Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 60 sayfa içinde bulamam herhalde :) başkası benim fotomu ekledi diyelim. ona benim arkadaşlarım nasıl yorum yazar? albüm için priv ayarı var ama sanırsam sadece kimlerin görebileceğini değiştirebiliyosun. bilen?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Hesap Kullanım Dışı
Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Sizde de var mı bu? :S
Mesaj tarihi:
Bu arada son günlerde facebook gold diye bi kolpa çıktı. Herkesi davet edince facebook değişip gold oluyomuş. :P
75000 kişi de inanıp üye olmuş gruba, muhabbeti oldu mu bilmiyorum.

demin keşfettiğim bi entry:

said:
facebook gold grubunun admini arkadasi sahte bir facebook admin hesabi ile korkutup grubu kapattirmis bulunmaktayim, arkadaslarimin bu gruba uye olup gozumdeki konumlarinin degismesine artik gonum razi olmadi, mutlumuyum? sanirim evet, grubun admininin korkup ardi ardina mesajlar yagdirmasi cok mutlu etti beni.

(billie jeann, 23.12.2008 11:48)

şaka gibi olay
Mesaj tarihi:
-007- said:
said:
Hesap Kullanım Dışı
Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Sizde de var mı bu? :S

var.
Mesaj tarihi:
Gold üyelik rezaleti bitmemişken şimdi de böyle birşey geldi.
"FACEBOOK'DA YÖNETİCİ OLMAK İSTERMİSİNİZ ?
Tek Yapmanız Gerekenler

1- Önce Bu gruba üye olun.

2- Bu gruba tüm arkadaş listenizi davet edin.

3- Yaklaşık 48 saat içinde yönetici olma şansınız yakalayabilirsiniz."
Msn paralı olucak acilen yeşil adam maviye dönmeli efsanesine inanan arkadaşlara üzüntüyle bakarken artık bu yöneticilik şeyine biri inanırsa cidden ilişkimi kesebilirim =)
Mesaj tarihi:
elm said:
acilen yeşil adam maviye dönmeli

hastaydım o muhabbete

"yeşil adam" mış.

efsaneyi yazan adam oturup düşünmüş bi de maviye dönecek falan diye. service pack'ten esinlenmiş heralde.. :p
Mesaj tarihi:
Red said:
insanlara o kadar çok inivte yolluolarki bi süre sora yeter lan diyip kabul ediosun.sora 50 bin 100 bin kişili grup oluo :)

"ignore all invites from this gerizekalı arkadaş"ı tıklıyoruz, bahar ferahlığını hissediyoruz.
Mesaj tarihi:
Prosciutto said:
deactivate yaptığın ekranda this is temporary blabla var onu seç. istediğin zaman login olup aktifleştirirsin tekrar.

bütün deaktivasyonlar geçici değil mi zaten ben kalıcı deaktivasyon duymadım facebookta hiç
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...