Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oynadığım son yarış oyunu NFS II idi, geçen gün asırlık cdsini arayıp, bulamayıp, torrentinden tekrar yükledim. Eylenceli olduklarını unutmuşum bunların.

Söyle nfs tadında, sim olmayan (zaten öyle olursa beceremem de) ve gblarca isosu olmayan bir oyun önerebilir misiniz? Grafik önemli değil, yani NFS2 oynuyorum şu an...
Mesaj tarihi:
şu anda collin mcrae 5 mi ne oldugunu dusununce 2yi indirme derim.
gerçi bende hatırlarım colin mcrae 3 ü çok oynamiştim :)
ama sonra çok sistem istemeye baslayınca devam serilerine bakamadim hiç.
Mesaj tarihi:
FlatOut önerebilirim, baya baya arcade tadında, arabalar çok gerçekçi dağılıyor falan.
Sürücüyü hedeflere fırlattığın vb. küçük oyunları var falan, müzikleri de fena değil hatta.
Gerçi normal pist yarışında ben çok zorlandıydım ama alışılıyor =P
Mesaj tarihi:
abi sim olmasın diyor adam colin mcrae demişsiniz :) oldu olcak gtr2 deseydiniz.
flatout var 1-2 güzellerdir. ama ondan güzel trackmania serileri var.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:49 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bilgisayarın sağlamsa, ve yarış oyunlarını hakkaten seviyosan, sana Testdrive unlimited öneririm. adamlar fizik olarak simulasyon ve arcade arasında çok iyi denge kurmuş. Oyun arcade ama çok ince bi gerçeklik serpiştirmişler kontrollere :) her arabanın karakteri var falan...

edit1: aha şimdi gördüm GBlarca isosu olmayan demişsin eheh :D yalan oldu bu oyun o zaman :P

edit2: evet trackmania tam aradığın oyun. Özellikle Nations çok geyiktir, anında online oynuyosun, dünya çapında sıralamalar falan var... Ayrıca oyun direkt bodozlama beleş. tıkla indirhatta :D Aha da şöyle de bi sitesivar...

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:59 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arcade ve rally olsun dersen v-rally öneririm. hoş gerçi, nfs underground da arcade. onu da önerebilirim.

ama dersen ki "ben güzel müzikler eşliğinde dağıtmak istiyorum, eğlence istiyorum, süt istiyorum; başka bişey istemiyorum." o zaman da flatout 2 öneririm.
Mesaj tarihi:
Trackmania Nations demek istedin sanırım online bir oyun ve aradığın oyun olabilir.Türk Bayrağımızla pistlerde yarışıp 1. olduğunda marşımızı çaldırabiliyoruz.Hele bunu yabancı bir sunucuda başarırsan tadından yenmiyor vallaha benden söylemesi :)

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:11 tarihinde, cherokee tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TrackMania United singlemış, ama online desteği varmış Gamespot'a göre.

Need For Speed 3 - Hot Pursuit'i de indiriyorum şimdi.(400 MB - böyle küçük şeyler arıyorum)
Mesaj tarihi:
98 yılının süper bir arcane yarış oyunu var: Motorhead. Zamanına göre kaymak gibi grafikleri vardı. Oyunda hızı hissediyordunuz. Bir dene bence. 1CD ama muhtemelen 700mb'den azdır.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:06 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Belki motorhead çok gizemli bi yarış oyunudur :P

Ignition diye çok sevdiğim bi yarış oyunu vardır eskilerden ama nfs gibi diil ufak arabalarla oynuyosun, remote oyunlarına benziyo gerek grafikler gerek kontroller olsun. [spo][/spo]

Mesaj tarihi:
carbon çocuk oyuncağı ya. NFS serisinin yüz karası falan hatta :P Araba yola amele sümüğü gibi yapışıyo. hız kaç olursa olsun zart diye dönüyo falan... F1 arabası sanki. Evo kullanıyosun be.

öhöm neyse... Pro Street geliyo, düzelecek gibi de görünüyo...
Mesaj tarihi:
TrackMania

(sadece ilk msja bakıp cwp yazmak böyle bişi olsa gerek. çoktan keşfedilmiş bile)

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:35 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...