calimero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 genel seçimimin yapıldığı 22 temmuzu 23 temmuza bağlayan gece saat 2.10 sıraları spikerin sunumundan (sanırım ismi banu güven) türkiye oy dağılımını gösteren grafiklere geçilirken bir an ekran dondu ve aynen başlıktaki cümle zikredildi. said: Ntv nin çıtır spikerleri var ya şu... ben tabi önce ufak bi şok yaşadım,şoku atlattıktan sonra da "obareyy yeni bi televizya efsanesine şahit oldum" fln diye sevindim. ama sanırım kimse duymamış henüz. ekşiye baktım orda da öyle bi başlığın altında bir entry olarak kalmış olayın ayrıntıları burada [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:16 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yutup isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yalan mı abi çıtırlar harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 of yorumlara gel said: BAKALIM NTV NİN LOŞ KORİDORLARINDA,MERDİVEN ALTLARINDA NE FİLMLER ÇEKİYORLAR ÇITIRLARLA. 2 dk dur be adam hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu yorumu yapan nasıl bir tiptir merak ettim [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:14 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Banu Güven galiba söz konusu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: YA ABİ YİNE İYİ ALLAHTAN ADAM YALARIM MALARIM FALAN DEMEMİŞ.SPİKER ÇOK NURİ ALÇO FİLMİ İZLERSE SONU BU muehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hah baba ben de ediktim ama sen erken davrandın. neyse belirtelim. ben yanlış söyledim o yüzden düzeltme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şaşı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 video lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Video olursa çok kral olur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 doğru söze ne denir. hele bi spor spikeri var ntv'nin o tam çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 burcu esmersoy hatun gitti formulanın istanbul'da ilk yapıldıgı sene ferrari'nin reklam müdürüne aşık oldu, evlendi :/ adam da italyan ama bi boka benzemiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 YA ABİ YİNE İYİ ALLAHTAN ADAM YALARIM MALARIM FALAN DEMEMİŞ.SPİKER ÇOK NURİ ALÇO FİLMİ İZLERSE SONU BU KOASDHUASHDUASHUDHUASUDQWEĞWQEJWQEQWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yorumlar kopuş said: LOŞ KORİDORLARINDA,MERDİVEN ALTLARINDA NE FİLMLER ÇEKİYORLAR ÇITIRLARLA. lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hepsi caps açık yazmış bir de nası bir hevesse lol. ARKADAŞLAR BENİM DE SÖYLECEKLERİM VAR dermiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 BÜYÜK HARFLERLE KONUŞUR DELİKANLI ADAM LAN! SAVRULUN BEN GELİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 AGA PARTİ PİLİS 5EM PİLİS KILAN PİLİS !! AGAGAGAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu arada burcu esmersoy uzaktan 10 yakından 0 bir bağyandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hatun sağlam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yahu ama bu hakikaten güzel bir kadın. evet. 24 ve 24+ yı bu yüzden seyrediyorum. ayrıca da sempatik. huahah çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben bunu paticik e yazdığım mesajlardan birinde belirtmiştim söylediği anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 e ntv de cıtır united gibi haber bülteni yapıyo. banada gecen gün sölediler böle böle bişi olmuş diye ben kacırdım ama soz konusu hanımkızımız banu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: ali kırcaaaaaaaaaaaaa nerdesin lo. tam senlik bi durum var.rofl süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende duydum. yani gerçekten kısa süren bi şok geçirtmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar