Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

yine değişti bu facebook ama şuan türkçe sürümde yok.
normal anasayfa da gözüken şeyler sagda ufak bi alanda özet geçiliyor çok garip 3. sınıf siteler gibi olmuş

bi de translate gelmiş. gerçi bu daha önceden gelmiş olabilir ben yeni gördüm. kişilerin değilde sayfaların gönderileri çevriliyor, bing motoruyla

chati açınca altta kişiler, üstte gönderileri falan gözukuyor peh
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar koskoca şirketi nasıl batırabiliriz diye durmak bilmeden uğraş veriyorlar. Hadi chat sistemine bir şey demedim de artık "top story" falan kapatıcam en sonunda, sadelik ön plana çıkacağına karmakarışık hale getiriyorlar iyice.

Edit : Birde artık sayfaya "minimum system requirements" tarzı bir şey koysunlar keza bu gidişle rahat bir şekilde dolaşmak için 4 gb ram i5 işlemci falan gerekicek.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

şu son güncellemeden sonra saçmasapan bi problem oluştu bende.

yazarken ilk yazdığım harfi yazmıyor, iki kere basarak başlıyorum kelimelere falan. klavye bozuldu sandım bi an ama yok onla ilgisi. ve her browserda oluyor.

edit: iki kese basmak ne ya.

bende de var ayni problem
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

şu yeni halini beğenen daha 1 kişi görmedim. hangi akla hizmet yaptılar bunu merak ediyorum. umarım geri dönerler. birkaç tane daha yanlış hareketle insanları (en başta beni) soğutup kaçıracaklar siteden sonunda, o olacak.

göremezsin, insanlarda yapılan her yeniliği kötüleme refleksi var çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü saçma sapan olmayan şeyler var.mesela ben okulumu girmedim facebooka ama,bana gelen olay şu

"Bilmem ne bilmem ne" and "şu şu şu kişi" said you attended bu bu bu okula together.

diye needs review kısmına bişeyler geliyor sürekli.bu tarz şeyleri girincede herhalde random başkalarınada bu bu bu sizinle aynı okula şehre gidiyor onayla len gibisinden şeyler gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...