen var mı ? Hatta şöyle göstereyim: http://i48.tinypic.com/1178rc0.jpg remove=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Beyt said: Facebookun ayarlar sekmesi altında uygulama ayarları diye bir kısım var. Orada "İsimsiz uygulama" diye birşey gördüm bugün nedir ne değildir bilen var mı ? Hatta şöyle göstereyim: http://i48.tinypic.com/1178rc0.jpg arkadaşım. bir uygulama kullanmışsın ve o kaldırılmış silinmiş. ve o orda öle gözüküyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sorum şu: duvarımda batuhan bilmemkimle arkadaş oldu şeysi yazmasın istiyorum, bunu ayarlayamıyor muyuz? eskiden ayarlıyorduk diye hatırlıyorum fakat bulamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır. eskiden tüm arkadaşlarını tek tek ekleyip arkadaş listeni kapatıyordun. bende onu yapıyordum gözükmüyordu. ama yeni sürümle iptal ettiler. arkadaş listen ve kimle arkadaş oldugun görülür. sen profilden kaldırana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Of abi ne sap milletiz ya, bugün denk geldim şuna o yeah http://img63.imageshack.us/img63/1241/oyea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi yalniz yok bole bisi 2007 de daha 2.5 sene oncesine kadar bu siteyi biliyomusunuz? diye sorulan site su anda google dan sonra dunyanin en fazla ziyaret edilen sitesi. arastafanos diyorum baskada bisi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 googlenin ekslıklıgı hıssedılır ama facebookun asla.O yuzden 2. olmus bılmem kacıncı olmus umurumda degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar