Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

ilkokul arkadaşlarımı buldum sonunda
hatta platonik aşkımı da bulmuş olduğumu düşünüyorum
yalnız soyadığını hatırlayamadığımdan emin değilim, 3 tane aynı isimli kız varmış, saç renginden olaya yaklaştım, şansıma 2si esmer çıktı, 100de100 emin olmammakla birlikte, doğru kişiyi tahmin ettiğimi düşünüyorum.
yalnız bir sorun var, resmine bakıyorum ve hiç aşk hissetmiyorum, insanın platonik aşkı nasıl bitebilir, böyle birşeyle karşılaşcağımı hiç ummuyordum
rezalet bir duygu ya, hayatımda ilk defa platonik aşkıma, aşık olamıyorum, öyle bir duygu hissetmiyorum, resmen aşktan kesildim sadsfdkjasdkajs
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Ya Microsoft sitenin %1.6'sını satın aldıda ne moka yarayacak ki o %1.6?

Yani ne yapabilir ki?

Google da Microsoft da çok koştu peşinden çünkü facebook demek, çok büyük ölçekli bir ilişkisel alışkanlıklar veritabanı demek.. Yani korkunç bir portföyü eline geçirmiş oldu Microsoft. Reklam pazarı için...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben halen niye rezilleşeceğini anlamıyorum. App desen blocklayabiliyosun, istemediğin kişi ayarlarsan seni göremiyo bile... nası rezil oluyo ki :P rezil hale gelir, nasıl gelir; adam kendisi rezil kullanır, yonjaya çevirir profilini, ama istemeyen babalar gibi temiz temiz kullanır yani...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sadece bizim için rezil hale gelir diyorum. yoksa macaristan'dan giren bir adamı ilgilendirmez bizim gruplarımız ya da profillerimiz.

ama ne bileyim bizimkilerin actıgı grupları, profilleri görünce sinirim bozuluyor. yonjada herkesi arkadas listesine ekleyerek, arkadas sayısında rekora kosmak isteyenler. bos buldugu her yere kendi fotografını koyan narşistler bulasmasın istiyorum facebook'a.
Sosyal ağlarda paylaş

takmışsınız yonja lafını dilinize.
bi kötülemekten vazgeçin hizmet veren siteleri.
feysde istemedigini engeller blocklar ignorelarsın. mesaj dahi atamaz.
kimsenin hiç bişeyi bok edeceği yok.
yonjada tamamen kız / erkek yakınlasmasına dayalı bi olayı.
facebook eski çevreyi bulmak icin 1e1
2side cok farklı olaylar.

gelipde o bok su bok die kötülemenın manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ama ne bileyim bizimkilerin actıgı grupları, profilleri görünce sinirim bozuluyor. yonjada herkesi arkadas listesine ekleyerek, arkadas sayısında rekora kosmak isteyenler. bos buldugu her yere kendi fotografını koyan narşistler bulasmasın istiyorum facebook'a.

hislerime tercüman.

yonca dememiz doğal, farkı kalmadı çünkü cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bahsettiğiniz gruplara kıl oluyorum ama napalım, zaten davetiye falan gelmiyo çok şükür.
hiç cümle adıyla grup kurulur mu ya? aklım bunu almadı bi türlü. sadece Türkler için söylemiyorum genel olarak. ama biz b.kunu çıkarmakta profesyoneliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...