Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Oktar likes SanalSosyal and 6 other pages.

B.ZaGoR
Kref.net Perakende Sektörü İş İ...
ekopasaj
FACEBOOK HABER
CHIP Online
Magaza.NET

bu ne abi ben yapmıyorum bunu, account'a benden başka giren de yok eminim yani, bikaç gündür böyle bilmediğim etmediğim şeyleri beğenmiş kabul ediliyorum(sfdjhdsf) sonra kendi profilime bakınca haberim oluyor. nedir
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT var öyle bi saçmalık. beğendiğin bazı sayfalar bi şekilde seni başka sayfaya aktarabiliyor bişey yapabiliyor bende bilmiyorum. 3 ay önce aynısı olmuştu bana da yoktan yere bir sayfanın kopyası başka sayfasına üye etmişti beni. açık var heralde

lemuria said:

düzgün kullanırsan bişolmaz.. :)

yeterince düzgün kullanıyorum zaten. düzgün kullanmaktan kastın hiç bilgi girmemek midir?

hayır siyasi görüşümüz, bizi etkileyen insanlar, aktiviteler, okuduğumuz kitaplar falan bunları bilen adam az çok kim olduğunu biliyordur. birde duvar yazıların mesajların resimlerin ilişkilerin falan her şey ortada. o yüzden diyorum herhangi kurum ful data istese resmen adamlar soyup sunacak bizi
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanırım bi bug gibi bişi bu. şerefsiz sayfa sahipleri yapıyor bunu. bi de yeni bir şey gördüm ben, bir arkadaşım hiç alakası olmadıgı halde bir sayfayı beğendi(yine o otomatik) hemen arkasından bir fotoğrafa etiketlendi ve fotoğraf şu şekilde;

http://sicaksohbet.com
dfsdufdsfdf
uhdfuhfdf
dfhduısfhsduf

(çıplak kadın resmi)

sende katıl sohbet hedehödö

adamın profilinde bu 1 saat boyunca kaldı..

ben aradım söoledim girdi facebookuna kaldırdı hemen.

yani junk mailler gibi bişi bu. spam diyelim.
umarım bunun için bi çare bulurlar. bende hiç olmadı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

tek tek o kardeş.
onu kasacağına albüm oluştur
yani yapmak istediğin aşağı yukarı aynı şey aslında.

wall photos, profile pictures tarzı albümleri var milletin. o tip bir şey ile olabilir mi acaba ? ben hiç öyle bir albüm oluşturmadım yav, sadece profil resmi değiştirdim şu ana kadar. o albümler nerden yapılıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

escape said:

tek tek o kardeş.
onu kasacağına albüm oluştur
yani yapmak istediğin aşağı yukarı aynı şey aslında.

wall photos, profile pictures tarzı albümleri var milletin. o tip bir şey ile olabilir mi acaba ? ben hiç öyle bir albüm oluşturmadım yav, sadece profil resmi değiştirdim şu ana kadar. o albümler nerden yapılıyor ?

escape said:

bak kardeşim. fotoğraf bölümüne geldin ya üstte fotoğraf ekle var. orda albüm adı falan vs var. orda albüm adını yazıp, albüm oluştur'a tıklaman yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

nerden mail hesabi ver dediniz?ben ilk muhabbeti ciktiginda istemistim ama hala bekliyom.

foto olayinda da albumlere ayni anda birden fazla foto eklenebiliyo.upload butonuna bastiginizda zaten ordaki sekilden anlasiliyo birden fazla foto secebileceginiz

zaten sadece albüme seri foto eklenir. profil fotolarına değil.

ayrıca sen de biraz beklicen. onu geçen facebook blog da açıkladılar ya tam anlaymadım ama sanırım tekrar bi kontrol çekicekler yenilik falan. o da cıkar orda.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Profile pictures zaten var olan bir albüm sende. her foto değiştirdiğinde o albüme gidiyor yüklediğin resimler.

Wall photos da home page'den What's on your mind? yazan yerden photo sekmesine gelip fotoğraf yüklersen otomatik oluşan bir albüm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...