Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 senınkıler habibimol'dadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 batak varmı facede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 60 sayfa içinde bulamam herhalde :) başkası benim fotomu ekledi diyelim. ona benim arkadaşlarım nasıl yorum yazar? albüm için priv ayarı var ama sanırsam sadece kimlerin görebileceğini değiştirebiliyosun. bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yazamaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Karı kız kaldırma sitelerinde bir tanesi sanırım tr haylıce mevcut helal olsun yurdum insanına kaldıranlarada indirmeyı nasıp etsin rabbim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=40086597275 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 said: Hesap Kullanım Dışı Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sizde de var mı bu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 oluyo arada. hatta bende de oluyomuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bu arada son günlerde facebook gold diye bi kolpa çıktı. Herkesi davet edince facebook değişip gold oluyomuş. :P 75000 kişi de inanıp üye olmuş gruba, muhabbeti oldu mu bilmiyorum. demin keşfettiğim bi entry: said: facebook gold grubunun admini arkadasi sahte bir facebook admin hesabi ile korkutup grubu kapattirmis bulunmaktayim, arkadaslarimin bu gruba uye olup gozumdeki konumlarinin degismesine artik gonum razi olmadi, mutlumuyum? sanirim evet, grubun admininin korkup ardi ardina mesajlar yagdirmasi cok mutlu etti beni. (billie jeann, 23.12.2008 11:48) şaka gibi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 -007- said: said: Hesap Kullanım Dışı Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sizde de var mı bu? :S var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Gold üyelik rezaleti bitmemişken şimdi de böyle birşey geldi. "FACEBOOK'DA YÖNETİCİ OLMAK İSTERMİSİNİZ ? Tek Yapmanız Gerekenler 1- Önce Bu gruba üye olun. 2- Bu gruba tüm arkadaş listenizi davet edin. 3- Yaklaşık 48 saat içinde yönetici olma şansınız yakalayabilirsiniz." Msn paralı olucak acilen yeşil adam maviye dönmeli efsanesine inanan arkadaşlara üzüntüyle bakarken artık bu yöneticilik şeyine biri inanırsa cidden ilişkimi kesebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 insanlara o kadar çok inivte yolluolarki bi süre sora yeter lan diyip kabul ediosun.sora 50 bin 100 bin kişili grup oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 elm said: acilen yeşil adam maviye dönmeli hastaydım o muhabbete "yeşil adam" mış. efsaneyi yazan adam oturup düşünmüş bi de maviye dönecek falan diye. service pack'ten esinlenmiş heralde.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bide su vardı 70000 kisinin kaydoldugu :D tum listeni davet et msn sifre gosterici mailine gelsin hahah komedi gibi ya ne bicim insanlar var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 eskiden üye olmak için +18 olman gerekiyodu yine öyle olsa keşke yaşını +18 yapmak için hangi yılı seçmesini gerektiğini hesaplıyamıycak olanlarla dolu facebook şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 1990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 facebooku askıya almak istiyorum nasıl yapabilirm var mı öyle bi seçenek?geçici bi süreliğine kapalı dursun daah sora devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 deactivate yaptığın ekranda this is temporary blabla var onu seç. istediğin zaman login olup aktifleştirirsin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Deactivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 zaten accountu tamamen silme diye birşey yok, en fazla deactive edebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Red said: insanlara o kadar çok inivte yolluolarki bi süre sora yeter lan diyip kabul ediosun.sora 50 bin 100 bin kişili grup oluo :) "ignore all invites from this gerizekalı arkadaş"ı tıklıyoruz, bahar ferahlığını hissediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Prosciutto said: deactivate yaptığın ekranda this is temporary blabla var onu seç. istediğin zaman login olup aktifleştirirsin tekrar. bütün deaktivasyonlar geçici değil mi zaten ben kalıcı deaktivasyon duymadım facebookta hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 facebook açılmıyo bende aynı problemi yaşıyanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu güncellemeleri söylemesin bana o sağ tarafta cıkıyo ya 3 güncelleme 5 güncelleme falan onları nasıl kaldıraiblirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar