Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Oha Cadı Sila . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yok artık ahahaha Feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 facebook nedir diyenlere güzel açıklama :D facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arayanlar hakikaten ebesini de bulabiliyomuş ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 olldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ahah, oper süpermiş resim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 facebook bende açılmıyor sanırım, yani çok yavaş. kablonet kullanıyorum. başkasında da var mı bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ilkokul arkadaşlarımı buldum sonunda hatta platonik aşkımı da bulmuş olduğumu düşünüyorum yalnız soyadığını hatırlayamadığımdan emin değilim, 3 tane aynı isimli kız varmış, saç renginden olaya yaklaştım, şansıma 2si esmer çıktı, 100de100 emin olmammakla birlikte, doğru kişiyi tahmin ettiğimi düşünüyorum. yalnız bir sorun var, resmine bakıyorum ve hiç aşk hissetmiyorum, insanın platonik aşkı nasıl bitebilir, böyle birşeyle karşılaşcağımı hiç ummuyordum rezalet bir duygu ya, hayatımda ilk defa platonik aşkıma, aşık olamıyorum, öyle bir duygu hissetmiyorum, resmen aşktan kesildim sadsfdkjasdkajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oper said: montla sıç + wcde laptop kullan iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 LathspeLL said: Ya Microsoft sitenin %1.6'sını satın aldıda ne moka yarayacak ki o %1.6? Yani ne yapabilir ki? Google da Microsoft da çok koştu peşinden çünkü facebook demek, çok büyük ölçekli bir ilişkisel alışkanlıklar veritabanı demek.. Yani korkunç bir portföyü eline geçirmiş oldu Microsoft. Reklam pazarı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sahika kocarslanlı diye acmıs biri account. turklerin sayısı cogaldıkca rezillesecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya ben halen niye rezilleşeceğini anlamıyorum. App desen blocklayabiliyosun, istemediğin kişi ayarlarsan seni göremiyo bile... nası rezil oluyo ki :P rezil hale gelir, nasıl gelir; adam kendisi rezil kullanır, yonjaya çevirir profilini, ama istemeyen babalar gibi temiz temiz kullanır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hayır sadece bizim için rezil hale gelir diyorum. yoksa macaristan'dan giren bir adamı ilgilendirmez bizim gruplarımız ya da profillerimiz. ama ne bileyim bizimkilerin actıgı grupları, profilleri görünce sinirim bozuluyor. yonjada herkesi arkadas listesine ekleyerek, arkadas sayısında rekora kosmak isteyenler. bos buldugu her yere kendi fotografını koyan narşistler bulasmasın istiyorum facebook'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 takmışsınız yonja lafını dilinize. bi kötülemekten vazgeçin hizmet veren siteleri. feysde istemedigini engeller blocklar ignorelarsın. mesaj dahi atamaz. kimsenin hiç bişeyi bok edeceği yok. yonjada tamamen kız / erkek yakınlasmasına dayalı bi olayı. facebook eski çevreyi bulmak icin 1e1 2side cok farklı olaylar. gelipde o bok su bok die kötülemenın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 he mayk ok tmm. allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bence FaceBook Çok Eğlencelii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Risk oynuyorum tüm gün :D Bide texas poker :D Ama riskin adının Neden Attack! olduğunuda anlayamdım:D ama neyse feci puan yaptım 2000 mi ne 2 günde ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yonja'da blocklayamıyoruz sanki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu limited profile in limitlerini nası ayarlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 privacy kısmına girersen orda gerekli ayarlar var idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 toggie said: ama ne bileyim bizimkilerin actıgı grupları, profilleri görünce sinirim bozuluyor. yonjada herkesi arkadas listesine ekleyerek, arkadas sayısında rekora kosmak isteyenler. bos buldugu her yere kendi fotografını koyan narşistler bulasmasın istiyorum facebook'a. hislerime tercüman. yonca dememiz doğal, farkı kalmadı çünkü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben de bahsettiğiniz gruplara kıl oluyorum ama napalım, zaten davetiye falan gelmiyo çok şükür. hiç cümle adıyla grup kurulur mu ya? aklım bunu almadı bi türlü. sadece Türkler için söylemiyorum genel olarak. ama biz b.kunu çıkarmakta profesyoneliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Feysbuk Acapella :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Öldüm bittim :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar