Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

aklıma şey geldi

lisede ve üniversitede hayatımda bir kere bile bir kelime etmediğim insanlar beni eklemek istedi ben de hadi len (içimden) deyip kabul etmediğimde tekrar ve tekrar eklediler.

oturdum ve düşündüm demek ki insanlar arkadaş sayısı ile hava atacak hale gelmişler. bi de sonra kore falan gününün 11 saatini facebookta geçiren insanlar için açılan rehab kampları ile ilgili bir haber yolladı bir arkadaş bana.

o an direk deaktive ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

bana bazı applicationlar geldi, msnden de ısrar edince yükledim ama ekleniyor, bana diyor hadi arkadaşa yolla diye. istemiyorum yollamak , dönüyorum bakıyorum uygulamanın sunduğu "hizmet" lere ulaşamıyorum. nerede bunlar ? (profil vs hiçbir yerde bulamadım)

bir de geçen tek taş yüzük kazanın !!1!! gibi bir app vardı, yine mecburen yükledim. nedir ne işe yarar bilen var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

şey var bazılarında..misal şu burç hedesi çıkmış şimdi what does your birthdate mean'di sanırsam..20 kişi davet et er şeyi kullan 9 kişi çağır şu kadarını kullan falan gibi..eğer o tarz bir olayı varsa application'ın ondandır.ama eklediğin her app kendine left hand'de yer buluyor.more'a basp büyük olasılıkla ismini bulabilirsin oradan
Sosyal ağlarda paylaş

cevaplanacak bişeyi kalmamış da topic kilitlenecek hale gelmese? :)

Facebook artık ölesine baktıım bi yer oldu ya. arkadaşların hepsini buldum, olayı bitti :D ilk başta "aa bu da varmış, aaa bunu unutmuşum vay be ne değişmiş" vs. vs. şeklindeydi. Artık herkesi bulunca heyecanı kalmadı olayın :P
Sosyal ağlarda paylaş

asıl heyecanı kaçırmışsın sen. asıl heyecan şu

butun arkadaşlarına tek tek gir bak ortak arkadaşların kısmına. o kadar beklemediğin insanlar arkadaş çıkıoki o daha bi güzel.
onun dışında organizasyonlara katıl sürekli haberdar ol. gruplar kur gruplarda chatleş. bütün oyun app. lerini ekle. pokerden tavlaya ne varsa. risk bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
asıl heyecanı kaçırmışsın sen. asıl heyecan şu

butun arkadaşlarına tek tek gir bak ortak arkadaşların kısmına. o kadar beklemediğin insanlar arkadaş çıkıoki o daha bi güzel.
onun dışında organizasyonlara katıl sürekli haberdar ol. gruplar kur gruplarda chatleş. bütün oyun app. lerini ekle. pokerden tavlaya ne varsa. risk bile var.

Arkadaşın arkadaşı benim de arkadaşımdır olayını denedim de, bir iki tane buldum baydı sonra. Asıl rastgele arkadaşının arkadaşının arkadaşı diye giderken tanıdığın birine gelmek ilginç oluyo. Bi de kağıt oyunlarından falan anlamam :P gerçi risk güzel olabilir onu denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...