Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aklıma şey geldi lisede ve üniversitede hayatımda bir kere bile bir kelime etmediğim insanlar beni eklemek istedi ben de hadi len (içimden) deyip kabul etmediğimde tekrar ve tekrar eklediler. oturdum ve düşündüm demek ki insanlar arkadaş sayısı ile hava atacak hale gelmişler. bi de sonra kore falan gününün 11 saatini facebookta geçiren insanlar için açılan rehab kampları ile ilgili bir haber yolladı bir arkadaş bana. o an direk deaktive ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hahah kedi çok tatlı (aynı mesajı 3.kez editlemek istemedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Benim emo bi kız ekledi, msj attım kimsin falan diye hiç sallamıyo. Silmeden önce fotorafını pati albüme koyucam :) edik: hatta okyiyim p.s. @Burtonesk, asl? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dur bakayım bi de ben göndereyim arkadaş ekleme talebi, kabul edecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 OWNED ABİ OWNED düşürmeyin bu başlığı, bonec~1 tehlikesini tüm dünyaya duyurmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 fistan seni neden kabul etmeyeyim. normal insansın + muhabbetimiz vardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 YES! thx. 1 arkadaşım daha oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 normal insansın.... Bonec, söz hakkı senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 burtonesk said: fistan seni neden kabul etmeyeyim. normal insansın + muhabbetimiz vardı eskiden. HASFASGF4EE67F326FY324HF832FG3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 buarada karambol yapmışınız aferin demeyi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ee facebook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bana bazı applicationlar geldi, msnden de ısrar edince yükledim ama ekleniyor, bana diyor hadi arkadaşa yolla diye. istemiyorum yollamak , dönüyorum bakıyorum uygulamanın sunduğu "hizmet" lere ulaşamıyorum. nerede bunlar ? (profil vs hiçbir yerde bulamadım) bir de geçen tek taş yüzük kazanın !!1!! gibi bir app vardı, yine mecburen yükledim. nedir ne işe yarar bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 şey var bazılarında..misal şu burç hedesi çıkmış şimdi what does your birthdate mean'di sanırsam..20 kişi davet et er şeyi kullan 9 kişi çağır şu kadarını kullan falan gibi..eğer o tarz bir olayı varsa application'ın ondandır.ama eklediğin her app kendine left hand'de yer buluyor.more'a basp büyük olasılıkla ismini bulabilirsin oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 adam'in pati kariyeriyle oynanmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Aga, adam cevap hakkını kullanmıyosa biz ne yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cevaplanacak bişeyi kalmamış da topic kilitlenecek hale gelmese? :) Facebook artık ölesine baktıım bi yer oldu ya. arkadaşların hepsini buldum, olayı bitti :D ilk başta "aa bu da varmış, aaa bunu unutmuşum vay be ne değişmiş" vs. vs. şeklindeydi. Artık herkesi bulunca heyecanı kalmadı olayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 asıl heyecanı kaçırmışsın sen. asıl heyecan şu butun arkadaşlarına tek tek gir bak ortak arkadaşların kısmına. o kadar beklemediğin insanlar arkadaş çıkıoki o daha bi güzel. onun dışında organizasyonlara katıl sürekli haberdar ol. gruplar kur gruplarda chatleş. bütün oyun app. lerini ekle. pokerden tavlaya ne varsa. risk bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ne dii bu bana bolee daha mesaj atacagım bıssuru hatun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahhaha spamcı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Voys said: asıl heyecanı kaçırmışsın sen. asıl heyecan şu butun arkadaşlarına tek tek gir bak ortak arkadaşların kısmına. o kadar beklemediğin insanlar arkadaş çıkıoki o daha bi güzel. onun dışında organizasyonlara katıl sürekli haberdar ol. gruplar kur gruplarda chatleş. bütün oyun app. lerini ekle. pokerden tavlaya ne varsa. risk bile var. Arkadaşın arkadaşı benim de arkadaşımdır olayını denedim de, bir iki tane buldum baydı sonra. Asıl rastgele arkadaşının arkadaşının arkadaşı diye giderken tanıdığın birine gelmek ilginç oluyo. Bi de kağıt oyunlarından falan anlamam :P gerçi risk güzel olabilir onu denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sdfsd toplasan 10 kez girmedim şu facebook'a,biraz takılayım bende bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mr_Hand said: LoL yannız kız 1 tanesini attı başından 50 tane bulaştı :D AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kız varmıs burda oyle bi duyum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 facebookta cok guzel cozdum kiz olayini... boyle yapinca oluyormus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar