PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Oktar likes SanalSosyal and 6 other pages. B.ZaGoR Kref.net Perakende Sektörü İş İ... ekopasaj FACEBOOK HABER CHIP Online Magaza.NET bu ne abi ben yapmıyorum bunu, account'a benden başka giren de yok eminim yani, bikaç gündür böyle bilmediğim etmediğim şeyleri beğenmiş kabul ediliyorum(sfdjhdsf) sonra kendi profilime bakınca haberim oluyor. nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu virüslü mü neyse artık videolar oluyor ya onlardan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 PrudenT var öyle bi saçmalık. beğendiğin bazı sayfalar bi şekilde seni başka sayfaya aktarabiliyor bişey yapabiliyor bende bilmiyorum. 3 ay önce aynısı olmuştu bana da yoktan yere bir sayfanın kopyası başka sayfasına üye etmişti beni. açık var heralde lemuria said: düzgün kullanırsan bişolmaz.. :) yeterince düzgün kullanıyorum zaten. düzgün kullanmaktan kastın hiç bilgi girmemek midir? hayır siyasi görüşümüz, bizi etkileyen insanlar, aktiviteler, okuduğumuz kitaplar falan bunları bilen adam az çok kim olduğunu biliyordur. birde duvar yazıların mesajların resimlerin ilişkilerin falan her şey ortada. o yüzden diyorum herhangi kurum ful data istese resmen adamlar soyup sunacak bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 xxx likes Paylaşım Dükkanı and 6 other pages. Spartacus The King's Speech Boardwalk Empire Battlefield 3 dubstep Trance music abi saçmalığa gel aynı şey yine oldu. yukarıdaki sayfaları ekledim profile araya paylaşım dükkanı karambolde girmiş anlamadığım şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya sanırım bi bug gibi bişi bu. şerefsiz sayfa sahipleri yapıyor bunu. bi de yeni bir şey gördüm ben, bir arkadaşım hiç alakası olmadıgı halde bir sayfayı beğendi(yine o otomatik) hemen arkasından bir fotoğrafa etiketlendi ve fotoğraf şu şekilde; http://sicaksohbet.com dfsdufdsfdf uhdfuhfdf dfhduısfhsduf (çıplak kadın resmi) sende katıl sohbet hedehödö adamın profilinde bu 1 saat boyunca kaldı.. ben aradım söoledim girdi facebookuna kaldırdı hemen. yani junk mailler gibi bişi bu. spam diyelim. umarım bunun için bi çare bulurlar. bende hiç olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 albüm oluşturamıyor muyuz artık? yoksa ben mi bulamadım nerden albüm oluşturacağımı ya. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sen bulamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sen de bulamamışsın anlaşılan. yoksa yabıştırırdın cevabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ne demek sende bulamamışsın. seni albüm diye paylaşırım facebookta dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 help demişiz. nasıl oldugunu soyle o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bak kardeşim. fotoğraf bölümüne geldin ya üstte fotoğraf ekle var. orda albüm adı falan vs var. orda albüm adını yazıp, albüm oluştur'a tıklaman yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ok sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 basit bir sorum olacak, şöyle arka arkaya 10 - 15 tane profil resmi upload edemiyor muyuz ? tek tek profil resmi değiştirerek mi resim yükleyebiliyoruz profil sayfamıza ? yoksa farklı bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tek tek o kardeş. onu kasacağına albüm oluştur yani yapmak istediğin aşağı yukarı aynı şey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 birden fazla fotoyu secebiliyosun ayni anda ama profil fotosu degistirirken izin veriyo ku bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lan bu facebook size de mail adresi verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 escape said: tek tek o kardeş. onu kasacağına albüm oluştur yani yapmak istediğin aşağı yukarı aynı şey aslında. wall photos, profile pictures tarzı albümleri var milletin. o tip bir şey ile olabilir mi acaba ? ben hiç öyle bir albüm oluşturmadım yav, sadece profil resmi değiştirdim şu ana kadar. o albümler nerden yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 senko said: lan bu facebook size de mail adresi verdi mi? kendisi vermedi, ver dedim verdi... [email protected] gibigibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nerden mail hesabi ver dediniz?ben ilk muhabbeti ciktiginda istemistim ama hala bekliyom. foto olayinda da albumlere ayni anda birden fazla foto eklenebiliyo.upload butonuna bastiginizda zaten ordaki sekilden anlasiliyo birden fazla foto secebileceginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesajlara girince mi neydi. orda yukarıda almak istiyon mu dedi, ok dedim verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 -Deno- said: escape said: tek tek o kardeş. onu kasacağına albüm oluştur yani yapmak istediğin aşağı yukarı aynı şey aslında. wall photos, profile pictures tarzı albümleri var milletin. o tip bir şey ile olabilir mi acaba ? ben hiç öyle bir albüm oluşturmadım yav, sadece profil resmi değiştirdim şu ana kadar. o albümler nerden yapılıyor ? escape said: bak kardeşim. fotoğraf bölümüne geldin ya üstte fotoğraf ekle var. orda albüm adı falan vs var. orda albüm adını yazıp, albüm oluştur'a tıklaman yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kozalak said: nerden mail hesabi ver dediniz?ben ilk muhabbeti ciktiginda istemistim ama hala bekliyom. foto olayinda da albumlere ayni anda birden fazla foto eklenebiliyo.upload butonuna bastiginizda zaten ordaki sekilden anlasiliyo birden fazla foto secebileceginiz zaten sadece albüme seri foto eklenir. profil fotolarına değil. ayrıca sen de biraz beklicen. onu geçen facebook blog da açıkladılar ya tam anlaymadım ama sanırım tekrar bi kontrol çekicekler yenilik falan. o da cıkar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Lütfen facebooku amaçları doğrultusunda kullanalım. Güzel kız profillerini burada paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 -Deno- said: wall photos, profile pictures tarzı albümleri var milletin. o tip bir şey ile olabilir mi acaba ? ben hiç öyle bir albüm oluşturmadım yav, sadece profil resmi değiştirdim şu ana kadar. o albümler nerden yapılıyor ? Profile pictures zaten var olan bir albüm sende. her foto değiştirdiğinde o albüme gidiyor yüklediğin resimler. Wall photos da home page'den What's on your mind? yazan yerden photo sekmesine gelip fotoğraf yüklersen otomatik oluşan bir albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 1 ay önceden chatten konuştuğum kişi ile ileti geçmişim çıkıyor sinir oluyorum bide benim için tehlikeli bi durum nasıl silerim, mesaj kutusundan kaldırmakla olmuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar