Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

e iyi de o tipler heryerde var? youtube da yonja'ya döndü o zaman. hayır facebook'ta bi de engellemenin milyon türlü yolu var. bi de siz kendi işinizi görseniz amelelerle karşılaşmazsınız zaten. herkes bi tutturmuş yonja oldu yonja oldu böhühe yonja oldu girilmez artık, bu ne be.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

e iyi de o tipler heryerde var? youtube da yonja'ya döndü o zaman. hayır facebook'ta bi de engellemenin milyon türlü yolu var. bi de siz kendi işinizi görseniz amelelerle karşılaşmazsınız zaten. herkes bi tutturmuş yonja oldu yonja oldu böhühe yonja oldu girilmez artık, bu ne be.

sen bence bu lafa değil bu lafı sana ilk söyleyene uyuz olmuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarla ciddi ciddi aramı bozmaya başladı bu site, iki üç eleman var, listemdeki kızlara sarmış durumdalar, en sonunda eski kız arkadaşıma denk gelmiş-ki daha önceden de aynı kişiyi sormuştu insanlar- dedim abi bak iki oldu bu listeden kız mı seçiyosun falan, ehe mehe tanışma yeri değil mi burası diye mesaj attı. ağzına vurucaktım da ekran engel oldu.

ha hiç mi işe yaramıyor yarıyor, özellikle event olayı çatır çatır işliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Farinal said:

hacı bu salak tagged you made a comment to your photo falan gibi saçma şeyler geliyor bi application dan bu insanlarda salak gibi niye giriyorlar bize sürekli bunun bildirimi geliyor aptallar ya uyuz oldum

bir bu, ikincisi de "profilini kim görüntülemiş anında öğren!" tarzı grupların gerçek oldugunu sanıp katılan insanlar. bu dünyada eksiklikleri hissedilmeyecek insanlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

hacı bu salak tagged you made a comment to your photo falan gibi saçma şeyler geliyor bi application dan bu insanlarda salak gibi niye giriyorlar bize sürekli bunun bildirimi geliyor aptallar ya uyuz oldum

bunlar notification olarak geldiğinde yanındaki x'ya basıp report spam diyin mutlak.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

insanlarla ciddi ciddi aramı bozmaya başladı bu site, iki üç eleman var, listemdeki kızlara sarmış durumdalar, en sonunda eski kız arkadaşıma denk gelmiş-ki daha önceden de aynı kişiyi sormuştu insanlar- dedim abi bak iki oldu bu listeden kız mı seçiyosun falan, ehe mehe tanışma yeri değil mi burası diye mesaj attı. ağzına vurucaktım da ekran engel oldu.

ha hiç mi işe yaramıyor yarıyor, özellikle event olayı çatır çatır işliyor.

Bir gerizekalı üniversiteye başladığım dönemde Yok şu kızın MSNini ver, yok bunu ver, yok kız yok mu tarzı abazalıkla rahatsız etmişti Kaç yıl oldu görüşmedim. Rahatım..
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadaşın şöyle bi sorunu var. bunun maili hacklenmiş mail adresiyle aldığı facebook hesabıda hacklenmiş sonradan. facebookunu hackleyen kişi arkadaşın sayfasına girip millete küfür vs sarkıntılık falan yapıyormuş nasıl halledebiliriz bunu nası hesabı kapatabiliriz ?
Sosyal ağlarda paylaş

hacklenen kişinin arkadaş listesindeki biri gidip direk durumu açıklayan bir şikayet yollayın yetkililere. arkadaş listesinden biri yapsın derken hani şahitlik olması açısından dedim. o profilde başkasında olduguna göre şu an şikayet etme butonu vardı profil sayfasında ordan tıklayıp halledersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

benim bir arkadaşın şöyle bi sorunu var. bunun maili hacklenmiş mail adresiyle aldığı facebook hesabıda hacklenmiş sonradan. facebookunu hackleyen kişi arkadaşın sayfasına girip millete küfür vs sarkıntılık falan yapıyormuş nasıl halledebiliriz bunu nası hesabı kapatabiliriz ?

kapatamazsın.
arkadaşının facebook hesabından kendi profiline(sende ekli olmıcak ama. nasıl arkadaşsa. bul ama bi şekilde) altta şikayet olayını tıklayıp ordan gerekli sekmelerden şikayet ediceksin. başka çare yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyt said:

Facebookun ayarlar sekmesi altında uygulama ayarları diye bir kısım var. Orada "İsimsiz uygulama" diye birşey gördüm bugün nedir ne değildir bilen var mı ?

Hatta şöyle göstereyim:
http://i48.tinypic.com/1178rc0.jpg

arkadaşım.
bir uygulama kullanmışsın ve o kaldırılmış silinmiş. ve o orda öle gözüküyo sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...