Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

yok zaten o gruba alma olayı normal bişi. yani bi grup oluşturma tarzı var facebook'ta, bunlar normal grup tarzının dışında- seni o gruba rızan olmadan bile ekleyebiliyor. ama onlar senin duvarına bir şey gönderemiyor sadece grup duvarına ne yayınlarlarsa sana bildirim olarak geliyor.

spam ya, reklam için millet facebook'u çok iyi bir araç olarka kullanıyor. hem para ödemeden reklam, hem de daha cok kişiye ulaşma olayı.

toggie said:

nasıl oluyo ki o? ben yazmadıgım surece duvarımda bisey paylasılamıyor zaten normalde, oyle degil mi? bunu kapatınca biri benim duvara bisey yazmak istediginde yazamayacak mı?

paylaşır abi spam paylaşır işte. o spamlar öle kodlanıyor
yani:

< ? toggie'nin duvarı

#bizim spam'ı paylaş hacı#

sonra da "paylaş"a tıkla

? >

ya böle bişi işte şimdi biraz sallamasyon bişi oldu ama böle kodlanıyor. dfsd

dedğim gibi sen o duvarı kapatırsan o kod senin duvarı bulur ama "paylaş" olayını göremediği zaman paylaşamaz kod gg olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

annem msg atıcam diye wall'uma milyon tane özelimi yazmıştı ya, ne rezil olmuştum. oğluşum diye bir başladımı anne tut tutabilirsen.

ehehe çok tehlikeli, benim ki ben uzaklardayken yabancı kız arkımı fotolardan bulup ingilizce bilmedği halde iletişime geçmeye çalışmıştı.
Kızsan kızamıosun, öle bakıosun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Birisinin açtığı albümler sadece o kişinin arkadaşlarına izinli. O kişinin albümünde benim fotoğrafım tag'lendiğinde (ben veya bir başkası tarafından) benim arkadaşlarım (albüm sahibi kişiyle ortak arkadaş olmayanlar) bu fotoğrafları göremiyor. Ama gizlilik ayarlarımdan tag'lendiğim fotoğrafları görmelerine izin çıkardım. Bu durumda fotoğrafı yayınlayan kişinin sınırlaması yüzünden yapacak bir şey yok mu? Yoksa tag'li olduğum fotoğrafları göstermenin bir yolu var mı?

Çünkü bir şey hatırlıyorum, bazılarının tag'lenmiş resimlerine baktığımda albümün devamını göremiyordum. Sanırım albüme iznim olmadığından ama arkadaşın tag'li fotoğraflarını görebildiğimden böyle oluyor. Ben de aynen bunu yaşatmak istiyorum arkadaşlarıma. Nasıl yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Birisinin açtığı albümler sadece o kişinin arkadaşlarına izinli. O kişinin albümünde benim fotoğrafım tag'lendiğinde (ben veya bir başkası tarafından) benim arkadaşlarım (albüm sahibi kişiyle ortak arkadaş olmayanlar) bu fotoğrafları göremiyor. Ama gizlilik ayarlarımdan tag'lendiğim fotoğrafları görmelerine izin çıkardım. Bu durumda fotoğrafı yayınlayan kişinin sınırlaması yüzünden yapacak bir şey yok mu? Yoksa tag'li olduğum fotoğrafları göstermenin bir yolu var mı?

Çünkü bir şey hatırlıyorum, bazılarının tag'lenmiş resimlerine baktığımda albümün devamını göremiyordum. Sanırım albüme iznim olmadığından ama arkadaşın tag'li fotoğraflarını görebildiğimden böyle oluyor. Ben de aynen bunu yaşatmak istiyorum arkadaşlarıma. Nasıl yapabilirim?

hah bu olayın aynını ben yazacaktım üşeniyordum hep :)
bende istiyorum taglendiğim fotoğraf başkasının albümünde ve sınırlamalı olsa da benim profilimde gözüksün.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar karışık bir soru sormuşsunki yani aslında 3 4 cümleyle acıklanaccak bişyi 2 paragrafa yaymışsın.

zor anladım vallahi.

ama anladıgım kadarıyla cevaplıcam idare et artık.

bak şimdi canım, eğer bir arkadaşının albümünde sen etiketleniyorsan ve o arkadaşın gizlilik ayarlarından (bu albümü sadece arkadaşlarıma göster) seçeneğine tıkladıysa, senin arkadaşların (o fotolarının sahibiyle ortak arkadaşı olsun olmasın) sadece senin tagli oldugun fotoları görür albümden. diğerlerine izin yoktur. ama şayet o tagleyen arkadaş fotoğraf ayarlarına(arkadaşlarımın arkadaşları da görsün) diye tıkladıysa o zaman o arkadaşınla ortak arkadaşı olan kim varsa albümün de tamamnını görür.

şimdi toplarıyorum,

o senin dediğin ben nasıl gösterebilirim ya da göstermem demişsin: bu tam anlamıyla seninle ilgili değil. o albüm sahibinin gizlilik ayarlarıyla ilgili. sen tagli oldugun fotolar üzerinde sadece "göster ya da gösterme" diye bir oynama yapabilrisin.

ben bunu anlaadım kardeşim. doğru anlamışmıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru anlamışsın sağol, ben de aynen öyle biliyordum.

Ama şu an albümü açan kişinin ayarlarında sadece arkadaşlarım görsün işaretli, albümde benim tagli olduğum resimler var ve benim albüm sahibiyle ortak olmayan arkadaşlarım bu resimleri göremiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Atladığım bi yer var sanırım, yeniden gözden geçiriyim resimleri..
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben hiçbişi anlamadım. imkansız bişi var şuan.
arkadaşın seni tagliyor ama onda "sadece arkadşlarım" seçili, sen fotoğrafını görebiliyorsun profilinde senin arkadaşların göremiyor.

benim bildiğim neolursa olsun taglenen foto görülür, gösterilir.

beni aştı abi konu yapabileceğim bu kadar kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten şuan facebookla oynuyorlar şerefsizler son 3 gündür.
oyuncak mı lan bu colugun cocugun eline vermişler resmen admin panelini dfsdf

bi de son günlerde buglı profil cogaldı. dua et bug a girmiş olmasın.

bi profil neden bug a girer onu da biliyorum da şimdi üşendim yazmaya yazarım bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

ya facebookda yeni sayfa açtım bir topluluk için.

o sayfanın duvarına mesaj atmaya çalıştığımda benim ismimle değil de admin hesabıyla mesaj atılmış oluyor. böyle bir saçmalık olabilir mi yahu? kendi kurduğumuz sayfaya normal üye gibi mesaj atamıyormuyuz yani? Yooooh artık.

Cthulhu win.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abi ben hiçbişi anlamadım. imkansız bişi var şuan.
arkadaşın seni tagliyor ama onda "sadece arkadşlarım" seçili, sen fotoğrafını görebiliyorsun profilinde senin arkadaşların göremiyor.

benim bildiğim neolursa olsun taglenen foto görülür, gösterilir.

beni aştı abi konu yapabileceğim bu kadar kusura bakma.

imkansız falan değil yahu. fotonun sahibi fotoyu koyan kişidir ve onun ayarı neyse onun geçerli olması gerekir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...