Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yuh yalnız cidden facebook faydalı bir esermiş, ben ilkokul 1'e giderken abimin arkadaşı gelirdi bizde c64 oynarlardı kasete kafa ayarı çekip, o eklemiş beni friend listine. birden hatırlayamadım ama sonra mesaj atınca dank etti kafama. hiç karşılaşabileceğimi düşünmezdim valla. ismini hatırlayabildiğim eski arkadaşlarıma da bakayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ben bugun Hillary Clinton i pokeladim. o da kayitsiz kalamadi. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:34 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 poklamayın milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bi ben eksiktim. artık aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Çözemedim daha çözmeye çalışıorum. Dediğiniz gibi profil çorbaya döndü. her geleni kabul etmemek gerekiomuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 pokelemek ne ise yarıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dürtüyorsun işte. Manita tavlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yonjanın abaza ve concon tayfası geldi bu arada. Vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abicim ekleme friend listine eklersen de limited profile de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 blackjack oynadım amacım 1041 çipin herbirini kaybedip aşkta kazanmaktı 9000küsür var şu an high roller tabellarda arnaan isim oldum ben böyle kaderin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 olm facebook ta iş değişiyo. kumarda kazanınca askta da kazanıyosun. sagda solda resmin cıkıyo, hatunlar seni daha kolay buluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 penguende piksel piksel anadolu'yu okuyanlar bilirler, himmet dayi vardir orda hatta facebooku vardir, selcuk erdem onu friend listine ekler felan [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ahaha himmet dayinin arkadaslarindan selcuk erdem ve erdil yasaroglu'nu pokeladim, zile basip kacan cocuk gibi hissettim yuppi [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 17:15 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 daha ben kimseyi pokelemedim pokeliyince ne oluyor. hoş bişiy midir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 biraz www.ftuff.com havası sezinledim sitede :) güzel olmuş ama taktir eddim yapanlari :p warmı aranızdan eski ftuffci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Facebookta gezdiğim profiller beni görebiliyor mu ? Şu şu benim profilime bakmış gibi bi olay var mı burada da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 onun bir eklentisi var. o eklentisi olanlar, yine o eklentiye sahip olanlarin gezdigi sayfalari gorebiliyor. eklentisi olmayanlarin yaptiklari ise gizling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben bi profile girdim Welcome EFE AKAR falan yazdı aha dedim izimizi belli ettik. Sonra baktım "Welcome your friends!" diye bi eklenti varmış onu ekledim profilime. Ama beni ziyaret edenleri göremiyorum. Umarım o da beni göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 said: their are absolutly no trackers on this application also facebook has made it so that you can not track some one who looks on your profile unless theiy click somthing and that thing will say that clciking it will track u going onto that profile so your always safe siz mi okumuyorsunuz, ben mi cok okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iyi bende bastım join group a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 gönüllü ifşa olma sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Yalnız Mum_Chamber private'ın da private'ı friend request edlmiyor, poke edilmiyor, friendlere bakılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rSnXE2791yg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 resimli chat aktivasyonu gönderdiler şimdi girdim çok heyecanları eğlendim aslında yine bi kaç yabancı arkadaşa ingilizce ayar verip çıktım dfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ohoo milyon tane ilkokul arkadaşımı buldum ya resmen. Feci nostalji yaptım valla sdsfd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar