Ren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mesajlar olayı update edilmiş sanırım. fazla göz gezdirmedim ama @facebook.com e maili alın hede hödö yaşayın gibi şeyler diyordu. http://www.facebook.com/about/messages/ arkadaşımın olm koş lan bişeyler oldu bu facebooka demesiyle farkettim. ben ingilizce elit facebooku kullandığımdan bende update olmadı henüz. e mail de dağıtıcak artık. herşeyimiz facebook. çirkin teqnoLoji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mail dagitti bile bi baktim bigun [email protected] diye mailim var sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 biraz fazla zaman geçmedi mi o mail olayı çıkalı, mesaj sistemi değişeli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi bilemiyorum bize yeni uğradı o zaman. bahsettiğimiz şey mesajlara tıklandığında çıkan eski mailimsi mesajlar yerine(konu: hede, metin: hede) artık geçmiş instant mesajların çıkması di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 O 3-4 aydır falan var da geçmek opsiyoneldi, artık herkesi geçirdiler heralde zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 lan bana hala gelmedi bu ya. yıl oldu request atalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 250 kere söylenen konular tekrar ısıtılıp ısıtılıp tartışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kızdırmayın eskeypi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yeni spam çıktı herhalde bu sefer de bi soruya cevap vermiş gibi gösteriyolar milleti. okulun en güzel kızı kim sorusuna beril cevabını verdi sdfsds bi de yeni bişe farkettim, bu zamana kadar nası farketmedim bu basit şeyi ben de anlamadım. girilen bi post için about 4 hour ago falan diyo ya. o yazının üzerine gelince tam post tarihini gösteriyomuş facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Arkadaşlar mesela bu başka sitelerin sayfalarına facebook hesabınızla otomatik login olma durumu var onu kapatabiliyormuyuz ayarlardan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Orcan gidince öksüz kaldı topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Soris said: Arkadaşlar mesela bu başka sitelerin sayfalarına facebook hesabınızla otomatik login olma durumu var onu kapatabiliyormuyuz ayarlardan filan? privacy settingste application settings var. ordan turn of all platform applications yaparsan kapatabiliyo olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: Orcan gidince öksüz kaldı topik hahah az kalsın 2. sayfaya düşüyodu topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ben facebook preview'imde sadece about me gözüksün istiyorum yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 People you may knowda çıkmak istemiyorum !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 deli olucam facebook hayran sayfamın info bilgilerini değiştiremiyorum. site adresi hakkımda yazısını filan düzenle dıyorum olmuyor. onaylandıktan sonra boş ekran gelıyor ve düzelmiyor. Tüm explorerlarda denedim olmadı. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Tesbih said: People you may knowda çıkmak istemiyorum !!!! People you may know çıksın istemiyorum!.. 22 ortak arkadaşım olan insanlar falan var onları ekliyorum bu sefer 23 ortak arkadaşınız var diye başka insanlar geliyor sorunlarım var arkadaşım istemiyorum bişiler çıksın falan >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hadi hadi eski kız arkadaşın çıkıyor diye sinirleniyorsun demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 arkadaşlar eski tip facebook grupları kapatılacakmış diye duyum aldım doğru mudur_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu mesajı 15 kişiye yollamazsan ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dayanamicam FÖCÖBÖÖK GÖRÖPLÖRÖ KÖPÖTÖLÖCÖKMÖS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tamam ulen yazdım bunu kenara.. yarın öbür gün gerçekten gerçekleşirse ikinizi de alıntılıcam reröre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gençler sakin. evet eski gruplar gerçekten gümleyecek. http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/3006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kapatılmıyacak da güncellenene kadar askıda kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya gençler şimdi bu arşi,v olayı hiç iyi olmadı msjları orda biriktiriyor bu nalet facebok nasıl silicez geçmişimizi... karıya kıza msj atamaz olduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar