Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok fena çok. bak yarın finalim var ben buna kafa patlatıyorum off. melis yıldız gibi sanki ama yıldız'dan emin değilim. melis'ten emin oldum ^^
Mesaj tarihi:
hala uyumadım ve şimdi düşündüm de gerçekten mantıksızmış yaptığım :( kızın profili kapalı yani açık olsa değecekmiş belki ama olmamış =/ 2 saat sonra finalim var şans dileyin :(
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bonecrusher,
sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün.
iyi günler.

hahahaha
Mesaj tarihi:
Doğrudur bana ilkokul arkadaşımı bulmuştur. Adını soyadını yazdım şıp diye karşıma çıktı. 6-7 senedir görmemiştim. MSN ya da cep tel ver dedim hiç oralı olmadı. Tabiri caizse şeyine bile takmadı. İlkokul 1. sınıftan 8. sınıfa kadar beraber okumuştuk hiç mi anımız yoktu? Keşke hiç bulmasaydım, boş yere üzülmezdim. Artık kimseyi aramamaya karar verdim FaceBook'ta. :(
Mesaj tarihi:
Çok kommikk o post zuahaha
repler burtoneske

Ben mümkün olduğunca kız ekliyorum listeye =) ilkokulda arkadaşım eklio lan zibidi zaten ilkokulda sen ayrı takılıodun ben ayrı ne eklion şimdi mi kanka olucaz?
Ama bi kız gelio "sina ben ilkokulda x naber?"
eklemezmiyim be yafruu seni :p

mümkünse erkekler eklemesin beni plx =)

Ayrıca insanlar arkadaş sayısıyla hava atıyorlar ciddi ciddi.Küs olduğum adam eklemiş beni sonra sildim
Geçenlerde denk geldik sitede konuştuk
Çevresi çok genişmiş facebooktan belliymiş benim neden 100arkadaşım var mış hani çok sosyalmişim.

ulan bok!

bak gene sinirlendim.

ekleyin lan beni erkek kız travesti demeden ne olursan ol gel listeme

Sina Dinçer

aga ekleyn plxx
Mesaj tarihi:
Vakti zamanında dangalaklık yapıp bi grup kurduydum ve elini kolunu sallayan girmesin diye admin onayı olmadan üye olamama opsiyonunu seçmiştim. Bu yüzden yanıt bekleyen bi kaç kişi var ve onlara onay veremiyorum. Onların gruba girmesi için neyi nereden ayarlamam lazım :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...