Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 konuları birbirine bağlayınca tuhaf durumlar çıkıyo ortaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 zukerberg e sesleniyorum: gırdın gırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yine değişti bu facebook ama şuan türkçe sürümde yok. normal anasayfa da gözüken şeyler sagda ufak bi alanda özet geçiliyor çok garip 3. sınıf siteler gibi olmuş bi de translate gelmiş. gerçi bu daha önceden gelmiş olabilir ben yeni gördüm. kişilerin değilde sayfaların gönderileri çevriliyor, bing motoruyla chati açınca altta kişiler, üstte gönderileri falan gözukuyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Adamlar koskoca şirketi nasıl batırabiliriz diye durmak bilmeden uğraş veriyorlar. Hadi chat sistemine bir şey demedim de artık "top story" falan kapatıcam en sonunda, sadelik ön plana çıkacağına karmakarışık hale getiriyorlar iyice. Edit : Birde artık sayfaya "minimum system requirements" tarzı bir şey koysunlar keza bu gidişle rahat bir şekilde dolaşmak için 4 gb ram i5 işlemci falan gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hadi herşeyi geçtim,eskiden profil yazan linki değiştirip,profil adımızı koyup,sol tarafınada bit kadar profil resmini neden koyuyosun?masaüstü kısayolumu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 facebook kısayolu o beğenmiyorsanız kullanmayın arkadaşım. bu kadar da zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kozalak said: zukerberg e sesleniyorum: gırdın gırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 guzeeeel bu yolda devam etmeli bence neee oyle her orasina burasina dokunma diyen tepkileri dinleseydi batmisti asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şu son güncellemeden sonra saçmasapan bi problem oluştu bende. yazarken ilk yazdığım harfi yazmıyor, iki kere basarak başlıyorum kelimelere falan. klavye bozuldu sandım bi an ama yok onla ilgisi. ve her browserda oluyor. edit: iki kese basmak ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi chat muhabbetini diyosan enterladığın an gitmiyor,enterlayıp ardından yazdıklarını görmüyor haliyle,tekrar yazman gerekiyor.tabi bu sadece bende oluyo olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bugüne kadar sadece başlıca haberler ve son haberler kısmına uyuz olmuştum, ikinci defa inanılmaz uyuz oldum buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya ben most recent yapıyodum devamlı hiç bişi kaçırmadan izliyodum. şimdi "top news" kaktırması geldi. "earlier" bilmemne.. al gırdın işte gırdıııınn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben de ya, simdi allak bullak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aynı şeylerden ekranda birden fazla olması çok sinir bozucu. bi de saçma sapan scroll ile aşağıya geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bir de neden sadece online kullanıcılar yok sağda onu çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 online olmayanları koyuyor oraya, tamam çok iletişim halimde olduklarımı koymuşsun zekisin falan da online'ları liste sonuna niye atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gene degistirmisler bi tutturamadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 PrudenT said: şu son güncellemeden sonra saçmasapan bi problem oluştu bende. yazarken ilk yazdığım harfi yazmıyor, iki kere basarak başlıyorum kelimelere falan. klavye bozuldu sandım bi an ama yok onla ilgisi. ve her browserda oluyor. edit: iki kese basmak ne ya. bende de var ayni problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 daha once gormedigim alakasiz seyler de dusmeye basladi newsfeed e. banane x in y nin fotosunu begenmesinden yahuu.bi kullanma klavuzu vermeleri lazim herkese.her seferinde ayar yapmaktan sıkıldım.privacy ayarlari da eskisi gibi detayli degil.ugras dur isin yoksa hrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şu yeni halini beğenen daha 1 kişi görmedim. hangi akla hizmet yaptılar bunu merak ediyorum. umarım geri dönerler. birkaç tane daha yanlış hareketle insanları (en başta beni) soğutup kaçıracaklar siteden sonunda, o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sabonis said: şu yeni halini beğenen daha 1 kişi görmedim. hangi akla hizmet yaptılar bunu merak ediyorum. umarım geri dönerler. birkaç tane daha yanlış hareketle insanları (en başta beni) soğutup kaçıracaklar siteden sonunda, o olacak. göremezsin, insanlarda yapılan her yeniliği kötüleme refleksi var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hamsilipilav said: sdfafasfd süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nedense bugün saçma sapan herkes okulunu işini yeniden eklemiş gibi bir hava oluştu. bu niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çünkü saçma sapan olmayan şeyler var.mesela ben okulumu girmedim facebooka ama,bana gelen olay şu "Bilmem ne bilmem ne" and "şu şu şu kişi" said you attended bu bu bu okula together. diye needs review kısmına bişeyler geliyor sürekli.bu tarz şeyleri girincede herhalde random başkalarınada bu bu bu sizinle aynı okula şehre gidiyor onayla len gibisinden şeyler gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar